• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cartele client

Rezultate pentru

Cartele client - Import export

 1. PRINTING LOVERS LDA

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania PRINTING LOVERS LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartele client. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Identificare - carti, și Identificare - carti. Are sediul în Sintra, Portugalia.

 2. KOOPMANN DRUCKEREI AUGUST KOOPMANN GMBH

  Germania

  Compania KOOPMANN DRUCKEREI AUGUST KOOPMANN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartele client. Are sediul în Stuhr, Germania.

 3. PLASTICARD-ZFT GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania PLASTICARD-ZFT GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de identitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartele client, Identificare - carti, Cartele client, magnetic badges, și Identificare - carti. Are sediul în Dresden, Germania.

 4. IDENTA AUSWEISSYSTEME GMBH

  Germania

  Compania IDENTA AUSWEISSYSTEME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de identitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Identificare - carti, Cartele client, Identificare - carti, Cartele client, și magnetic badges. Are sediul în Villingen-Schwenningen, Germania.

 5. SYRCON GMBH

  Germania

  Compania SYRCON GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartele client, Informatii afaceri, customer loyalty, Cartele client, și Informatii afaceri. Are sediul în Berlin, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PRINT CENTER

  Grecia

  Compania PRINT CENTER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare - tipografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartele client, digital printing, colour photocopies, Cartele client, și supplies for wall decorations. Are sediul în Agios Stefanos, Grecia.

 2. PPS GMBH

  Germania

  Compania PPS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartele client. Are sediul în Bergen, Germania.

 3. OPEN PRINT

  Spania

  Compania OPEN PRINT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartele client, Cartele client, congresses and conferences, și brochure printing. Are sediul în Badalona (barcelona), Spania.

 4. PROCOPIA

  Belgia

  Compania PROCOPIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare digitala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartele client, presses, printed matter for shows and events, Cartele client, și posters. Are sediul în Heverlee, Belgia.

 5. POLINIT PLASTIC CARDS'N MORE

  Turcia

  Compania POLINIT PLASTIC CARDS'N MORE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartele client. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. CARDPLUS SYSTEM GMBH

  Germania

  Compania CARDPLUS SYSTEM GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartele client. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Identificare - carti, printers for plastic badges, Access control, Identificare - carti, și alarm system. Are sediul în Solingen, Germania.

 2. MIRACLES

  Slovacia

  Compania MIRACLES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartele client. Are sediul în Rimavska Sobota, Slovacia.

 1. EZ PRINTERS

  Regatul Unit

  Compania EZ PRINTERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartele client, menus printed, t-shirt printing, și Cartele client. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. EISENBEIS-KARTEN

  Germania

  Compania EISENBEIS-KARTEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartele client. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartele plastifiate, magnetic badges, și Cartele plastifiate. Are sediul în Freudenstadt, Germania.

 3. PRINT DIRECT

  Grecia

  Compania PRINT DIRECT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartele client, și Cartele client. Are sediul în Dafni, Grecia.

 4. CARTLY SÀRL

  Elvetia

  Compania CARTLY SÀRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartele client. Are sediul în Fribourg, Elvetia.

 5. ENERGY PRINT

  Grecia

  Compania ENERGY PRINT, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartele client, Brochures, printed materials, Cartele client, și catalogues - design. Are sediul în Volos, Grecia.

 6. STAMPS AND PRINTING

  Letonia

  Compania STAMPS AND PRINTING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Etichete - papetarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Publicatii - produse diverse, Semnalizare - panouri si pancarde, Stampile, Cartele client, Publicatii - produse diverse, Semnalizare - panouri si pancarde, Stampile, și Cartele client. Are sediul în Riga, Letonia.

 7. E-PRINTING

  Grecia

  Compania E-PRINTING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie - offset. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartele client, și Cartele client. Are sediul în Attica/athens, Grecia.

 8. THE FLYER CENTRE

  Regatul Unit

  Compania THE FLYER CENTRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartele client. Are sediul în Nottingham, Regatul Unit.

 1. PRINTDEAL

  Regatul Unit

  Compania PRINTDEAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartele client, Online printing, și Cartele client. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. DIALOG 34

  Turcia

  Compania DIALOG 34, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartele client. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile personalised cards, și pvc. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. EPRINTY

  Germania

  Compania EPRINTY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartele client. Are sediul în Münster, Germania.

 4. PRIMACARDS AUSWEISSYSTEME & PLASTIKKARTEN E.K

  Germania

  Compania PRIMACARDS AUSWEISSYSTEME & PLASTIKKARTEN E.K, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartele client. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile printers for plastic badges, și badge readers. Are sediul în Reken, Germania.

 5. PRESSCARD, S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania PRESSCARD, S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartele client. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carti de credit si de identitate - productie, Carduri de memorie, Carti de credit si de identitate - productie, și Carduri de memorie. Are sediul în Ostrava , Republica Ceha.

 6. DAN-FLEX ETIKETTER A/S

  Danemarca

  Compania DAN-FLEX ETIKETTER A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Desene publicitare, Cartele client, Carti de credit si de identitate - productie, Cadouri, suveniruri si articole publicitare, Desene publicitare, Cartele client, Carti de credit si de identitate - productie, și Cadouri, suveniruri si articole publicitare. Are sediul în Vejle, Danemarca.

 7. CCS CESKÁ SPOLECNOST PRO PLATEBNÍ KARTY, A.S.

  Republica Ceha

  Compania CCS CESKÁ SPOLECNOST PRO PLATEBNÍ KARTY, A.S., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartele client. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carti de credit si de identitate - productie, Informatica - software, Carti de credit si de identitate - productie, și Informatica - software. Are sediul în Praha 8 , Republica Ceha.

 8. QUALIET

  Belgia

  Compania QUALIET, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Conceptie si realizare de campanii publicitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartele client, și Cartele client. Are sediul în Meise, Belgia.

 9. CARD CENTRUM A.S.

  Republica Ceha

  Compania CARD CENTRUM A.S., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartele client. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carti de credit si de identitate - productie, Carduri de memorie, Carti de credit si de identitate - productie, și Carduri de memorie. Are sediul în Praha 10, Republica Ceha.

 10. ID SOLUTIONS DI CARBONE VINCENZO

  Italia

  Compania ID SOLUTIONS DI CARBONE VINCENZO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carduri de memorie, Cartele client, Carduri de memorie, și Cartele client. Are sediul în Giugliano In Campania, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit