• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • carduri de memorie

Rezultate pentru

Carduri de memorie - Import export

 1. INTERHA GMBH

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania INTERHA GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carduri de memorie. Are sediul în Richenthal, Elvetia.

 2. SPC GMBH

  Germania

  Compania SPC GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Carduri de memorie. Are sediul în St. Ingbert, Germania.

 3. CARDDESIGN GMBH

  Germania

  Compania CARDDESIGN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carduri de memorie. Are sediul în Fellbach, Germania.

 4. KAP KOMPETENZ GMBH

  Germania

  Compania KAP KOMPETENZ GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carduri de memorie. Are sediul în Hamburg, Germania.

 5. LAMINACARD GERL GBR

  Germania

  Compania LAMINACARD GERL GBR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carduri de memorie. Are sediul în Renningen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ASGARD

  Belgia

  Compania ASGARD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carduri de memorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile label printers. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. GIS GESELLSCHAFT FÜR INFORMATIK UND STEUERUNGSTECHNIK MBH

  Germania

  Compania GIS GESELLSCHAFT FÜR INFORMATIK UND STEUERUNGSTECHNIK MBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Carduri de memorie. Are sediul în Lenningen, Germania.

 3. SHARP BILL TECHNOLOGY CORPORATION LIMITED

  China

  Compania SHARP BILL TECHNOLOGY CORPORATION LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carduri de memorie. Are sediul în Shenzhen, China.

 4. SEICO - SOLUTIONS ÉLECTRONIQUES

  Franta

  Compania SEICO - SOLUTIONS ÉLECTRONIQUES, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Carduri de memorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electromechanical assemblies, și automatic testers for electronic boards. Are sediul în MALVILLE, Franta.

 5. RAFI ELTEC GMBH

  Germania

  Compania RAFI ELTEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carduri de memorie. Are sediul în Überlingen, Germania.

 1. MF GROUP S.R.L.

  Italia

  Compania MF GROUP S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carduri de memorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carti de credit si de identitate - productie, magnetic badges, printers for plastic badges, Carti de credit si de identitate - productie, și smart cards. Are sediul în Monzuno, Italia.

 2. TECNOCARD

  Eritreea

  Compania TECNOCARD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carduri de memorie. Are sediul în Palamos, Eritreea.

 1. SHENZHEN XINSHENGYUANJIN TECHNOLOGY CO., LTD

  China

  Compania SHENZHEN XINSHENGYUANJIN TECHNOLOGY CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carduri de memorie. Are sediul în Shenzhen, China.

 2. POLIMEX HOLDING LTD

  Bulgaria

  Compania POLIMEX HOLDING LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlarea accesului - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carduri de memorie, Identificare - carti, Carduri de memorie, și Identificare - carti. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 3. CHIPCHECK I/S

  Danemarca

  Compania CHIPCHECK I/S, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Carduri de memorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile b2b services. Are sediul în Viborg, Danemarca.

 4. SWISSBIT AG

  Elvetia

  Compania SWISSBIT AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carduri de memorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Componente electronice pasive si circuite imprimate, Electricitate - aparate, Electricitate - componente si piese, Componente electronice pasive si circuite imprimate, Electricitate - aparate, și Electricitate - componente si piese. Are sediul în Bronschhofen, Elvetia.

 5. ASKOS WOLT LLP

  Regatul Unit

  Compania ASKOS WOLT LLP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carduri de memorie, Telefoane mobile, Carduri de memorie, și Telefoane mobile. Are sediul în London, Regatul Unit.

 6. BELELECTRO-M

  Belarus

  Compania BELELECTRO-M, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carduri de memorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plastic cards, și smart cards. Are sediul în Minsk, Belarus.

 7. MEMORETTE, INC.

  Coreea de Sud

  Compania MEMORETTE, INC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carduri de memorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Flash memories. Are sediul în Seoul, Coreea de Sud.

 8. NEXUS TECHNOLOGY GMBH

  Germania

  Compania NEXUS TECHNOLOGY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Identificare si recunoastere - software, Carduri de memorie, Controlarea accesului - instalatii si material, Identificare si recunoastere - software, Carduri de memorie, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Karlsruhe, Germania.

 1. SELP VIEIRA

  Franta

  Compania SELP VIEIRA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carduri de memorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Identificare - carti, production of electronic boards, și Identificare - carti. Are sediul în Mareuil, Franta.

 2. ALIOS

  Franta

  Compania ALIOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartele magnetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carduri de memorie, credit and bank cards, badges, și Carduri de memorie. Are sediul în Saint Lô, Franta.

 3. CARDIMPULZ

  Olanda

  Compania CARDIMPULZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carduri de memorie. Are sediul în Eindhoven, Olanda.

 4. SHENZHEN RUIREN ELECTRONICS CO.,LTD

  China

  Compania SHENZHEN RUIREN ELECTRONICS CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carduri de memorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flash card, și USB connectors. Are sediul în Shenzhen, China.

 5. QILIUM

  Belgia

  Compania QILIUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carduri de memorie, smart cards, și Carduri de memorie. Are sediul în Ghislenghien, Belgia.

 6. HSK DATA LTD SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania HSK DATA LTD SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carduri de memorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Controlarea accesului - instalatii si material, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Carti de credit si de identitate - productie, Controlarea accesului - instalatii si material, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, și Carti de credit si de identitate - productie. Are sediul în Krakow, Polonia.

 7. COMPELSON TRADE S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania COMPELSON TRADE S.R.O., care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carduri de memorie, Informatica - software, Carduri de memorie, și Informatica - software. Are sediul în Praha 9 , Republica Ceha.

 8. SINTESI S.R.L.

  Italia

  Compania SINTESI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carti de credit si de identitate - productie, Carduri de memorie, Carti de credit si de identitate - productie, și Carduri de memorie. Are sediul în Camposampiero, Italia.

 9. ALONEX ELECTRONIC ENGINEERING LTD.

  Israel

  Compania ALONEX ELECTRONIC ENGINEERING LTD., care își desfășoară activitatea în domeniul Memorii suplimentare pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carduri de memorie, engineering service, și Carduri de memorie. Are sediul în Holon, Israel.

 10. RICHMAX TECHNOLOGY COMPANY

  Hong Kong

  Compania RICHMAX TECHNOLOGY COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carduri de memorie. Are sediul în Hongkong, Hong Kong.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit