• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cartografie

Rezultate pentru

Cartografie - Import export

 1. HUBER KARTOGRAPHIE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HUBER KARTOGRAPHIE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartografie. Are sediul în Unterschleißheim, Germania.

 2. MASTERNAUT

  Franta

  Compania MASTERNAUT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatii rutiere - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, Vehicule - accesorii si echipamente, Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, Cartografie, Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, Vehicule - accesorii si echipamente, Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, și Cartografie. Are sediul în Puteaux, Franta.

 3. GLOBAL MEDITERRÁNEA

  Spania

  Compania GLOBAL MEDITERRÁNEA, care își desfășoară activitatea în domeniul Topografie - birouri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartografie, topography, cartography, Cartografie, și photogrammetry. Are sediul în VALENCIA, Spania.

 4. ITA GROUP S.R.L.

  Italia

  Compania ITA GROUP S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Topografie - birouri, cadastral survey, bathymetric reliefs, topographic survey, și Topografie - birouri. Are sediul în Terni, Italia.

 5. CLARSI

  Franta

  Compania CLARSI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme informatice, consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software de gestiune pentru firme, Cartografie, Software de gestiune pentru firme, și Cartografie. Are sediul în Rennes, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. QUADRATIC

  Belgia

  Compania QUADRATIC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Analiza datelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartografie, SIG - geographic information systems, Cartografie, remote gauges, și strategy consulting. Are sediul în Rocourt, Belgia.

 2. STAR-APIC

  Belgia

  Compania STAR-APIC, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, și Administrare si depanare a retelelor de calculatoare. Are sediul în Angleur, Belgia.

 3. DF DETECTION

  Franta

  Compania DF DETECTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartografie. Are sediul în Compiegne, Franta.

 4. GEOMATIC DEVELOPMENT

  Franta

  Compania GEOMATIC DEVELOPMENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Topografie - birouri, Topographical survey by drone, Mapping and geolocalization, Topografie - birouri, și topographic and geodetic measuring instruments. Are sediul în Avignon, Franta.

 5. KNEIP INGÉNIEURS-CONSEILS

  Luxemburg

  Compania KNEIP INGÉNIEURS-CONSEILS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Topografie - birouri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartografie, geometric surveys, cadastral cartography, earth photogrammes, și Cartografie. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 1. GEOMAP MIECZYSŁAW KAPUSTKA SP.J.

  Polonia

  Compania GEOMAP MIECZYSŁAW KAPUSTKA SP.J., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Topografie - birouri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartografie, topographic and geodetic measuring instruments, și Cartografie. Are sediul în Dębica, Polonia.

 2. DCA TOPOGRAFÍA E IMPACTO MEDIOAMBIENTAL

  Spania

  Compania DCA TOPOGRAFÍA E IMPACTO MEDIOAMBIENTAL, care își desfășoară activitatea în domeniul Topografie - birouri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartografie, Mediu inconjurator - servicii, Cartografie, Mediu inconjurator - servicii, cadastral cartography, și services for public works. Are sediul în Madrid, Spania.

 1. SPACEBEL

  Belgia

  Compania SPACEBEL, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Optimizarea costurilor industriale - firme de proiectare, Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, on-board equipment, software development, Optimizarea costurilor industriale - firme de proiectare, și Administrare si depanare a retelelor de calculatoare. Are sediul în Angleur, Belgia.

 2. BC MAPS

  Spania

  Compania BC MAPS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile illustrations. Are sediul în Barcelona, Spania.

 3. VOX TENEO

  Belgia

  Compania VOX TENEO, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, project management, management software, Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, și e-learning on your desktop. Are sediul în Waterloo, Belgia.

 4. TERRADRONE - CARTOGRAFIA VIA DRONE

  Portugalia

  Compania TERRADRONE - CARTOGRAFIA VIA DRONE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartografie. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 5. TENSEN & HUON

  Belgia

  Compania TENSEN & HUON, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Topografie - birouri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartografie, topography, building construction sector appraisals, și Cartografie. Are sediul în Namur, Belgia.

 6. SIGGIS

  Belgia

  Compania SIGGIS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Analiza datelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartografie, Cartografie, software development, și personnel training. Are sediul în Isnes, Belgia.

 7. I-MAGE CONSULT

  Belgia

  Compania I-MAGE CONSULT, care își desfășoară activitatea în domeniul GPS. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartografie, project management, management software, Cartografie, și archives. Are sediul în Saint-servais, Belgia.

 8. DIPL.-ING. LUDWIG DATHE INGENIEURBÜRO FÜR BAUGRUNDUNTERSUCHUNGEN

  Germania

  Compania DIPL.-ING. LUDWIG DATHE INGENIEURBÜRO FÜR BAUGRUNDUNTERSUCHUNGEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul calitatii - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arhitectura - ateliere de proiectare, Soluri - analiza, Cartografie, Bursa - consultanti, Arhitectura - ateliere de proiectare, Soluri - analiza, Cartografie, și Bursa - consultanti. Are sediul în Brandenburg, Germania.

 1. BLAY-FOLDEX

  Franta

  Compania BLAY-FOLDEX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cartography - printing, supporting cartography, și cartography. Are sediul în Fondettes, Franta.

 2. KARTOGRAPHOS

  Germania

  Compania KARTOGRAPHOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile small and city maps. Are sediul în Berlin, Germania.

 3. STEREOCARTO SL

  Spania

  Compania STEREOCARTO SL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Birouri echipate si fabrici - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inginerie - asamblori industriali, Soluri - analiza, Cartografie, Foraje si sondaje - lucrari, Inginerie - asamblori industriali, Soluri - analiza, Cartografie, și Foraje si sondaje - lucrari. Are sediul în Madrid, Spania.

 4. SPACE4ENVIRONMENT

  Luxemburg

  Compania SPACE4ENVIRONMENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gis applications, environmental planning, și Mapping and geolocalization. Are sediul în Niederanven, Luxemburg.

 5. TECCON

  Belgia

  Compania TECCON, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mapping software. Are sediul în Forville, Belgia.

 6. BAUDOT YVES

  Belgia

  Compania BAUDOT YVES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie aeriana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartografie, Cartografie, și Mapping and geolocalization. Are sediul în Marchin, Belgia.

 7. GEOVILLE

  Luxemburg

  Compania GEOVILLE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile remote gauges, și Mapping and geolocalization. Are sediul în Niederanven, Luxemburg.

 8. ECLIPSE-CARDS

  Belgia

  Compania ECLIPSE-CARDS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ticketing. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartografie, Puericultura - articole, Cartografie, cards, Decorations Gifts, și Puericultura - articole. Are sediul în Ranst, Belgia.

 9. GEONOSTRUM

  Spania

  Compania GEONOSTRUM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cadastral cartography, și Mapping and geolocalization. Are sediul în Guadalajara, Spania.

 10. GEOSUB - PROSPECÇÃO GEOMÁTICA E AMBIENTE, LDA.

  Portugalia

  Compania GEOSUB - PROSPECÇÃO GEOMÁTICA E AMBIENTE, LDA., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile underground monitoring, și computerised navigation cartography. Are sediul în Carcavelos, Portugalia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit