• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • carbon si grafit - componente electrice

Rezultate pentru

Carbon si grafit - componente electrice - Import export

 1. GRAPHITE COVA GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GRAPHITE COVA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carbon si grafit - componente electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Semi-finished graphite products, stove assembly, graphite, Slide gate valves, Graphite insulation, Degassing, Graphite felt, tippers, și Carbon bricks. Are sediul în Röthenbach, Germania.

 2. KCB KOHLENSTOFF & COMPOSITE BEARBEITUNGS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KCB KOHLENSTOFF & COMPOSITE BEARBEITUNGS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carbon si grafit - componente electrice. Are sediul în Neustadt/cob., Germania.

 3. TRADE AND PRODUCTION ENTERPRISE BONUSTRADE LLC

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania TRADE AND PRODUCTION ENTERPRISE BONUSTRADE LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carbon si grafit - componente electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lubrifiant din grafit, Otel carbon, graphite, Lubrifiant din grafit, Otel carbon, coal and graphite processing, graphite for electroerosion, Cast spheroid graphite iron, și graphite elements. Are sediul în Zaporizhzhzya, Ucraina.

 4. CHEMSYS GMBH

  Germania

  Compania CHEMSYS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carbon si grafit - componente electrice. Are sediul în Castrop-Rauxel, Germania.

 5. GRAFFIE IMPORT AND EXPORT (DALIAN) CO., LTD.

  China

  Compania GRAFFIE IMPORT AND EXPORT (DALIAN) CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carbon si grafit - componente electrice. Are sediul în Dalian, China.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ASBURY GRAPHITE & CARBONS NL B.V.

  Olanda

  Compania ASBURY GRAPHITE & CARBONS NL B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carbon si grafit - componente electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coal and graphite processing, și graphite. Are sediul în Maastricht, Olanda.

 2. GES EUROPE GMBH

  Germania

  Compania GES EUROPE GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Carbon si grafit - componente electrice. Are sediul în Wiesbaden, Germania.

 3. ERODEX (UK) LTD

  Regatul Unit

  Compania ERODEX (UK) LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carbon si grafit - componente electrice. Are sediul în Halesowen, Regatul Unit.

 4. BEIJING NORTH XIN YUAN ELECTRICAL CARBON PRODUCTS CO., LTD.

  China

  Compania BEIJING NORTH XIN YUAN ELECTRICAL CARBON PRODUCTS CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carbon si grafit - componente electrice. Are sediul în Beijing, China.

 5. CARBONES ELECTRICOS NETTO SL

  Spania

  Compania CARBONES ELECTRICOS NETTO SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carbon si grafit - componente electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electric motor brushes. Are sediul în Barcelona, Spania.

 1. ASSEAU

  Belgia

  Compania ASSEAU, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - componente si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carbon si grafit - componente electrice, Carbon si grafit - componente electrice, activated carbons filters, water purification and treatment consulting, și air purifiers. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. YICHANG HUABANG GRAPHITE CO.,LTD

  China

  Compania YICHANG HUABANG GRAPHITE CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carbon si grafit - componente electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile graphite, și gaskets. Are sediul în Yichang, China.

 1. TOKAI CARBON EUROPE LTD

  Regatul Unit

  Compania TOKAI CARBON EUROPE LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Grafit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carbon si grafit - componente electrice, și Carbon si grafit - componente electrice. Are sediul în Oldbury, Regatul Unit.

 2. CHINA EA GROUP CO.,LTD

  China

  Compania CHINA EA GROUP CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carbon si grafit - componente electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electrical insulators, și fuses. Are sediul în Wenzhou, China.

 3. SUPERIOR GRAPHITE DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania SUPERIOR GRAPHITE DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili solizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Minereuri feroase si neferoase, Chimie minerala - produse de baza si derivati, Chimie organica - produse de baza si derivati, Carbon si grafit - componente electrice, Minereuri feroase si neferoase, Chimie minerala - produse de baza si derivati, Chimie organica - produse de baza si derivati, și Carbon si grafit - componente electrice. Are sediul în Höhr-Grenzhausen, Germania.

 4. PINGDINGSHAN BAOCHENG CARBON CO.,LTD

  Germania

  Compania PINGDINGSHAN BAOCHENG CARBON CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carbon si grafit - componente electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile graphite elements, și graphite bars. Are sediul în Ratingen, Germania.

 5. QINGDAO BRAIDE GRAPHITE CO LTD

  China

  Compania QINGDAO BRAIDE GRAPHITE CO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carbon si grafit - componente electrice. Are sediul în Shandong, China.

 6. ACTIVE GLOBAL INCORPORATION

  India

  Compania ACTIVE GLOBAL INCORPORATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carbon si grafit - componente electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile granular absorbents, activated carbon, Active carbon, și black powder. Are sediul în Hyderabad, India.

 7. TRADE ENGINEERING LTD

  Bulgaria

  Compania TRADE ENGINEERING LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Carbon si grafit - componente electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brush holder. Are sediul în Haskovo, Bulgaria.

 8. QINGDAO TENNRY CARBON CO.,LTD

  China

  Compania QINGDAO TENNRY CARBON CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carbon si grafit - componente electrice. Are sediul în Qingdao, China.

 1. BEIJING KAIHENG COMMERCE&TRADE CO., LTD.

  China

  Compania BEIJING KAIHENG COMMERCE&TRADE CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carbon si grafit - componente electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile graphite electrodes. Are sediul în Beijing, China.

 2. HANDAN YONGSHENG CARBON CO.,LTD

  China

  Compania HANDAN YONGSHENG CARBON CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carbon si grafit - componente electrice. Are sediul în Handan, China.

 3. QINGDAO MILLER & ENGLEHARDT CO., LTD

  China

  Compania QINGDAO MILLER & ENGLEHARDT CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carbon si grafit - componente electrice. Are sediul în Qingdao, China.

 4. ELEKTROKARBON A.S.

  Slovacia

  Compania ELEKTROKARBON A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carbon si grafit - componente electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile carbon rings. Are sediul în Topolcany, Slovacia.

 5. TUP CARBON GRAPHITE

  Croatia

  Compania TUP CARBON GRAPHITE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carbon si grafit - componente electrice. Are sediul în Dubrovnik, Croatia.

 6. UNIMATE INTERNATIONAL CO.,LTD

  Chile

  Compania UNIMATE INTERNATIONAL CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carbon si grafit - componente electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Natural graphites, și products made from pure expanded graphite. Are sediul în Unimate International Co.,ltd, Chile.

 7. ORENCRU S.L.

  Spania

  Compania ORENCRU S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carbon si grafit - componente electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile graphite, și brush. Are sediul în Sant Feliu De Llobregat-Barcelona, Spania.

 8. SHENZHEN VICTOR TECHNOLOGY CO., LTD

  China

  Compania SHENZHEN VICTOR TECHNOLOGY CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carbon si grafit - componente electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lcd, și lcd displays. Are sediul în Shen Zhen, China.

 9. HUNG TA ENTERPRISE CO., LTD.

  Taiwan (ROC)

  Compania HUNG TA ENTERPRISE CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carbon si grafit - componente electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile potentiometers, și encoders. Are sediul în Bade City, Taoyuan County, Taiwan (ROC).

 10. LLC "UKRAINIAN HEAT"

  Ucraina

  Compania LLC "UKRAINIAN HEAT", este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carbon si grafit - componente electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steel mills, și cast iron. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit