• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • carti de identitate

Rezultate pentru

Carti de identitate - Import export

 1. TEKNIKKART CARD TECHNOLOGY SYSTEMS

  Turcia

  Compania TEKNIKKART CARD TECHNOLOGY SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de identitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carti de credit si de identitate - productie, Carti de credit si de identitate - productie, credit and bank cards, cards, și Card manufacturing. Are sediul în Türkiye, Turcia.

 2. IDENTA AUSWEISSYSTEME GMBH

  Germania

  Compania IDENTA AUSWEISSYSTEME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de identitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Identificare - carti, Cartele client, Identificare - carti, Cartele client, și magnetic badges. Are sediul în Villingen-Schwenningen, Germania.

 3. PLASTICARD-ZFT GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania PLASTICARD-ZFT GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de identitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartele client, Identificare - carti, Cartele client, magnetic badges, și Identificare - carti. Are sediul în Dresden, Germania.

 4. LANYARDS TOMORROW

  Regatul Unit

  Compania LANYARDS TOMORROW, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de identitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile neck key lanyards. Are sediul în Letchworth Garden City, Regatul Unit.

 5. IDEKORT APS

  Danemarca

  Compania IDEKORT APS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de identitate. Are sediul în Glostrup, Danemarca.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PLASTIC-ID.COM LTD

  Regatul Unit

  Compania PLASTIC-ID.COM LTD, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de identitate. Are sediul în Lonson, Regatul Unit.

 2. CORONA PRINT

  Belgia

  Compania CORONA PRINT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de identitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile id badges, și printers for plastic badges. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 3. INFOCUS ID LTD

  Regatul Unit

  Compania INFOCUS ID LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de identitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plastic card identification systems, label printers, și id card holders. Are sediul în Broughton, Regatul Unit.

 4. WHOLESALE ID

  Regatul Unit

  Compania WHOLESALE ID, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de identitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plastic card identification systems, lanyards, id card holders, și ribbons for printers. Are sediul în Brackley, Regatul Unit.

 5. BUNDESDRUCKEREI GMBH

  Germania

  Compania BUNDESDRUCKEREI GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de identitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reprografie, Tipografie, Serigrafie, Compozitie, fotocompozitie si fotogravura, Reprografie, Tipografie, Serigrafie, și Compozitie, fotocompozitie si fotogravura. Are sediul în Berlin, Germania.

 1. MAGICARD LTD.

  Regatul Unit

  Compania MAGICARD LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de identitate. Are sediul în Greenford, Regatul Unit.

 2. FAKE DOCUMENTS

  Canada

  Compania FAKE DOCUMENTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de identitate. Are sediul în Augsburg, Canada.

 1. ID CARD STORE

  Regatul Unit

  Compania ID CARD STORE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de identitate. Are sediul în Liverpool, Regatul Unit.

 2. BITPOWER

  Belgia

  Compania BITPOWER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlarea accesului - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carti de identitate, și Carti de identitate. Are sediul în Evergem, Belgia.

 3. COMPANY CARDS

  Regatul Unit

  Compania COMPANY CARDS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de identitate. Are sediul în St Helens, Regatul Unit.

 4. THE SMART CARD STORE LTD

  Regatul Unit

  Compania THE SMART CARD STORE LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de identitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile security articles, equipment and systems. Are sediul în Hove, East Sussex, Regatul Unit.

 5. ISE CARDS INDIA LTD.

  India

  Compania ISE CARDS INDIA LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de identitate. Are sediul în Lucknow, India.

 6. DOCUMENTS EXPRESS

  Franta

  Compania DOCUMENTS EXPRESS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de identitate. Are sediul în Lille, Franta.

 7. IDENTILAM PLC

  Regatul Unit

  Compania IDENTILAM PLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria electrica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carti de identitate, și Carti de identitate. Are sediul în Horsham, Regatul Unit.

 8. SCHÄFER DRUCK + VERSAND GMBH

  Germania

  Compania SCHÄFER DRUCK + VERSAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de identitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie pentru scrisori si plicuri, și Hartie pentru scrisori si plicuri. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 1. FIMAK GROUP LTD

  Irlanda

  Compania FIMAK GROUP LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carti de identitate, și Carti de identitate. Are sediul în Clonsilla, Irlanda.

 2. DOCUMENTOS FALSOS

  Spania

  Compania DOCUMENTOS FALSOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de identitate. Are sediul în Donostia, Gipuzkoa,, Spania.

 3. D & S ORGANISATION GMBH

  Germania

  Compania D & S ORGANISATION GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carti de identitate, și Carti de identitate. Are sediul în Hamburg, Germania.

 4. V. & A. SPINNING CO. (CULLINGWORTH) LIMITED

  Regatul Unit

 5. ADRA PLAST

  Romania

  Adra Plast S.R.L, a fost fondata in anul 2004 in Bucuresti si are ca principala activitate productia de coperti pentru caiete, carti, carnete de note, blocuri de desen. Materialul folosit pentru producerea acestor coperti este folia PVC transparenta. Procedeul de lipire afoliei PVC este termosudarea. Alte articole pe care le producem sunt copertile pentru documente: coperti talon auto, coperti carte identitate, coperti buletin identitate, coperti permis, coperti carte identitate auto. Compania noastra mai produce si clipboarduri, albume carti vizita, port documente, ecusoane, caiete mecanice, bibliorafturi. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate.

 6. LPZ KARTENSYSTEME GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania LPZ KARTENSYSTEME GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. Are sediul în Villingen-Schwenningen, Germania.

 7. RINAS GERÄTETECHNIK GMBH

  Germania

  Compania RINAS GERÄTETECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. Are sediul în Herdwangen-Schönach, Germania.

 8. CARD-IT GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania CARD-IT GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. Are sediul în Gütersloh, Germania.

 9. ENGRACE TECHNOLOGY CO., LIMITED

  China

  Compania ENGRACE TECHNOLOGY CO., LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile smart cards, rfid chips for animals, tags, și sweat wristbands. Are sediul în Fujian, China.

 10. E+S KASSENSYSTEME GMBH

  Germania

  Compania E+S KASSENSYSTEME GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. Are sediul în Kamp-Lintfort, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit