• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • carti de credit - societati

Rezultate pentru

Carti de credit - societati - Import export

 1. BESTE-KREDITTKORT.COM

  Danemarca

  Compania BESTE-KREDITTKORT.COM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finantare si credit - societati, și Finantare si credit - societati. Are sediul în Faarevejle, Danemarca.

 2. UNLIMITD

  Franta

  Compania UNLIMITD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Finantare - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carti de credit - societati, Carti de credit - societati, și Management software publisher. Are sediul în Neuilly-Sur-Seine, Franta.

 3. C2A

  Franta

  Compania C2A, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Software de gestiune pentru firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii bancare, Carti de credit - societati, payment by bank cards and credit cards, Servicii bancare, application software for finance and accounting, și Carti de credit - societati. Are sediul în Bidart, Franta.

 4. BEANTRAGEN-KREDITKARTE.DE

  Germania

  Compania BEANTRAGEN-KREDITKARTE.DE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit - societati. Are sediul în Hamburg, Germania.

 5. SOCIEDADES URGENTES EN VENTA

  Spania

  Compania SOCIEDADES URGENTES EN VENTA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere pentru companii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carti de credit - societati, Company establishment, advice on company law, Carti de credit - societati, și International taxation. Are sediul în Barcelona, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MOONCARD

  Franta

  Compania MOONCARD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plati securizate - software si sisteme, și Plati securizate - software si sisteme. Are sediul în Paris, Franta.

 2. EFFEKTIVRENTE.NO

  Norvegia

  Compania EFFEKTIVRENTE.NO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Finantare si credit - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carti de credit - societati, Banci, Carti de credit - societati, și Banci. Are sediul în Bergen, Norvegia.

 3. CONTO CORRENTE PER PROTESTATI

  Italia

  Compania CONTO CORRENTE PER PROTESTATI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit - societati. Are sediul în Milano, Italia.

 4. SUMUP SERVICES GMBH

  Germania

  Compania SUMUP SERVICES GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile credit card. Are sediul în Berlin, Germania.

 5. PAYKASA KART A.Ş.

  Turcia

  Compania PAYKASA KART A.Ş., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Finantare - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carti de credit - societati, și Carti de credit - societati. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. SETEFI S.P.A.

  Italia

  Compania SETEFI S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Finantarea, garantarea si gestionarea creantelor comerciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finantare si credit - societati, Carti de credit - societati, Finantare si credit - societati, și Carti de credit - societati. Are sediul în Milano, Italia.

 2. RICCIARDI GIORGIO PAOLO MICHELE

  Italia

  Compania RICCIARDI GIORGIO PAOLO MICHELE, care își desfășoară activitatea în domeniul Finantarea, garantarea si gestionarea creantelor comerciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finantare si credit - societati, Carti de credit - societati, Finantare si credit - societati, și Carti de credit - societati. Are sediul în Altamura, Italia.

 1. AMERICAN EXPRESS EDERLAND

  Olanda

  Compania AMERICAN EXPRESS EDERLAND, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile credit cards, și credit card. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 2. BESTCARDS

  Olanda

  Compania BESTCARDS, care își desfășoară activitatea în domeniul Finantare si credit - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carti de credit si de identitate - productie, Carti de credit - societati, printers for plastic badges, Carti de credit si de identitate - productie, și Carti de credit - societati. Are sediul în Hoofddorp, Olanda.

 3. SERVIZIO CARTE CARBURANTI ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania SERVIZIO CARTE CARBURANTI ITALIA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit - societati. Are sediul în Vimercate, Italia.

 4. KREDITTKORTINFO.NO

  Norvegia

  Compania KREDITTKORTINFO.NO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile credit and bank cards. Are sediul în Stavanger, Norvegia.

 5. CASSA RAIFFEISEN DI NOVA PONENTE - ALDINO SOC. COOP. A.R.L.

  Italia

  Compania CASSA RAIFFEISEN DI NOVA PONENTE - ALDINO SOC. COOP. A.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii bancare, Banci, Servicii bancare, și Banci. Are sediul în Nova Ponente, Italia.

 6. UTA ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania UTA ITALIA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile issuing credit cards to consumers. Are sediul în Sommacampagna, Italia.

 7. CASSA RURALE DI SALORNO

  Italia

  Compania CASSA RURALE DI SALORNO, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii bancare, Banci, Servicii bancare, și Banci. Are sediul în Salorno Sulla Strada Del Vino, Italia.

 8. CASSA RAIFFEISEN CASTELROTTO - ORTISEI SOCIETA' COOPERATIVA

  Italia

  Compania CASSA RAIFFEISEN CASTELROTTO - ORTISEI SOCIETA' COOPERATIVA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii bancare, Banci, Servicii bancare, și Banci. Are sediul în Castelrotto, Italia.

 1. TELLER AS

  Norvegia

  Compania TELLER AS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Finantare si credit - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carti de credit - societati, și Carti de credit - societati. Are sediul în Oslo, Norvegia.

 2. MASTERCARD ADVISORS LLC EUROPE

  Germania

  Compania MASTERCARD ADVISORS LLC EUROPE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Finantare si credit - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carti de credit - societati, și Carti de credit - societati. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 3. EUROPAY ICELAND KREDITKORT HF

  Islanda

  Compania EUROPAY ICELAND KREDITKORT HF, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Finantare si credit - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carti de credit - societati, și Carti de credit - societati. Are sediul în Reykjavik, Islanda.

 4. SWISSCARD AECS AG

  Elvetia

  Compania SWISSCARD AECS AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Finantare si credit - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carti de credit - societati, și Carti de credit - societati. Are sediul în Horgen, Elvetia.

 5. MASTERCARD UK MANAGEMENT SERVICES LIMITED

  Regatul Unit

  Compania MASTERCARD UK MANAGEMENT SERVICES LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Finantare si credit - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carti de credit - societati, și Carti de credit - societati. Are sediul în London, Regatul Unit.

 6. GZS GESELLSCHAFT FUER ZAHLUNGSSYSTEME MBH

  Germania

  Compania GZS GESELLSCHAFT FUER ZAHLUNGSSYSTEME MBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Finantare si credit - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carti de credit - societati, și Carti de credit - societati. Are sediul în Bad Vilbel, Germania.

 7. PAYSQUARE B.V.

  Olanda

  Compania PAYSQUARE B.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Finantare si credit - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carti de credit - societati, și Carti de credit - societati. Are sediul în Utrecht, Olanda.

 8. ATOS WORLDLINE PROCESSING GMBH

  Germania

  Compania ATOS WORLDLINE PROCESSING GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Finantare si credit - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carti de credit - societati, și Carti de credit - societati. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 9. UBS CARD CENTER AG

  Elvetia

  Compania UBS CARD CENTER AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Finantare si credit - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carti de credit - societati, și Carti de credit - societati. Are sediul în Glattbrugg, Elvetia.

 10. AIRPLUS AIR TRAVEL CARD VERTRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania AIRPLUS AIR TRAVEL CARD VERTRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Finantare si credit - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carti de credit - societati, și Carti de credit - societati. Are sediul în Wien, Austria.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit