• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • carotiere

Rezultate pentru

Carotiere - Import export

 1. MAGNETOR GMBH I. L.

  Germania

  Compania MAGNETOR GMBH I. L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaurire - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carotiere, și Carotiere. Are sediul în Lauenburg, Germania.

 2. WSM CAN MAKINA LCC.

  Turcia

  Compania WSM CAN MAKINA LCC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carotiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fresh bread, și accessories and spare parts. Are sediul în Pendik, Turcia.

 3. GEOFINAL

  Republica Ceha

  Compania GEOFINAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carotiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaurire - masini-unelte, Geotechnics - drilling and test boring equipment, și Gaurire - masini-unelte. Are sediul în Trinec, Republica Ceha.

 4. TALLERES P.C.J.

  Spania

  Compania TALLERES P.C.J., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carotiere. Are sediul în La Puebla de Alfindén, Spania.

 5. KRAFT-EHRLICH GMBH & CO KG

  Germania

  Compania KRAFT-EHRLICH GMBH & CO KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carotiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plumber. Are sediul în Köln, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. OUDIA BOHREXPRESS (OB-EXPRESS) UG(HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Germania

  Compania OUDIA BOHREXPRESS (OB-EXPRESS) UG(HAFTUNGSBESCHRÄNKT), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Carotiere. Are sediul în Saarbrücken, Germania.

 2. XUZHOU HANLIN TECHNOLOGY CO., LTD

  China

  Compania XUZHOU HANLIN TECHNOLOGY CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carotiere. Are sediul în Xuzhou, China.

 3. ITM CONSULTANCY LIMITED

  Regatul Unit

  Compania ITM CONSULTANCY LIMITED, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Carotiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pile drilling, și machinery and equipment for drilling. Are sediul în London, Regatul Unit.

 4. RIGSERV LTD

  Regatul Unit

  Compania RIGSERV LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carotiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Foraje si sondaje - echipamente, Macarale derrick, Foraje si sondaje - echipamente, și Macarale derrick. Are sediul în Aberdeen, Regatul Unit.

 5. GEOMARC S.R.L.

  Italia

  Compania GEOMARC S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carotiere, Macarale derrick, Carotiere, și Macarale derrick. Are sediul în Monza, Italia.

 1. PETRIND S.R.L.

  Italia

  Compania PETRIND S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carotiere, Macarale derrick, Carotiere, și Macarale derrick. Are sediul în San Giovanni Teatino, Italia.

 2. GEOMATECH

  Franta

  Compania GEOMATECH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carotiere, și Carotiere. Are sediul în Longjumeau, Franta.

 1. CO.ME.TRI.A. S.R.L.

  Italia

  Compania CO.ME.TRI.A. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carotiere, Macarale derrick, Carotiere, și Macarale derrick. Are sediul în Adria, Italia.

 2. MORI S.R.L.

  Italia

  Compania MORI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carotiere, Macarale derrick, Carotiere, și Macarale derrick. Are sediul în Campofilone, Italia.

 3. BARBERO POZZI DI BARBERO ANDREA E C. S.A.S.

  Italia

  Compania BARBERO POZZI DI BARBERO ANDREA E C. S.A.S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Puturi - constructie, Carotiere, Puturi - constructie, și Carotiere. Are sediul în Cherasco, Italia.

 4. SB OIL TOOL SUPPLY S.R.L.

  Italia

  Compania SB OIL TOOL SUPPLY S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carotiere, Macarale derrick, Carotiere, și Macarale derrick. Are sediul în Pescara, Italia.

 5. TANGSHAN JINSHI SUPERHARD MATERIAL CO., LTD.

  China

  Compania TANGSHAN JINSHI SUPERHARD MATERIAL CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carotiere. Are sediul în Tangshan, China.

 6. TECNODRENI DI BELLINZONA STEFANO & C. (S.A.S.)

  Italia

  Compania TECNODRENI DI BELLINZONA STEFANO & C. (S.A.S.), care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de supraveghere a forării de puţuri, Carotiere, Servicii de supraveghere a forării de puţuri, și Carotiere. Are sediul în Montebello Della Battaglia, Italia.

 7. KANN TOOLS CO., LTD

  China

  Compania KANN TOOLS CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carotiere. Are sediul în Ningbo, China.

 8. TECNO. PAL.CON. S.R.L.

  Italia

  Compania TECNO. PAL.CON. S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii - lucrari, Carotiere, Fundatii - lucrari, și Carotiere. Are sediul în Cherasco, Italia.

 1. ARTESIAN POZZI ( S.N.C. )

  Italia

  Compania ARTESIAN POZZI ( S.N.C. ), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Puturi - constructie, Carotiere, Puturi - constructie, și Carotiere. Are sediul în Fiume Veneto, Italia.

 2. TRIVELPOZZI M. & D. MERCURI S.R.L.

  Italia

  Compania TRIVELPOZZI M. & D. MERCURI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carotiere, Macarale derrick, Carotiere, și Macarale derrick. Are sediul în Paduli, Italia.

 3. PERSICHETTI MARCO ( S.N.C. )

  Italia

  Compania PERSICHETTI MARCO ( S.N.C. ), care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Puturi - constructie, Carotiere, Puturi - constructie, și Carotiere. Are sediul în Fiume Veneto, Italia.

 4. DRILLMEC S.P.A.

  Italia

  Compania DRILLMEC S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carotiere, Macarale derrick, Carotiere, și Macarale derrick. Are sediul în Podenzano, Italia.

 5. BARLETTA GIUSEPPE

  Italia

  Compania BARLETTA GIUSEPPE, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de supraveghere a forării de puţuri, Carotiere, Servicii de supraveghere a forării de puţuri, și Carotiere. Are sediul în Ispani, Italia.

 6. BIAGI MARCO

  Italia

  Compania BIAGI MARCO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Puturi - constructie, Carotiere, Puturi - constructie, și Carotiere. Are sediul în Soriano Nel Cimino, Italia.

 7. SIME S.R.L.

  Italia

  Compania SIME S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de supraveghere a forării de puţuri, Carotiere, Servicii de supraveghere a forării de puţuri, și Carotiere. Are sediul în Monopoli, Italia.

 8. MADONIA NICOLA

  Italia

  Compania MADONIA NICOLA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Soluri - analiza, Carotiere, Soluri - analiza, și Carotiere. Are sediul în Cammarata, Italia.

 9. REDEP A/S

  Danemarca

  Compania REDEP A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carotiere, și Carotiere. Are sediul în Valby, Danemarca.

 10. NINGBO HAILIFAN MACHINERY FITTING FACTORY

  China

  Compania NINGBO HAILIFAN MACHINERY FITTING FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carotiere. Are sediul în ninbo, China.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit