• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • carti de credit si de identitate - productie

Rezultate pentru

Carti de credit si de identitate - productie - Import export

 1. LPZ KARTENSYSTEME GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania LPZ KARTENSYSTEME GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. Are sediul în Villingen-Schwenningen, Germania.

 2. TEKNIKKART CARD TECHNOLOGY SYSTEMS

  Turcia

  Compania TEKNIKKART CARD TECHNOLOGY SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de identitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carti de credit si de identitate - productie, Carti de credit si de identitate - productie, credit and bank cards, cards, și Card manufacturing. Are sediul în Türkiye, Turcia.

 3. E+S KASSENSYSTEME GMBH

  Germania

  Compania E+S KASSENSYSTEME GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. Are sediul în Kamp-Lintfort, Germania.

 4. RINAS GERÄTETECHNIK GMBH

  Germania

  Compania RINAS GERÄTETECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. Are sediul în Herdwangen-Schönach, Germania.

 5. TICADO MEDIA GMBH

  Germania

  Compania TICADO MEDIA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. Are sediul în Bielefeld, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CARD-IT GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania CARD-IT GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. Are sediul în Gütersloh, Germania.

 2. ENGRACE TECHNOLOGY CO., LIMITED

  China

  Compania ENGRACE TECHNOLOGY CO., LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile smart cards, rfid chips for animals, tags, și sweat wristbands. Are sediul în Fujian, China.

 3. PROFICARD INH. FELIX EBERT

  Austria

  Compania PROFICARD INH. FELIX EBERT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. Are sediul în Hallein, Austria.

 4. MF GROUP SRL

  Italia

  Compania MF GROUP SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. Are sediul în Rioveggio, Italia.

 5. FLEETCOR DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania FLEETCOR DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 1. SAETIC SA

  Spania

  Compania SAETIC SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartele plastifiate, Identificare - carti, Cartele plastifiate, Identificare - carti, id badges, și identification and control documents- printing. Are sediul în SANT JUST DESVERN - BARCELONA, Spania.

 2. HGH CARD & CARE SERVICE INH. DIPL.-BETRIEBSWIRT HANS-GEORG HÜTTENMÜLLER

  Germania

  Compania HGH CARD & CARE SERVICE INH. DIPL.-BETRIEBSWIRT HANS-GEORG HÜTTENMÜLLER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. Are sediul în Greven, Germania.

 1. ID SYSTEMS AS

  Estonia

  Compania ID SYSTEMS AS, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Identificare - carti, și Identificare - carti. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 2. KWS KÜTTLER GMBH

  Germania

  Compania KWS KÜTTLER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. Are sediul în Neuental-Gilsa, Germania.

 3. CARDWRIDH

  Belgia

  Compania CARDWRIDH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Design publicitar, Design publicitar, și electronic diagrams. Are sediul în Hasselt, Belgia.

 4. ACARTA GMBH

  Germania

  Compania ACARTA GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. Are sediul în München, Germania.

 5. COPIGÉS SISTEMAS TÉCNICOS, LDA

  Portugalia

  Compania COPIGÉS SISTEMAS TÉCNICOS, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Controlarea accesului - instalatii si material, customised software development, Controlarea accesului - instalatii si material, 3d printer, și Biometric ID cards. Are sediul în Amadora, Portugalia.

 6. OFFINICARDS

  Belgia

  Compania OFFINICARDS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ticketing, Ticketing, și microchip cards. Are sediul în Dessel, Belgia.

 7. ATASLAR FISTIKCILIK

  Turcia

  Compania ATASLAR FISTIKCILIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 8. SARRACARD

  Tunisia

  Compania SARRACARD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. Are sediul în Soukra, Tunisia.

 1. MF GROUP S.R.L.

  Italia

  Compania MF GROUP S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carduri de memorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carti de credit si de identitate - productie, magnetic badges, printers for plastic badges, Carti de credit si de identitate - productie, și smart cards. Are sediul în Monzuno, Italia.

 2. ALLIANSYS

  Franta

  Compania ALLIANSYS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Componente electronice pasive si circuite imprimate, și Componente electronice pasive si circuite imprimate. Are sediul în Honfleur Cedex, Franta.

 3. TRANSMAC GMBH

  Germania

  Compania TRANSMAC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Semnalizare - sisteme si instalatii, Carti de credit si de identitate - productie, Sisteme informatice, consiliere, Multimedia - servicii Internet si Intranet, Semnalizare - sisteme si instalatii, Carti de credit si de identitate - productie, Sisteme informatice, consiliere, și Multimedia - servicii Internet si Intranet. Are sediul în Sandesneben, Germania.

 4. KUBID SYSTEMS & POWERNIGHT GMBH

  Austria

  Compania KUBID SYSTEMS & POWERNIGHT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compozitie, fotocompozitie si fotogravura, Tipografie, Carti de credit si de identitate - productie, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Compozitie, fotocompozitie si fotogravura, Tipografie, Carti de credit si de identitate - productie, și Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune. Are sediul în Ybbs An Der Donau, Austria.

 5. SYCARDS GMBH

  Germania

  Compania SYCARDS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compozitie, fotocompozitie si fotogravura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tipografie, Serigrafie, Reprografie, Carti de credit si de identitate - productie, Tipografie, Serigrafie, Reprografie, și Carti de credit si de identitate - productie. Are sediul în Ettlingen, Germania.

 6. PIXELWELLE

  Germania

  Compania PIXELWELLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compozitie, fotocompozitie si fotogravura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tipografie, Serigrafie, Reprografie, Carti de credit si de identitate - productie, Tipografie, Serigrafie, Reprografie, și Carti de credit si de identitate - productie. Are sediul în Barth, Germania.

 7. LA BOTTEGA SARDA SRLS

  Italia

  Compania LA BOTTEGA SARDA SRLS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. Are sediul în Alghero, Italia.

 8. ART BUSINESS GROUP

  Republica Ceha

  Compania ART BUSINESS GROUP, care își desfășoară activitatea în domeniul Design publicitar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carti de credit si de identitate - productie, Firme luminoase si panouri publicitare luminoase, Tipografie - offset, Imprimare digitala, Carti de credit si de identitate - productie, Firme luminoase si panouri publicitare luminoase, Tipografie - offset, și Imprimare digitala. Are sediul în Praha, Republica Ceha.

 9. PLASTICCARDS.ZONE - BRAND OF POLSKIE KARTY SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania PLASTICCARDS.ZONE - BRAND OF POLSKIE KARTY SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. Are sediul în Kraków, Polonia.

 10. LAMINEX-ID SYSTEMS SINGAPORE PTE LTD

  Singapore

  Compania LAMINEX-ID SYSTEMS SINGAPORE PTE LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Identificare - carti, id card holders, smart card identification systems, și Identificare - carti. Are sediul în Ubi Techpark, Singapore.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit