• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cd-playere

Rezultate pentru

Cd-playere - Import export

 1. LANGERGROUP INTERNATIONAL / DESTINY AUDIO

  China

  Compania LANGERGROUP INTERNATIONAL / DESTINY AUDIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amplificatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile CD-playere, CD-playere, audio-video system, și audio. Are sediul în Guangzhou, China.

 2. PARSIFAL

  Belgia

  Compania PARSIFAL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Editare muzicala, discuri si casete inregistrate - audio si video. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compact discuri, CD-playere, Compact discuri, CD-ROMs, și CD-playere. Are sediul în Brugge, Belgia.

 3. JOHN LAY ELECTRONICS AG

  Elvetia

  Compania JOHN LAY ELECTRONICS AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tunere, sisteme stereo. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile CD-playere, Electrocasnice - aparate mici, Electrocasnice - aparate mari, Hi-fi, televiziune si video - accesorii, CD-playere, Electrocasnice - aparate mici, Electrocasnice - aparate mari, și Hi-fi, televiziune si video - accesorii. Are sediul în Littau, Elvetia.

 4. BANG & OLUFSEN B.V.

  Olanda

  Compania BANG & OLUFSEN B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul CD-playere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Televizoare, magnetoscoape si aparate radio, Echipamente hi-fi si stereo, Televizoare, magnetoscoape si aparate radio, și Echipamente hi-fi si stereo. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 5. DISQUES DOM

  Franta

  Compania DISQUES DOM, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente hi-fi si stereo. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile CD-playere, și CD-playere. Are sediul în Ivry Sur Seine, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. STEEPLETONE PRODUCTS LTD

  Regatul Unit

  Compania STEEPLETONE PRODUCTS LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tunere, sisteme stereo. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente hi-fi si stereo, CD-playere, Echipamente hi-fi si stereo, și CD-playere. Are sediul în Brackley, Regatul Unit.

 2. WILHELM HEGENER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania WILHELM HEGENER GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile CD-playere, Casetofoane, CD-playere, și Casetofoane. Are sediul în Bestwig, Germania.

 3. MICROBOSS SOFTWARE AG

  Germania

  Compania MICROBOSS SOFTWARE AG, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente hi-fi si stereo. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile CD-playere, Informatica - software, CD-playere, și Informatica - software. Are sediul în Duisburg, Germania.

 4. DAN-SOUND APS

  Danemarca

  Compania DAN-SOUND APS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul CD-playere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hi-fi, televiziune si video - accesorii, Echipamente hi-fi si stereo, Hi-fi, televiziune si video - accesorii, și Echipamente hi-fi si stereo. Are sediul în Haslev, Danemarca.

 5. D&M AUDIOVISUAL LTD

  Regatul Unit

  Compania D&M AUDIOVISUAL LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente hi-fi si stereo. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile CD-playere, și CD-playere. Are sediul în West Drayton, Regatul Unit.

 1. TECNODISCO SA

  Spania

  Compania TECNODISCO SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente hi-fi si stereo. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile CD-playere, și CD-playere. Are sediul în Alcorcon, Spania.

 2. KOFOED LYDTEKNIK V/OLE KOFOED-NIELSEN

  Danemarca

  Compania KOFOED LYDTEKNIK V/OLE KOFOED-NIELSEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente hi-fi si stereo. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile CD-playere, și CD-playere. Are sediul în Allerod, Danemarca.

 1. DIGITAL DISC DRIVES GYARTO KFT

  Ungaria

 2. MUSIC MARKET

  Slovacia

 3. THULE AUDIO APS

  Danemarca

 4. MYKITTY ROMANIA

  Romania

  MyKitty.ro - magazin online pentru copii, pentru toti copiii ; ) Bine ati venit in lumea celor mici! Universul copiilor e plin de razele bucuriei lor, de zambete dar si de jucariile lor preferate cu Super Eroi. Bicicleta sau ghiozdanul, rolele sau trolerul de vacanta vor avea un loc special in inimile lor daca sunt insotite de printesele Ana si Elsa din Regatul de Gheata sau de personajele clasice Disney,  Minnie si Mikey Mouse, neinfricatul Spiderman sau eroii din Star Wars.    Lumea copiilor ne fascineaza mereu, chiar daca am depasit demult varsta copilariei. Magazinul MyKitty.ro este locul perfect in care, copii si adulti, regasesc magia basmului, cu jocuri si jucarii. In ziua de azi posibilitatile copiilor sunt mult mai diversificate decat in trecut, avand de ales intre jucarii de exterior sau interior, jocuri de societate sau colective, patine cu rotile, trotinete, skateboard sau biciclete pentru plimbarile in parc sau excusii, ghiozdane si penare personalizate cu eroii lor favoriti, personaje Disney si numai, decoratiuni pentru camera lor, decoratiuni pentru Craciun sau electronice concepute pentru copii: CD-playere, casti audio, microfoane, boxe portabile BLUETOOTH si sisteme Karaoke. De-a lungul unei experiente care a inceput in anul 2013, am reusit sa dezvoltam o colectie de produse pentru copii diversificata dar in acelasi timp am reusim sa pastram in portofoliul nostru doar acele produse care corespund din punct de vedere calitativ si al nevoilor celor mici.

 5. GRIGOTEK

  Italia

  Compania GRIGOTEK, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Baterii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile automobile radios with cd players, bluetooth interfaces, și car navigator. Are sediul în San Giovanni Lupatoto, Italia.