• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ceara pentru incaltaminte

Rezultate pentru

Ceara pentru incaltaminte - Import export

 1. ETS FAMACO PFIRTER

  Franta

  Compania ETS FAMACO PFIRTER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceara pentru incaltaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile waxing. Are sediul în Chatillon, Franta.

 2. PLANTILLAS COIMBRA

  Spania

  Compania PLANTILLAS COIMBRA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceara pentru incaltaminte. Are sediul în Granollers, Spania.

 3. BARTH GMBH

  Germania

  Compania BARTH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceara pentru incaltaminte. Are sediul în Höslwang, Germania.

 4. OZDEN GROUP

  Turcia

  Compania OZDEN GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceara pentru incaltaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate de lustruit incaltamintea, polishes for leather goods, și Aparate de lustruit incaltamintea. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. FABBRICA CHIMICA UNIONE (S.R.L.)

  Italia

  Compania FABBRICA CHIMICA UNIONE (S.R.L.), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceara pentru incaltaminte, manufacture of foot protection, Ceara pentru incaltaminte, dyes, și grease for footwear. Are sediul în Desio, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BURHAN GLOBAL TICARET A.S.

  Turcia

  Compania BURHAN GLOBAL TICARET A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cosmetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceara pentru incaltaminte, Produse de igiena si de toaleta, Ceara pentru incaltaminte, Air fresheners, household, și Produse de igiena si de toaleta. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. UPN AUSTRIA GMBH

  Austria

  Compania UPN AUSTRIA GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceara pentru incaltaminte. Are sediul în Weigelsdorf, Austria.

 3. INDUSTRIAS QUÍMICAS CUMBRE, S.A.

  Spania

  Compania INDUSTRIAS QUÍMICAS CUMBRE, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceara pentru incaltaminte, și Ceara pentru incaltaminte. Are sediul în Sant Boi De Llobregat-Barcelona, Spania.

 4. FURNITURENFABRIK THIEL INH. SEBASTIAN HERRMANN

  Germania

  Compania FURNITURENFABRIK THIEL INH. SEBASTIAN HERRMANN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceara pentru incaltaminte. Are sediul în Hinterhermsdorf, Germania.

 5. BURHANOGULLARI KIMYA A.S.

  Turcia

  Compania BURHANOGULLARI KIMYA A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceara pentru incaltaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile creams for shoes. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. LE CORDONNIER.BE

  Belgia

  Compania LE CORDONNIER.BE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceara pentru incaltaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile colle chaussure, supplies for wholesale shoe repairs, shoe laces, și accessories for footwear. Are sediul în Awans, Belgia.

 2. LEDER-SCHLENCK AUGUST SCHLENCK GMBH & CO

  Germania

  Compania LEDER-SCHLENCK AUGUST SCHLENCK GMBH & CO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceara pentru incaltaminte. Are sediul în Bayreuth, Germania.

 1. FRANK BÜRSTEN GMBH

  Germania

  Compania FRANK BÜRSTEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii si pensule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceara pentru incaltaminte, technical use brushes, household vacuum cleaner-brushes, Golf equipment and supplies for promotional purposes, și Ceara pentru incaltaminte. Are sediul în Schönau, Germania.

 2. ADEAC

  Belgia

  Compania ADEAC, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceara pentru incaltaminte, Ceara pentru incaltaminte, shoe brushes, shoehorn, și insoles for shoes. Are sediul în Nivelles, Belgia.

 3. GRUPO JOYME MURCIA, S.L.

  Spania

  Compania GRUPO JOYME MURCIA, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceara pentru incaltaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shoe laces. Are sediul în Archena, Spania.

 4. NANOPOOL GMBH

  Germania

  Compania NANOPOOL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceara pentru incaltaminte. Are sediul în Hülzweiler, Germania.

 5. EURO-LEDER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania EURO-LEDER GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lame din otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incaltaminte - utilaje pentru industrie, Ceara pentru incaltaminte, Lipici, adezivi si aplicatoare, Cleiuri sintetice, Incaltaminte - utilaje pentru industrie, Ceara pentru incaltaminte, Lipici, adezivi si aplicatoare, și Cleiuri sintetice. Are sediul în Georgsmarienhütte, Germania.

 6. LA BOUTIQUE DU CIRAGE

  Franta

  Compania LA BOUTIQUE DU CIRAGE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceara pentru incaltaminte, skins, și Ceara pentru incaltaminte. Are sediul în Tournus, Franta.

 7. WEESTEP

  Spania

  Compania WEESTEP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceara pentru incaltaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incaltaminte, Incaltaminte pentru copii, Incaltaminte, și Incaltaminte pentru copii. Are sediul în Elche, Spania.

 8. SHPOL TURKEY

  Turcia

  Compania SHPOL TURKEY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceara pentru incaltaminte. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. RÀPID LLEIDA

  Spania

  Compania RÀPID LLEIDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceara pentru incaltaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shoe repairs, și magnetic key duplication. Are sediul în Lleida, Spania.

 2. SCHUH-BOSS GMBH

  Germania

  Compania SCHUH-BOSS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si de intretinere de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceara pentru incaltaminte, Incaltaminte, Ceara pentru incaltaminte, și Incaltaminte. Are sediul în Backnang, Germania.

 3. ASLAK NORGAARD I/S

  Danemarca

  Compania ASLAK NORGAARD I/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Calapoduri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceara pentru incaltaminte, Aparate de lustruit incaltamintea, Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii, Ceara pentru incaltaminte, Aparate de lustruit incaltamintea, și Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. Are sediul în Herlev, Danemarca.

 4. DROGUERIA ROVIAL SL

  Spania

  Compania DROGUERIA ROVIAL SL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si de intretinere de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de intretinere pentru sticla si oglinzi, Ceara pentru incaltaminte, Produse de intretinere pentru sticla si oglinzi, și Ceara pentru incaltaminte. Are sediul în A Coruña, Spania.

 5. COMERCIAL GALAN SA

  Spania

  Compania COMERCIAL GALAN SA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de intretinere pentru sticla si oglinzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceara pentru incaltaminte, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Ceara pentru incaltaminte, și Produse de curatare si de intretinere de uz casnic. Are sediul în Toledo, Spania.

 6. SENTINEL CH SRL

  Italia

  Compania SENTINEL CH SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si de intretinere de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chimie organica - produse de baza si derivati, Ceara pentru incaltaminte, Chimie organica - produse de baza si derivati, și Ceara pentru incaltaminte. Are sediul în Milano (Mi), Italia.

 7. SHOE CARE CLINIC

  Regatul Unit

  Compania SHOE CARE CLINIC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceara pentru incaltaminte. Are sediul în Shoe Care Clinic, Regatul Unit.

 8. TEGÜ-CHEMISCHE FABRIK THEYSOHN

  Germania

  Compania TEGÜ-CHEMISCHE FABRIK THEYSOHN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si de intretinere de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceara pentru incaltaminte, Vopsele si lacuri, Ceara pentru incaltaminte, și Vopsele si lacuri. Are sediul în Petersberg, Germania.

 9. SARA LEE HOUSEHOLD AND BODY CARE SCHWEIZ AG

  Elvetia

  Compania SARA LEE HOUSEHOLD AND BODY CARE SCHWEIZ AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si de intretinere de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceara pentru incaltaminte, și Ceara pentru incaltaminte. Are sediul în Birr-Lupfig, Elvetia.

 10. ALLPEDES AG

  Elvetia

  Compania ALLPEDES AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si de intretinere de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceara pentru incaltaminte, și Ceara pentru incaltaminte. Are sediul în Reinach, Elvetia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit