• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ceasuri de buzunar

Rezultate pentru

Ceasuri de buzunar - Import export

 1. TIMELINE-WATCHES GMBH

  Germania

  Compania TIMELINE-WATCHES GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de buzunar. Are sediul în Köln, Germania.

 2. MONTRE-DE-POCHE-GOUSSET.COM

  Franta

  Compania MONTRE-DE-POCHE-GOUSSET.COM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de buzunar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pocket watches, mechanical pocket watches, automatic mechanical pocket watches, și collectors' pocket watches. Are sediul în Poitiers, Franta.

 3. DRĄG ADRIAN CRAZY TIME

  Polonia

  Compania DRĄG ADRIAN CRAZY TIME, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de buzunar. Are sediul în Katowice, Polonia.

 4. SAATSTORE - SEVGILI SAATLERI, ÇIFT SAATLERI, KOMBIN SAATLER

  Turcia

  Compania SAATSTORE - SEVGILI SAATLERI, ÇIFT SAATLERI, KOMBIN SAATLER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de buzunar. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. BIFORA UHREN GMBH

  Germania

  Compania BIFORA UHREN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie, Ceasuri de buzunar, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie - furnituri, Ceasornicarie, Ceasuri de buzunar, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, și Ceasornicarie - furnituri. Are sediul în Schwäbisch Gmünd, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EDMOND WATCHES

  Elvetia

  Compania EDMOND WATCHES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de buzunar. Are sediul în Geneve, Elvetia.

 2. UHRENBANDVERSAND STAATS GBR

  Germania

  Compania UHRENBANDVERSAND STAATS GBR, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie, Ceasuri de buzunar, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie - furnituri, Ceasornicarie, Ceasuri de buzunar, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, și Ceasornicarie - furnituri. Are sediul în Oranienburg, Germania.

 3. CLAUDE PASCAL UHREN (ZIEMER GMBH)

  Germania

  Compania CLAUDE PASCAL UHREN (ZIEMER GMBH), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de buzunar. Are sediul în Niefern-Öschelbronn, Germania.

 4. ALTAIMA, UAB

  Lituania

  Compania ALTAIMA, UAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasuri de perete si pendule, Ceasuri de buzunar, Ceasuri de perete si pendule, și Ceasuri de buzunar. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 5. LEBEAU-COURALLY

  Belgia

  Compania LEBEAU-COURALLY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arme de vânătoare și muniții. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie, Ceasuri de buzunar, Ceasornicarie, și Ceasuri de buzunar. Are sediul în Liege, Belgia.

 1. ALFAVISION GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ALFAVISION GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de buzunar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente de testare, Programe de calculator - consiliere, Inginerie informatica, Navigatie - navlositori, Echipamente de testare, Programe de calculator - consiliere, Inginerie informatica, și Navigatie - navlositori. Are sediul în Salzweg, Germania.

 2. UHRENGROSSHANDEL PAETSCH

  Germania

  Compania UHRENGROSSHANDEL PAETSCH, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de bijuterii, podoabe si ceasornicarie, Ceasornicarie - furnituri, Ceasuri de buzunar, Ceasornicarie, Import-export de bijuterii, podoabe si ceasornicarie, Ceasornicarie - furnituri, Ceasuri de buzunar, și Ceasornicarie. Are sediul în Osterholz-Scharmbeck, Germania.

 1. GROVANA UHRENFABRIK AG

  Elvetia

  Compania GROVANA UHRENFABRIK AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie, Ceasuri de buzunar, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie, și Ceasuri de buzunar. Are sediul în Tenniken, Elvetia.

 2. JQUEENWATCHWINDERS.DE

  Germania

  Compania JQUEENWATCHWINDERS.DE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de buzunar. Are sediul în Leipzig, Germania.

 3. LE PLUS BEAU VIRAGE DU MONDE

  Belgia

  Compania LE PLUS BEAU VIRAGE DU MONDE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de buzunar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie, Ceasornicarie, și wrist-watches. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 4. ETS MOUCHE ET SES FILS

  Franta

  Compania ETS MOUCHE ET SES FILS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obloane batante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasuri de buzunar, și Ceasuri de buzunar. Are sediul în Besancon, Franta.

 5. RADIKAL SAAT

  Turcia

  Compania RADIKAL SAAT, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de buzunar. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. ULTRALUX MARKETING AG

  Elvetia

  Compania ULTRALUX MARKETING AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasuri de buzunar, Ceasuri desteptatoare, Ceasuri de buzunar, și Ceasuri desteptatoare. Are sediul în Basel, Elvetia.

 7. SIAMCAD S.A.

  Elvetia

  Compania SIAMCAD S.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasuri de buzunar, și Ceasuri de buzunar. Are sediul în La Chaux-De-Fonds, Elvetia.

 8. STUDIO MULTIMEDIALNE INMANI RADZIK PAWEŁ

  Polonia

  Compania STUDIO MULTIMEDIALNE INMANI RADZIK PAWEŁ, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de buzunar. Are sediul în Gorlice, Polonia.

 1. BERGEON & CIE S.A.

  Elvetia

  Compania BERGEON & CIE S.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasuri de buzunar, și Ceasuri de buzunar. Are sediul în Le Locle, Elvetia.

 2. EDISONA S.A.

  Elvetia

 3. ING. LERCH ALES - HAARMODE

  Republica Ceha

 4. SA SOMAIFA

  Franta

 5. THE SWATCH GROUP (ESPANA) SA

  Spania

 6. RELOJSA SA

  Spania

 7. MONTRES CHOISI S.A.

  Elvetia

 8. LES ATELIERS HORLOGERS LVMH SA

  Elvetia