• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • case de marcat automate

Rezultate pentru

Case de marcat automate - Import export

 1. SHENZHEN AMPRON SENSITIVE COMPONENTS CO., LTD

  China

  Compania SHENZHEN AMPRON SENSITIVE COMPONENTS CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat automate. Are sediul în Shenzhen, China.

 2. AUTOMATIKA S.R.L.

  Italia

  Compania AUTOMATIKA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare automate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Case de marcat automate, cigarette vending machines, și Case de marcat automate. Are sediul în Montichiari, Italia.

 3. SIDA S.P.A.

  Italia

  Compania SIDA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare automate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Case de marcat automate, Distribuitoare automate de alimente, Case de marcat automate, coin dispenser, și Distribuitoare automate de alimente. Are sediul în Montichiari, Italia.

 4. CONCEPT INTERNATIONAL GMBH

  Germania

  Compania CONCEPT INTERNATIONAL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prezentare si vitrine pentru expozitii - conceptie si montaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Control si supraveghere - panouri de afisaj electronic, Case de marcat automate, Case de marcat pentru magazine, Sisteme audiovizuale, Control si supraveghere - panouri de afisaj electronic, Case de marcat automate, Case de marcat pentru magazine, și Sisteme audiovizuale. Are sediul în München, Germania.

 5. M&S SYSTEMSOLUTIONS GMBH

  Germania

  Compania M&S SYSTEMSOLUTIONS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat automate. Are sediul în Nürnberg, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EPS REGISTRIERKASSEN UND COMPUTER AG

  Elvetia

  Compania EPS REGISTRIERKASSEN UND COMPUTER AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat automate. Are sediul în Bern, Elvetia.

 2. DINET S.R.L.

  Italia

  Compania DINET S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat automate. Are sediul în Moncalieri, Italia.

 3. KDF KASY I DRUKARKI FISKALNE

  Polonia

  Compania KDF KASY I DRUKARKI FISKALNE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat automate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Case de marcat, bar code printers for packing, bar code readers, counter top scales, și Case de marcat. Are sediul în Poznan, Polonia.

 4. HS-SOFT GMBH

  Germania

  Compania HS-SOFT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Contabilitate - masini, Case de marcat automate, Contabilitate - masini, Labelling equipment, Cash registers for bakeries and pastry shops, și Case de marcat automate. Are sediul în Karlsruhe, Germania.

 5. ANTECH24 MAREK ŁUKASZEWICZ

  Polonia

  Compania ANTECH24 MAREK ŁUKASZEWICZ, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat automate. Are sediul în Gorzów Wielkopolski, Polonia.

 1. ALFARICHI

  Regatul Unit

  Compania ALFARICHI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat automate. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 2. HÜBNER KASSENSYSTEME

  Germania

  Compania HÜBNER KASSENSYSTEME, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Case de marcat automate, Case de marcat pentru magazine, Case de marcat automate, și Case de marcat pentru magazine. Are sediul în Siegen, Germania.

 1. HDWR GLOBAL SP. Z O. O.

  Polonia

  Compania HDWR GLOBAL SP. Z O. O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat automate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile barcodes, scales, printers, și Cash registers for bakeries and pastry shops. Are sediul în Sroda Wlkp, Polonia.

 2. GRAFIX-BIS. PHU

  Polonia

  Compania GRAFIX-BIS. PHU, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Copiatoare offset de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Case de marcat automate, Tipografie, Case de marcat automate, colour photocopier, electronic scanning devices for the industrial graphics sector, și Tipografie. Are sediul în Szczecin, Polonia.

 3. EPOS HYBRID

  Regatul Unit

  Compania EPOS HYBRID, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat automate. Are sediul în Edinburgh, Regatul Unit.

 4. SAMUELSON UNTERNEHMENSBERATUNG UND SOFTWARE-ENTWICKLUNG GMBH

  Germania

  Compania SAMUELSON UNTERNEHMENSBERATUNG UND SOFTWARE-ENTWICKLUNG GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Programe de calculator - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software de gestiune pentru firme, Case de marcat, Case de marcat automate, Software de gestiune pentru firme, Case de marcat, Cash registers for bakeries and pastry shops, și Case de marcat automate. Are sediul în Berlin, Germania.

 5. ETS. LEJEUNE F. SPRL

  Belgia

  Compania ETS. LEJEUNE F. SPRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Case de marcat automate, Case de marcat pentru magazine, computerised weighing systems, electronic scales for commerce, Case de marcat automate, și Case de marcat pentru magazine. Are sediul în VERVIERS, Belgia.

 6. TALLERES LISAVENCU

  Spania

  Compania TALLERES LISAVENCU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Garaje si service-uri - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Case de marcat automate, Vehicle transmissions, și Case de marcat automate. Are sediul în Les Franqueses Del Valles, Spania.

 7. GUANGZHOU VEISSEN ELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD

  China

  Compania GUANGZHOU VEISSEN ELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat automate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile label printers, și time clocks. Are sediul în Guangzhou, China.

 8. LBS EPOS SYSTEMS

  Regatul Unit

  Compania LBS EPOS SYSTEMS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat automate. Are sediul în Bristol, Regatul Unit.

 1. POS PDS ELECTRONICS LTD

  Cipru

  Compania POS PDS ELECTRONICS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat automate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pos systems, automatic cashiers, și application software for purchasing - logistics - distribution. Are sediul în Limassol, Cipru.

 2. TELLERMATE GMBH

  Germania

  Compania TELLERMATE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Contabilitate - masini, Plata automata - sisteme, Case de marcat automate, Contabilitate - masini, Plata automata - sisteme, case furniture, și Case de marcat automate. Are sediul în Heidelberg, Germania.

 3. TOUCHPOS UG

  Germania

  Compania TOUCHPOS UG, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat automate. Are sediul în Reutlingen, Germania.

 4. KASA FISKALNA

  Polonia

  Compania KASA FISKALNA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat automate. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 5. GREGOR. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE

  Polonia

  Compania GREGOR. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat automate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Case de marcat, Case de marcat, Cash registers for the retail trade, price label units, și Hand labelling devices. Are sediul în Włocławek, Polonia.

 6. HELLWIG KASSENSYSTEME.DE

  Germania

  Compania HELLWIG KASSENSYSTEME.DE, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat automate. Are sediul în Holthusen, Germania.

 7. ACTUM

  Spania

  Compania ACTUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat automate. Are sediul în Torrent Valencia, Spania.

 8. PI CASH SYSTÈME SÀRL

  Elvetia

  Compania PI CASH SYSTÈME SÀRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - computere medii si sisteme mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - software, Case de marcat, Case de marcat automate, Case de marcat pentru magazine, Informatica - software, Case de marcat, Case de marcat automate, și Case de marcat pentru magazine. Are sediul în Morges, Elvetia.

 9. TSP EDV-ORGANISATIONS GMBH

  Germania

  Compania TSP EDV-ORGANISATIONS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birotica - masini si materiale, Reproducerea documentelor - aparate pentru birou, Case de marcat, Case de marcat automate, Birotica - masini si materiale, Reproducerea documentelor - aparate pentru birou, Case de marcat, și Case de marcat automate. Are sediul în Unna, Germania.

 10. VB-DATA E.U.

  Austria

  Compania VB-DATA E.U., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - computere medii si sisteme mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - software, Case de marcat, Case de marcat automate, Case de marcat pentru magazine, Informatica - software, Case de marcat, Case de marcat automate, și Case de marcat pentru magazine. Are sediul în Bad Ischl, Austria.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit