• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ceasuri de buzunar

Rezultate pentru

Ceasuri de buzunar - Import export

 1. TIMELINE-WATCHES GMBH

  Germania

  Compania TIMELINE-WATCHES GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de buzunar. Are sediul în Köln, Germania.

 2. MONTRE-DE-POCHE-GOUSSET.COM

  Franta

  Compania MONTRE-DE-POCHE-GOUSSET.COM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de buzunar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pocket watches, mechanical pocket watches, automatic mechanical pocket watches, și collectors' pocket watches. Are sediul în Poitiers, Franta.

 3. DRĄG ADRIAN CRAZY TIME

  Polonia

  Compania DRĄG ADRIAN CRAZY TIME, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de buzunar. Are sediul în Katowice, Polonia.

 4. SAATSTORE - SEVGILI SAATLERI, ÇIFT SAATLERI, KOMBIN SAATLER

  Turcia

  Compania SAATSTORE - SEVGILI SAATLERI, ÇIFT SAATLERI, KOMBIN SAATLER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de buzunar. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. UHRENBANDVERSAND STAATS GBR

  Germania

  Compania UHRENBANDVERSAND STAATS GBR, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie, Ceasuri de buzunar, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie - furnituri, Ceasornicarie, Ceasuri de buzunar, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, și Ceasornicarie - furnituri. Are sediul în Oranienburg, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CLAUDE PASCAL UHREN (ZIEMER GMBH)

  Germania

  Compania CLAUDE PASCAL UHREN (ZIEMER GMBH), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de buzunar. Are sediul în Niefern-Öschelbronn, Germania.

 2. BIFORA UHREN GMBH

  Germania

  Compania BIFORA UHREN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie, Ceasuri de buzunar, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie - furnituri, Ceasornicarie, Ceasuri de buzunar, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, și Ceasornicarie - furnituri. Are sediul în Schwäbisch Gmünd, Germania.

 3. ALFAVISION GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ALFAVISION GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de buzunar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente de testare, Programe de calculator - consiliere, Inginerie informatica, Navigatie - navlositori, Echipamente de testare, Programe de calculator - consiliere, Inginerie informatica, și Navigatie - navlositori. Are sediul în Salzweg, Germania.

 4. EDMOND WATCHES

  Elvetia

  Compania EDMOND WATCHES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de buzunar. Are sediul în Geneve, Elvetia.

 5. GROVANA UHRENFABRIK AG

  Elvetia

  Compania GROVANA UHRENFABRIK AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie, Ceasuri de buzunar, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie, și Ceasuri de buzunar. Are sediul în Tenniken, Elvetia.

 1. LEBEAU-COURALLY

  Belgia

  Compania LEBEAU-COURALLY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie, Ceasuri de buzunar, Ceasornicarie, și Ceasuri de buzunar. Are sediul în Liege, Belgia.

 2. UHRENGROSSHANDEL PAETSCH

  Germania

  Compania UHRENGROSSHANDEL PAETSCH, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de bijuterii, podoabe si ceasornicarie, Ceasornicarie - furnituri, Ceasuri de buzunar, Ceasornicarie, Import-export de bijuterii, podoabe si ceasornicarie, Ceasornicarie - furnituri, Ceasuri de buzunar, și Ceasornicarie. Are sediul în Osterholz-Scharmbeck, Germania.

 1. GOTOP INDUSTRIAL LTD.

  China

  Compania GOTOP INDUSTRIAL LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de buzunar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile iso 9001 - 2000 certified company. Are sediul în Shenzhen, China.

 2. ALTAIMA, UAB

  Lituania

  Compania ALTAIMA, UAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasuri de perete si pendule, Ceasuri de buzunar, Ceasuri de perete si pendule, și Ceasuri de buzunar. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 3. ULTRALUX MARKETING AG

  Elvetia

  Compania ULTRALUX MARKETING AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasuri de buzunar, Ceasuri desteptatoare, Ceasuri de buzunar, și Ceasuri desteptatoare. Are sediul în Basel, Elvetia.

 4. JQUEENWATCHWINDERS.DE

  Germania

  Compania JQUEENWATCHWINDERS.DE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de buzunar. Are sediul în Leipzig, Germania.

 5. RADIKAL SAAT

  Turcia

  Compania RADIKAL SAAT, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de buzunar. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. ETS MOUCHE ET SES FILS

  Franta

  Compania ETS MOUCHE ET SES FILS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obloane batante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasuri de buzunar, și Ceasuri de buzunar. Are sediul în Besancon, Franta.

 7. SHENZHEN MEIGEER WATCH CO.,LTD

  China

  Compania SHENZHEN MEIGEER WATCH CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de buzunar. Are sediul în Shenzhen, China.

 8. SHENZHEN XINHUALIAN TRADING CO., LTD

  China

  Compania SHENZHEN XINHUALIAN TRADING CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de buzunar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Smartphone. Are sediul în Shenzhen, China.

 1. LE PLUS BEAU VIRAGE DU MONDE

  Belgia

  Compania LE PLUS BEAU VIRAGE DU MONDE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de buzunar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie, Ceasornicarie, și wrist-watches. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. STUDIO MULTIMEDIALNE INMANI RADZIK PAWEŁ

  Polonia

  Compania STUDIO MULTIMEDIALNE INMANI RADZIK PAWEŁ, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de buzunar. Are sediul în Gorlice, Polonia.

 3. SIAMCAD S.A.

  Elvetia

  Compania SIAMCAD S.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasuri de buzunar, și Ceasuri de buzunar. Are sediul în La Chaux-De-Fonds, Elvetia.

 4. BERGEON & CIE S.A.

  Elvetia

  Compania BERGEON & CIE S.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasuri de buzunar, și Ceasuri de buzunar. Are sediul în Le Locle, Elvetia.

 5. ZHANGZHOU JITAI ELECTRONIC CO.,LTD

  China

  Compania ZHANGZHOU JITAI ELECTRONIC CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de buzunar. Are sediul în Zhangzhou, China.

 6. RELOJSA SA

  Spania

 7. ING. LERCH ALES - HAARMODE

  Republica Ceha

 8. THE SWATCH GROUP (ESPANA) SA

  Spania

 9. LES ATELIERS HORLOGERS LVMH SA

  Elvetia

 10. SA SOMAIFA

  Franta

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit