• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid

Rezultate pentru

Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid - Import export

 1. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunisia

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER is a leading export and production company specialising in sunflower, vegetable, maize and palm oils, and in the manufacture of fruit and vegetable preserves, powdered milk, sauces, and pasta. We are proud to offer you a wide variety of superior quality fresh and frozen products carefully and sustainably cultivated with respect for the environment. Our superior quality oils, including olive oil, sunflower oil and maize oil, are carefully selected for their quality and exceptional flavour. We work with local farmers and international suppliers. Our dedicated team of export and distribution professionals have thorough expertise in this area and can cater for the individual needs of each customer (importers, exporters, wholesalers, purchasing departments, agrifooods industry, etc.). At Eden Farmer, we are committed to providing our customers with the best products, bringing healthy and delicious food to all of our customers in France and our export customers, whilst supporting our local and international suppliers.

 2. AVIMOSA

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania AVIMOSA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chicken meat, chicken meat, cutting room, abattoirs, frozen poultry, frozen meat export, și fresh meat export. Are sediul în Moraleja De Enmedio-Madrid, Spania.

 3. HANDELSKONTOR BODENBURG GMBH

  Germania

  Compania HANDELSKONTOR BODENBURG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid. Are sediul în Penzberg, Germania.

 4. FCV S.A.S

  Franta

  Compania FCV S.A.S, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile frozen foodstuffs export, chicken, turkey, și french meats. Are sediul în Saint-Berthevin, Franta.

 5. OLLAS SP Z O O

  Polonia

  Compania OLLAS SP Z O O, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid. Are sediul în Gryźliny, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CAF EXOTIC MEAT GMBH

  Germania

  Compania CAF EXOTIC MEAT GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wild game, și pigeons. Are sediul în Kehl, Germania.

 2. LAGO AVES HUEVOS Y CAZA SA

  Spania

  Compania LAGO AVES HUEVOS Y CAZA SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, finished poultry products, chicken meat, turkey meat, și Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. Are sediul în Pontevedra, Spania.

 3. CTO FOOD

  Belgia

  Compania CTO FOOD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chicken, turkey meat, și pork. Are sediul în Schoten, Belgia.

 4. GLOBALTRADING SLOVAKIA, S. R. O.

  Slovacia

  Compania GLOBALTRADING SLOVAKIA, S. R. O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid. Are sediul în Rozhanovce, Slovacia.

 5. FOOD NAVIGATOR LTD.

  Ungaria

  Compania FOOD NAVIGATOR LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Whole block duck foie gras. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 1. PINKI

  Belgia

  Compania PINKI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse congelate si congelate rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid, wholesale meats, frozen meats, și Pasari, iepuri si vanat - crestere. Are sediul în Aalter, Belgia.

 2. AQUITAINE SELECTION

  Franta

  Compania AQUITAINE SELECTION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile poultry, și poultry meat. Are sediul în Bazas, Franta.

 1. EURO WILD

  Franta

  Compania EURO WILD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wild game. Are sediul în Bordeaux, Franta.

 2. FEOGA VENTURES LLC

  Statele Unite ale Americii

  Compania FEOGA VENTURES LLC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile beef cold cuts. Are sediul în Ellicott City, Statele Unite ale Americii.

 3. PREMIERE POULTRY LTD

  Regatul Unit

  Compania PREMIERE POULTRY LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid. Are sediul în Downpatrick, Regatul Unit.

 4. VADEBO

  Belgia

  Compania VADEBO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Mancaruri preparate congelate rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid, Produse congelate si congelate rapid, Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid, și Produse congelate si congelate rapid. Are sediul în Herentals, Belgia.

 5. INTER-NATURAL

  Polonia

  Compania INTER-NATURAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile meat import export, frozen poultry, și chicken meat. Are sediul în Świnna, Polonia.

 6. AGROPROD CRASNA

  Romania

  Compania AGROPROD CRASNA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile finished poultry products, frozen poultry, poultry cold meats and salami, și poultry meat. Are sediul în Supuru De Jos, Satu Mare, Romania.

 7. MOERMAN BVBA.

  Belgia

  Compania MOERMAN BVBA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile poultry for slaughter, și poultry. Are sediul în Kluisbergen, Belgia.

 8. TILLINGBOURNE FOODS LTD

  Regatul Unit

  Compania TILLINGBOURNE FOODS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste congelat si congelat rapid, frozen meat export, frozen fish, Peste congelat si congelat rapid, și frozen seafood. Are sediul în Reigate, Regatul Unit.

 1. GALADARI EDAM INTERNATIONAL FOODS

  Emiratele Arabe Unite

  Compania GALADARI EDAM INTERNATIONAL FOODS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile delicatessens. Are sediul în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

 2. SARA FOOD GROUP SAL

  Liban

  Compania SARA FOOD GROUP SAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid, food / beverages - wholesale and retail, Canned foods and of vegetables, Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid, și frozen pork. Are sediul în Kahlde, Liban.

 3. LIVESTOCK EXPORT PTY LTD

  Australia

  Compania LIVESTOCK EXPORT PTY LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile frozen poultry, frozen beef, și class a eggs. Are sediul în Hervey Bay, Australia.

 4. BRASIL FOODS SA

  Brazilia

  Compania BRASIL FOODS SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fresh and frozen chicken. Are sediul în Itajaí, Brazilia.

 5. MULTIFOOD DIVISION INTERGEL

  Elvetia

  Compania MULTIFOOD DIVISION INTERGEL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume proaspete, Legume congelate si congelate rapid, Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid, Pizza congelata rapid, Legume proaspete, Legume congelate si congelate rapid, Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid, și Pizza congelata rapid. Are sediul în Gals, Elvetia.

 6. FROZEN FAST FOOD LTD

  Regatul Unit

  Compania FROZEN FAST FOOD LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile deep-frozen ready meals. Are sediul în Leyton, Regatul Unit.

 7. SEARA FROZEN FOODS

  Statele Unite ale Americii

  Compania SEARA FROZEN FOODS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile beef, frozen pork, și lamb and mutton. Are sediul în Washington Dc, Statele Unite ale Americii.

 8. NORDIC CENTRE

  Belgia

  Compania NORDIC CENTRE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mancaruri preparate congelate rapid, Carne congelata si congelata rapid, Mancaruri preparate congelate rapid, și Carne congelata si congelata rapid. Are sediul în Péronnes-lez-Binche, Belgia.

 9. DEUTSCHES WILDBRET VERTRIEBSGES. BITBURG LTD & CO. KG

  Germania

  Compania DEUTSCHES WILDBRET VERTRIEBSGES. BITBURG LTD & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse congelate si congelate rapid, Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid, Conserve de carne si mezeluri, Produse congelate si congelate rapid, Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid, și Conserve de carne si mezeluri. Are sediul în Bitburg, Germania.

 10. IMPORT EXPORT GRAN VUELO SL

  Spania

  Compania IMPORT EXPORT GRAN VUELO SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile game, deer, și hares. Are sediul în Villamanrique, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit

Găsiți devize pentru