• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • carton pentru constructii

Rezultate pentru

Carton pentru constructii - Import export

 1. DIDOR HELLAS S.A.

  Grecia

  Compania DIDOR HELLAS S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile moulds. Are sediul în Kilkis, Grecia.

 2. WIKKELHOUSE - FICTION FACTORY

  Olanda

  Compania WIKKELHOUSE - FICTION FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton pentru constructii, și Carton pentru constructii. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 3. PRADO KARTON - COMPANHIA DE CARTAO, S.A.

  Portugalia

  Compania PRADO KARTON - COMPANHIA DE CARTAO, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru constructii. Are sediul în Tomar, Portugalia.

 4. EOLASPRINTS

  Spania

  Compania EOLASPRINTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru constructii. Are sediul în Madrid, Spania.

 5. SUPER DACH S.J. MIASTKOWSKI

  Polonia

  Compania SUPER DACH S.J. MIASTKOWSKI, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton pentru constructii, Carton pentru constructii, roofing for industrial buildings, și roof covering. Are sediul în Bialystok, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EUROPAPIER CROATIA D.O.O.

  Croatia

  Compania EUROPAPIER CROATIA D.O.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton pentru ambalaje, Papetarie - articole de birou, Import-export de hartie si carton, Hartie speciala si de uz tehnic, Carton pentru ambalaje, Papetarie - articole de birou, Import-export de hartie si carton, și Hartie speciala si de uz tehnic. Are sediul în Sesvete, Croatia.

 2. PACKPROFIL SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania PACKPROFIL SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton pentru constructii, Plastic - ambalaje, Carton pentru constructii, și Plastic - ambalaje. Are sediul în Kolonowskie, Polonia.

 3. BALTIJOS BRASTA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Lituania

  Compania BALTIJOS BRASTA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sanitare - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton pentru constructii, Fundatii, Carton pentru constructii, și Fundatii. Are sediul în Kaunas, Lituania.

 4. MGC CARTONNAGE

  Franta

  Compania MGC CARTONNAGE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton pentru constructii, și Carton pentru constructii. Are sediul în Hirson, Franta.

 5. MIDFELL HF

  Islanda

  Compania MIDFELL HF, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton pentru constructii, și Carton pentru constructii. Are sediul în Isafjordur, Islanda.

 1. GEBR.IMMENKÖTTER

  Germania

  Compania GEBR.IMMENKÖTTER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton pentru constructii, și Carton pentru constructii. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 2. PRZEDSIEBIORSTWO HANDLOWO PRODUKCYJNE TES SP Z O O

  Polonia

 1. DUKAT LV, LIMITED LIABILITY COMPANY

  Ucraina

 2. IFOAM AG

  Romania

  iFOAM AG, parte a grupului INATECH Packaging este o companie inovatoare de dimensiuni medii, producatoare de ambalaje pentru protectie customizate, cu o vasta experienta in prelucrarea spumelor tehnice si a altor materiale plastice sau din carton. Aprecierea clientilor pentru ambalaje protectoare produse de „iFOAM AG” se bazeaza pe know-how-ul nostru extins, combinat cu flexibilitatea ridicata a dezvoltarii produselor noastre. In activitatea noastra acordam o atentie deosebita calitatii produselor noastre (ISO 9001) si mediului inconjurator, investind in solutii de reciclare si transformare a deseurilor rezultate in urma procesului de productie. Satisfactia clientilor este cea mai mare prioritate a noastra, din acest motiv am dezvoltat o pasiune atat pentru inovatii, cat si pentru standarde. Furnizam ambalaje customizate pentru clienti din diverse industrii: automotive, aerospatiala, militara, farmaceutica, tehnologie medicala, masini si instrumente, electronice, mobile, sticla, constructii sau ambalare. Asteptam cu nerabdare provocarile dumneavoastra!

 3. PLASTIC RECYCLING EXPORT SRL

  Romania

  S.C.PLASTIC RECYCLING EXPORT SRL este specializata in reciclarea deseurilor din plastic (folie LDPE color si transparenta, PP ladita, PET transparent si color) si in producerea granulei LDPE si LLDPE , a fulgilor PET, a bandei PET si a foliei din LDPE Din serviciile oferite enumerez: - Colectarea deseurilor reciclabile din material plastic si carton de la agenti economici - Sortarea, Tocarea si spalarea desurilor - Tratarea termica a acestora in urma careia rezulta materia prima secundara(granule) - Producerea de diverse folii si derivati din acestea , cum ar fi : folia de constructii, saci si huse (diverse dimensiuni)

 4. ING. PETR SOJKA

  Republica Ceha

  Compania ING. PETR SOJKA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje din hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - ambalaje, Impermeabilizanti pentru constructii, Plastic - ambalaje, și Impermeabilizanti pentru constructii. Are sediul în Osek, Republica Ceha.

 5. CARDS UND MORE

  Germania

  Compania CARDS UND MORE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele si lacuri, Hartie - fabricare, Carton - fabricare, Ambalaje din hartie si carton, Vopsele si lacuri, Hartie - fabricare, Carton - fabricare, și Ambalaje din hartie si carton. Are sediul în Sandersdorf, Germania.

 6. INDROSTAR

  Romania

 7. BIK TEC GMBH

  Germania

  Compania BIK TEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Material plastic - produse pentru industrie, Semnalizare - sisteme si instalatii, Carton - fabricare, Constructii metalice usoare, Material plastic - produse pentru industrie, Semnalizare - sisteme si instalatii, și Carton - fabricare. Are sediul în Hückelhoven, Germania.

 8. ALFA DECO AG

  Elvetia

  Compania ALFA DECO AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Ferestre, Usi pentru locuinte, Carton - fabricare, Constructii metalice usoare, Ferestre, Usi pentru locuinte, și Carton - fabricare. Are sediul în Schlieren, Elvetia.

 1. GIESELMANN INDUSTRIEVERPACKUNGEN GMBH

  Germania

  Compania GIESELMANN INDUSTRIEVERPACKUNGEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - modelare si taiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Construcții industriale, Constructii metalice usoare, Unelte de mana fara motor, Carton - fabricare, Construcții industriale, Constructii metalice usoare, Unelte de mana fara motor, și Carton - fabricare. Are sediul în Jüchen, Germania.

 2. ZAKLAD PRODUKCYJNO HANDLOWO USLUGOWY IRGRADEX GRAZYNA OKINSKA JERZY RUBINKOWSKI S C

  Polonia

  Compania ZAKLAD PRODUKCYJNO HANDLOWO USLUGOWY IRGRADEX GRAZYNA OKINSKA JERZY RUBINKOWSKI S C, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii metalice usoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, Carton - utilaje de productie, Construcții industriale, Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, Carton - utilaje de productie, și Construcții industriale. Are sediul în Mecinka, Polonia.

 3. THE LONDON FANCY BOX CO LTD

  Regatul Unit

  Compania THE LONDON FANCY BOX CO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii din carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii in chesoane, Servicii de ambalare, Constructii in chesoane, și Servicii de ambalare. Are sediul în Dover, Regatul Unit.

 4. KREMO, LASER-PAPIERFEINSTANZUNGEN, KARL KRETSCHMER E.K.

  Germania

  Compania KREMO, LASER-PAPIERFEINSTANZUNGEN, KARL KRETSCHMER E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Birotica - masini si materiale, Hartie - fabricare, Carton - fabricare, Constructii metalice usoare, Birotica - masini si materiale, Hartie - fabricare, și Carton - fabricare. Are sediul în Flörsheim, Germania.

 5. SARL CARTON BERNARD ET FILS

  Franta

  Compania SARL CARTON BERNARD ET FILS, care își desfășoară activitatea în domeniul Curbarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Construcții industriale, Constructii metalice usoare, Osaturi metalice usoare, Esafodaje si scari, Construcții industriale, Constructii metalice usoare, Osaturi metalice usoare, și Esafodaje si scari. Are sediul în Messon, Franta.

 6. LAS S.R.L.

  Italia

  Compania LAS S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, Materiale plastice - produse pentru constructii, Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, și Materiale plastice - produse pentru constructii. Are sediul în Firenze, Italia.

 7. KPI SURVEYS GMBH

  Germania

  Compania KPI SURVEYS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, Carton - fabricare, Birouri echipate si fabrici - servicii, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, Carton - fabricare, Birouri echipate si fabrici - servicii, și Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. Are sediul în Hamburg, Germania.

 8. GABLER THERMOFORM GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania GABLER THERMOFORM GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule speciale - constructie si echipamente, și Vehicule speciale - constructie si echipamente. Are sediul în Lübeck, Germania.

 9. COLLECTA ROHSTOFF GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania COLLECTA ROHSTOFF GMBH & CO. KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru constructii si lucrari publice, Combustibili petrolieri si aditivi, Hartie - fabricare, Carton - fabricare, Materii prime pentru constructii si lucrari publice, Combustibili petrolieri si aditivi, Hartie - fabricare, și Carton - fabricare. Are sediul în Wiesbaden, Germania.

 10. DÖRRE TEXTILES, PAPERS AND FILMS

  Germania

  Compania DÖRRE TEXTILES, PAPERS AND FILMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtrare - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Flitre pentru lichide, Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii, Materiale plastice - articole de uz casnic, Ambalaje din hartie si carton, Flitre pentru lichide, Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii, Materiale plastice - articole de uz casnic, și Ambalaje din hartie si carton. Are sediul în Starnberg, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit