• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • carnete

Rezultate pentru

Carnete - Import export

 1. MOYU

  Olanda

  Verified by europages badge

  Compania MOYU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carnete, Rezerve pentru pixuri, writing goods refills and consumables, stationery refills and consumables, felt pens, Carnete, Rezerve pentru pixuri, promotional notepads, și microfibre cleaning cloths. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 2. AS MENU

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania AS MENU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marochinarie de lux. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carnete, leather accessories, leather diaries, hotel equipment, menu holders, Leather business gifts, table mats, restaurant menus, și Carnete. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. DEJA LTD.

  Bulgaria

  Verified by europages badge

  Compania DEJA LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calendare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carnete, catalogues, Spiral notebook, Custom design notebooks, Promotional notebooks, Corporate notebooks, Agenda, diaries, și Custom design agenda. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 4. BINDEWERK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania BINDEWERK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carnete. Are sediul în Prien, Germania.

 5. LASERLIEBE.DE INH. SIMON MANN

  Germania

  Compania LASERLIEBE.DE INH. SIMON MANN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carnete. Are sediul în Niestetal, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DINATALESTYLE

  Italia

  Compania DINATALESTYLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Publicatii - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carnete, Calendare, Carnete, și Calendare. Are sediul în Arzano, Italia.

 2. IMPRIMERIE ALLIANCE PRINT

  Franta

  Compania IMPRIMERIE ALLIANCE PRINT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie - offset. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carnete, și Carnete. Are sediul în Le Cannet, Franta.

 3. COLONIA2GO GMBH

  Germania

  Compania COLONIA2GO GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie pentru industria ambalajelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carnete, Carton pentru ambalaje, photocopier paper, Carnete, greaseproof paper, și Carton pentru ambalaje. Are sediul în Coesfeld, Germania.

 4. HASRET PRINTING SPIRAL BINDING SYSTEMS

  Turcia

  Compania HASRET PRINTING SPIRAL BINDING SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carnete. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. COLLA PAPER

  Spania

  Compania COLLA PAPER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calendare, Carnete, Calendare, Carnete, și Calendars printing. Are sediul în València, Spania.

 1. LE PAPIER STORE

  Spania

  Compania LE PAPIER STORE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carnete, office stationery, și Carnete. Are sediul în Portonovo, Spania.

 2. AGROFILAX TRADE UG

  Germania

  Compania AGROFILAX TRADE UG, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sport - articole, Haine pentru sport, Carnete, Sport - articole, Haine pentru sport, Carnete, și gymnastics and fitness goods. Are sediul în Hamburg, Germania.

 1. RESCAPE LTD

  Regatul Unit

  Compania RESCAPE LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecusoane, insigne de politist si insigne. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carnete, Jocuri de societate, Jocuri si jucarii, Carnete, Jocuri de societate, și Jocuri si jucarii. Are sediul în Lancashire, Regatul Unit.

 2. COLOR 01

  Franta

  Compania COLOR 01, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotogravura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carnete, și Carnete. Are sediul în St Remy, Franta.

 3. EKOTRYCK REDNERS AB

  Suedia

  Compania EKOTRYCK REDNERS AB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Crearea si producerea CD-ROM si DVD. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Presa speciala - editare, Publicatii - produse diverse, Carnete, Presa speciala - editare, Publicatii - produse diverse, și Carnete. Are sediul în Arsta, Suedia.

 4. AJASTO AS

  Norvegia

  Compania AJASTO AS, care își desfășoară activitatea în domeniul Carnete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calendare, și Calendare. Are sediul în Oslo, Norvegia.

 5. GIPTA OFIS KIRTASIYE VE PROMOSYON URUNLERI IMALAT SANAYI A S

  Turcia

  Compania GIPTA OFIS KIRTASIYE VE PROMOSYON URUNLERI IMALAT SANAYI A S, care își desfășoară activitatea în domeniul Publicatii - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carnete, Hartie - fabricare, Carnete, și Hartie - fabricare. Are sediul în Ankara, Turcia.

 6. DRAVA-VERLAGS- UND DRUCKGESELLSCHAFT M.B.H. (DRAVA-ZALOZNISKA IN TISKARSKA DRUZBA Z.O.J.)

  Austria

 7. ARTCOLOR GMBH

  Germania

 8. CORPORATE EXPRESS SPA

  Italia

 1. BUDE GMBH & CO. KG

  Germania

 2. ADRA PLAST

  Romania

  Adra Plast S.R.L, a fost fondata in anul 2004 in Bucuresti si are ca principala activitate productia de coperti pentru caiete, carti, carnete de note, blocuri de desen. Materialul folosit pentru producerea acestor coperti este folia PVC transparenta. Procedeul de lipire afoliei PVC este termosudarea. Alte articole pe care le producem sunt copertile pentru documente: coperti talon auto, coperti carte identitate, coperti buletin identitate, coperti permis, coperti carte identitate auto. Compania noastra mai produce si clipboarduri, albume carti vizita, port documente, ecusoane, caiete mecanice, bibliorafturi. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate.

 3. ENES GEWÜRZE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Wholesale of spices, herbs, spice mixtures and special items. ENES, founded in 1999, purchases its herbs and spices in the very countries where they are grown. The 1600 m² warehouse in Geesthacht makes it possible to purchase large quantities so that ENES Gewürze GmbH can offer its customers low prices. • Wide range of herbs and spices • Extensive quality control. • Packaged according to customer requests. • Seamless transport • Free shipping from 75 kg

 4. EGAV GIDA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Compania EGAV GIDA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori taiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile distribution of cut flowers, și Carnations. Are sediul în Izmir, Turcia.

 5. CODAM

  Franta

  Compania CODAM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Nituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stamping, și Carnations. Are sediul în Echirolles, Franta.

 6. ADA TARIM LTD STI

  Turcia

  Compania ADA TARIM LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori taiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cut flowers, și Carnations. Are sediul în Antalya, Turcia.