• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cartofi - fulgi si preparate

Rezultate pentru

Cartofi - fulgi si preparate - Import export

 1. BRUWIER POTATOES

  Belgia

  Verified by europages badge

  Exporter of washed and unwashed, packed and industrial-grade potatoes - very wide range of yellow & red potato varieties, onions & carrots. Bruwier Potatoes n.v. enjoys its unique reputation in the potato world. Its name stands for quality, confidence and smooth partnership. These qualities are decisive in a market whose products are so sensitive and whose prices are so volatile.

 2. RTL PATAT

  Belgia

  Verified by europages badge

  Rik Tanghe is a well-known company in the potato industry. With long experience acquired and passed from father to son, Rik Tanghe is the partner chosen by specialist potato producers along the Belgian border. Renowned for the quality of its products, Rik Tanghe has many well-known Belgian and foreign companies on its customer list. Are you looking for a potato expert? You've come to the right spot!

 3. LA CHIPS FRANÇAISE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania LA CHIPS FRANÇAISE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - produse agro-alimentare, Biscuiti sarati si aperitivi, Cartofi - fulgi si preparate, Import-export - produse agro-alimentare, Biscuiti sarati si aperitivi, și Cartofi - fulgi si preparate. Are sediul în Saint-Aubin, Franta.

 4. BART'S POTATO COMPANY

  Belgia

  Compania BART'S POTATO COMPANY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe si legume - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartofi - fulgi si preparate, potatoes, Potato supplier, Cartofi - fulgi si preparate, și Chipped potatoes. Are sediul în Vleteren, Belgia.

 5. CLAREBOUT POTATOES

  Belgia

  Compania CLAREBOUT POTATOES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartofi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartofi - fulgi si preparate, Cartofi - fulgi si preparate, cooked potatoes, Chipped potatoes, și potato flakes. Are sediul în Nieuwkerke, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FÁBRICA DE PATATAS FRITAS LA SANTAMARÍA

  Spania

  Compania FÁBRICA DE PATATAS FRITAS LA SANTAMARÍA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartofi - fulgi si preparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile potato crisps, dry fruits, și preservation. Are sediul în Pinto-Madrid, Spania.

 2. XION

  China

  Compania XION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartofi - fulgi si preparate. Are sediul în Zhangjiakou, China.

 3. VERBIST AARDAPPELEN

  Belgia

  Compania VERBIST AARDAPPELEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartofi - fulgi si preparate, potatoes, Cartofi - fulgi si preparate, Potatoes for use in industry, și Potatoes - Bintje. Are sediul în Hulshout, Belgia.

 4. MC CAIN FOODS BELGIUM

  Belgia

  Compania MC CAIN FOODS BELGIUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartofi - fulgi si preparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile frozen foods, și Chipped potatoes. Are sediul în Grobbendonk, Belgia.

 5. OWEL - GHIJS

  Belgia

  Compania OWEL - GHIJS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartofi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartofi - fulgi si preparate, Cartofi - fulgi si preparate, seed potatoes, new potatoes, și Potato supplier. Are sediul în Ronse, Belgia.

 1. 11ER NAHRUNGSMITTEL GMBH

  Austria

  Compania 11ER NAHRUNGSMITTEL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mancaruri gatite si delicatese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartofi - fulgi si preparate, și Cartofi - fulgi si preparate. Are sediul în Frastanz, Austria.

 2. POGAR POTATO FACTORY (PPF)

  Rusia

  Compania POGAR POTATO FACTORY (PPF), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartofi - fulgi si preparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimente si bauturi - aditivi, Alimente - import-export, Alimente si bauturi - aditivi, Alimente - import-export, mashed potato mix, și foodstuffs. Are sediul în Pogar, Rusia.

 1. MYDIBEL

  Belgia

  Compania MYDIBEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse congelate si congelate rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartofi - fulgi si preparate, Cartofi - fulgi si preparate, deep-frozen french fries, și packaged potatoes. Are sediul în Mouscron, Belgia.

 2. HEISSHOF SCHÄLKARTOFFELN GMBH

  Germania

  Compania HEISSHOF SCHÄLKARTOFFELN GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartofi - fulgi si preparate. Are sediul în Ismaning, Germania.

 3. ULRICH GROCHOLL OHG

  Germania

  Compania ULRICH GROCHOLL OHG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mancaruri gatite si delicatese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartofi - fulgi si preparate, și Cartofi - fulgi si preparate. Are sediul în Clenze, Germania.

 4. LUTOSA

  Belgia

  Compania LUTOSA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartofi - fulgi si preparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse congelate si congelate rapid, Produse congelate si congelate rapid, deep-frozen french fries, Dehydrated mashed potato, și Chilled, frozen and deep-frozen chips. Are sediul în Leuze En Hainaut, Belgia.

 5. DE AARDAPELHOEVE

  Belgia

  Compania DE AARDAPELHOEVE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartofi - fulgi si preparate, Cartofi - fulgi si preparate, potatoes, și Potatoes for use in industry. Are sediul în Tielt, Belgia.

 6. BELPACO

  Belgia

  Compania BELPACO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartofi - fulgi si preparate, packaged potatoes, Cartofi - fulgi si preparate, Distribution of potatoes, și new potatoes. Are sediul în Kalken, Belgia.

 7. VERHAGEN HOLLAND

  Olanda

  Compania VERHAGEN HOLLAND, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartofi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartofi - fulgi si preparate, Legume, radacini si tuberculi alimentari, import/export, production and sale of fruit and vegetables, bunions, Cartofi - fulgi si preparate, și Legume, radacini si tuberculi alimentari. Are sediul în Dinteloord, Olanda.

 8. AARDAPPELCENTRALE

  Belgia

  Compania AARDAPPELCENTRALE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartofi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartofi - fulgi si preparate, Cartofi - fulgi si preparate, și Chipped potatoes. Are sediul în Ekeren, Belgia.

 1. TERRALOG AG

  Elvetia

  Compania TERRALOG AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Fructe, Cartofi - fulgi si preparate, Hrana pentru animale de crescatorie, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Fructe, Cartofi - fulgi si preparate, și Hrana pentru animale de crescatorie. Are sediul în Rüdtligen-Alchenflüh, Elvetia.

 2. PFANNI GMBH & CO. OHG

  Germania

  Compania PFANNI GMBH & CO. OHG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Fructe, Mancaruri gatite si delicatese, Cartofi - fulgi si preparate, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Fructe, Mancaruri gatite si delicatese, și Cartofi - fulgi si preparate. Are sediul în Stavenhagen, Germania.

 3. MÜNZNER' S KNÖDELPRODUKTION ROLAND & MATTHIAS MÜNZNER GBR

  Germania

  Compania MÜNZNER' S KNÖDELPRODUKTION ROLAND & MATTHIAS MÜNZNER GBR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Fructe, Mancaruri gatite si delicatese, Cartofi - fulgi si preparate, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Fructe, Mancaruri gatite si delicatese, și Cartofi - fulgi si preparate. Are sediul în Marienberg, Germania.

 4. LAMB WESTON MEYER POTATOES BELGIUM

  Olanda

  Compania LAMB WESTON MEYER POTATOES BELGIUM, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartofi - fulgi si preparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chipped potatoes, și Potato supplier. Are sediul în Kruiningen, Olanda.

 5. KNÖDELCONNECTION GMBH

  Germania

  Compania KNÖDELCONNECTION GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Mancaruri gatite si delicatese, Cartofi - fulgi si preparate, Import-export - produse agro-alimentare, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Mancaruri gatite si delicatese, Cartofi - fulgi si preparate, și Import-export - produse agro-alimentare. Are sediul în München, Germania.

 6. NETZER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania NETZER GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Fructe, Mancaruri gatite si delicatese, Cartofi - fulgi si preparate, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Fructe, Mancaruri gatite si delicatese, și Cartofi - fulgi si preparate. Are sediul în Hiddenhausen, Germania.

 7. LAMB WESTON MEIJER BV

  Olanda

  Compania LAMB WESTON MEIJER BV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mancaruri gatite si delicatese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartofi - fulgi si preparate, Cartofi - fulgi si preparate, și Potatoes for use in industry. Are sediul în Kruiningen, Olanda.

 8. AGRISTO NAZARETH

  Belgia

  Compania AGRISTO NAZARETH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartofi - fulgi si preparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chipped potatoes, Food Manufacturer, și mashed potato mix. Are sediul în Nazareth, Belgia.

 9. REMO-FRIT

  Belgia

  Compania REMO-FRIT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartofi - fulgi si preparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distribution of potatoes. Are sediul în Verrebroek, Belgia.

 10. ECOFROST

  Belgia

  Compania ECOFROST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartofi - fulgi si preparate. Are sediul în Peruwelz, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit