• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare

Rezultate pentru

Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare - Import export

 1. OTTO MICHAEL GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania OTTO MICHAEL GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare. Are sediul în Falkensee, Germania.

 2. SIA BALTKARTS

  Letonia

  Verified by europages badge

  Compania SIA BALTKARTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tuburi din carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton - fabricare, Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare, Hartie si carton - produse finite, Carton pentru ambalaje, Carton - fabricare, Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare, Hartie si carton - produse finite, Carton pentru ambalaje, și paper and cardboard products. Are sediul în Aizpute, Letonia.

 3. GUANGDONG PINLONG PRECISION TECHNOLOGY CO., LTD.

  Regatul Unit

  Compania GUANGDONG PINLONG PRECISION TECHNOLOGY CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare. Are sediul în Foshan, Regatul Unit.

 4. SOLARCO MACHINERY, S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania SOLARCO MACHINERY, S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machinery for die cutting paper and cardboard, carton-making machinery, Cardboard products - manufacturing machinery, și cardboard punching machinery. Are sediul în Kolin, Republica Ceha.

 5. WOW THE BOX - BOX SOLUTIONS

  Portugalia

  Compania WOW THE BOX - BOX SOLUTIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii din carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare, Plastifiere - hartie si carton, Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare, Plastifiere - hartie si carton, și boxes for commercial use. Are sediul în Estarreja, Portugalia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. OZEMEK BASKI SONRASI MATBAA HIZMETLERI SAN. TIC. LTD. STI

  Turcia

  Compania OZEMEK BASKI SONRASI MATBAA HIZMETLERI SAN. TIC. LTD. STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare. Are sediul în Maltepe, Turcia.

 2. ECONO-PAK GESELLSCHAFT FÜR WIRTSCHAFTLICHE VERPACKUNGSTECHNIK MBH

  Germania

  Compania ECONO-PAK GESELLSCHAFT FÜR WIRTSCHAFTLICHE VERPACKUNGSTECHNIK MBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cartoners for packing, packaging systems, packing machines for the food-processing industry, și semi-automatic packaging machinery. Are sediul în Flonheim, Germania.

 3. EMC INDUSTRY CO.,LTD

  China

  Compania EMC INDUSTRY CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare. Are sediul în Nanjing,jiangsu,china, China.

 4. TECHNICARTON

  Franta

  Compania TECHNICARTON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton ondulat, Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare, Carton ondulat, și Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare. Are sediul în St Paul En Jarez, Franta.

 5. KAB GMBH

  Germania

  Compania KAB GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare. Are sediul în Büttelborn, Germania.

 1. QINGDAO KAITUO-NC EQUIPMENT CO.,LTD

  China

  Compania QINGDAO KAITUO-NC EQUIPMENT CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare. Are sediul în Qingdao, China.

 2. NATALIS SPRL

  Belgia

  Compania NATALIS SPRL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese pentru imprimerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimare si legare - furnituri, Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare, Imprimare si legare - furnituri, Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare, automatic binders, și continuous form cutters. Are sediul în Grâce-Hollogne, Belgia.

 1. PANOTEC GMBH

  Germania

  Compania PANOTEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare. Are sediul în München, Germania.

 2. TECHPAP

  Franta

  Compania TECHPAP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare, paper and paper products industry business associations, paper, coated paper-board and cartonboard, coated paper, și Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare. Are sediul în Gieres, Franta.

 3. SOCO SYSTEM

  Franta

  Compania SOCO SYSTEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare, Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare, și rollerways for mechanical goods conveyors. Are sediul în Raillencourt Sainte Olle, Franta.

 4. SMURFIT KAPPA CARTONNERIE DE MORTAGNE

  Franta

  Compania SMURFIT KAPPA CARTONNERIE DE MORTAGNE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje din hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton ondulat, Carton pentru ambalaje, Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare, Carton ondulat, Carton pentru ambalaje, Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare, și cardboard boxes. Are sediul în Mortagne-Sur-Sevre, Franta.

 5. TROQUELES CUBE S.L.L.

  Spania

  Compania TROQUELES CUBE S.L.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hollow punches for paper and board, laser cutting units, punching tools, și high-definition laser cutting. Are sediul în Alcala La Real, Spania.

 6. TECMA PACK

  Franta

  Compania TECMA PACK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartonare - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare, Ambalare si protectie - utilaje si materiale, Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare, Ambalare si protectie - utilaje si materiale, case erector, și case erector manufacturer. Are sediul în Coulommiers, Franta.

 7. PACKING LLC

  Ucraina

  Compania PACKING LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje din hartie si carton, adhesive tape, Stretch wrap, și Ambalaje din hartie si carton. Are sediul în Odesa, Ucraina.

 8. DING SHUNG MACHINERY CO., LTD

  Taiwan (ROC)

  Compania DING SHUNG MACHINERY CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare. Are sediul în Taoyuan County, Taiwan (ROC).

 1. TAMEGAR SL

  Spania

  Compania TAMEGAR SL, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare, Ambalare si protectie - utilaje si materiale, Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare, și Ambalare si protectie - utilaje si materiale. Are sediul în Elche/Elx, Spania.

 2. MÖLLE GMBH - SPEZIALMASCHINENBAU

  Germania

  Compania MÖLLE GMBH - SPEZIALMASCHINENBAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare. Are sediul în Kastellaun, Germania.

 3. CARTONNAGE LAMMERANT

  Belgia

  Compania CARTONNAGE LAMMERANT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton ondulat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton pentru ambalaje, Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare, Carton pentru ambalaje, și Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare. Are sediul în Leuze-En-Hainaut, Belgia.

 4. BONJO MACHINERY

  China

  Compania BONJO MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare. Are sediul în Zhejiang, China.

 5. XIAMEN JIAXIN CARDBOARD DISPLAY CO., LTD.

  China

  Compania XIAMEN JIAXIN CARDBOARD DISPLAY CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare. Are sediul în Xiamen, China.

 6. QINGDAO G&Z TRADING CO., LTD

  China

  Compania QINGDAO G&Z TRADING CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare. Are sediul în Qingdao, China.

 7. SRL

  Romania

  Compania SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje din hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii din carton, Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare, Ambalaje - societati, cutii, Cutii din carton, Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare, și Ambalaje - societati. Are sediul în Alba Iulia, Romania.

 8. G.P.C.

  Maroc

  Compania G.P.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Carton - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare, Ambalaje din hartie si carton, Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare, și Ambalaje din hartie si carton. Are sediul în Mohammedia, Maroc.

 9. SONACAR

  Maroc

  Compania SONACAR, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare, Ambalaje din hartie si carton, Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare, și Ambalaje din hartie si carton. Are sediul în El Jadida, Maroc.

 10. CANGZHOU ZHAOLI IMPORT & EXPORT TRADE CO., LTD.

  China

  Compania CANGZHOU ZHAOLI IMPORT & EXPORT TRADE CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare. Are sediul în Cangzhou City, China.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit