• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • caramele

Rezultate pentru

Caramele - Import export

 1. PUMPIDUP

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania PUMPIDUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biscuiti sarati si aperitivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piulite, Delicatese, Caramele, snack, popcorn, sweets, healthy meal, Visable supports ukrainian companies, și crackers. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 2. SAS LIMOUZI SAVEURS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SAS LIMOUZI SAVEURS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie de biscuiti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biscuiti, Nuga, Dulciuri, Caramele, Hand-made biscuits, Hand crafted chocolate, chocolate, Biscuiti, și Crackers. Are sediul în Objat, Franta.

 3. RAFFAEL S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania RAFFAEL S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Castane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramele, marrons glaces, chestnut chocolates, panettone, Caramele, whole iced chestnuts, chestnut cream, chestnut bars, și whole chestnuts, natural. Are sediul în Montoro, Italia.

 4. NAUJOJI RUTA, AB

  Lituania

  Compania NAUJOJI RUTA, AB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dulciuri, Dulciuri cu ciocolata, Alimente - import-export, Dulciuri fara ciocolata, Dulciuri, Dulciuri cu ciocolata, Alimente - import-export, și Dulciuri fara ciocolata. Are sediul în Siauliai, Lituania.

 5. KANNANOL UG

  Germania

  Compania KANNANOL UG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramele. Are sediul în Obersulm, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. APILINE GMBH

  Elvetia

  Compania APILINE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramele. Are sediul în Erlenbach Im Simmental, Elvetia.

 2. DEDA GROUP

  Turcia

  Compania DEDA GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramele. Are sediul în Adana, Turcia.

 3. SOFI BAKERY (MEGAPOLIS, LLC)

  Rusia

  Compania SOFI BAKERY (MEGAPOLIS, LLC), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dulciuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramele, Biscuiti si prajituri uscate, Caramele, Biscuiti si prajituri uscate, chocolate, și hand-made confectionery. Are sediul în Podolsk, Rusia.

 4. LE CARRUBE TERRANOVA

  Italia

  Compania LE CARRUBE TERRANOVA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile personalised sweets, și bespoke machining. Are sediul în Palermo, Italia.

 5. SWEET TRAVEL PRIVATE TOURS KFT.

  Ungaria

  Compania SWEET TRAVEL PRIVATE TOURS KFT., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramele. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 1. AMEEL CANDY WORLD

  Belgia

  Compania AMEEL CANDY WORLD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dulciuri, Dulciuri, caramel, liquorice, și chewing gum. Are sediul în Roeselare, Belgia.

 2. GURMAN FAMILY LLC

  Ucraina

  Compania GURMAN FAMILY LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dulciuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dulciuri fara ciocolata, Biscuiti, Caramele, fruit jelly, Dulciuri fara ciocolata, Biscuiti, și Caramele. Are sediul în Kremenchuk, Poltava Region, Ucraina.

 1. PRIVATE ENTERPRISE KRAPFEN

  Ucraina

  Compania PRIVATE ENTERPRISE KRAPFEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lollipops, dragee exporter, și marshmallow seeds. Are sediul în Lviv, Ucraina.

 2. DAMAKRA LTD.

  Bulgaria

  Compania DAMAKRA LTD., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biscuiti si prajituri uscate, food / beverages - wholesale and retail, chocolate bars, și Biscuiti si prajituri uscate. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 3. HONGSAM SIDAE CO.,LTD

  Coreea de Sud

  Compania HONGSAM SIDAE CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dietetica - alimentatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramele, ginseng candy, și Caramele. Are sediul în Chungcheongbuk-Do, Coreea de Sud.

 4. LEDOVAR LLC

  Ucraina

  Compania LEDOVAR LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramele. Are sediul în Busk, Ucraina.

 5. FOSCARIS

  Italia

  Compania FOSCARIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sweets, și integrators. Are sediul în Costacciaro, Italia.

 6. TRI STAR LTD, TM ZOLOTOI VEK

  Ucraina

  Compania TRI STAR LTD, TM ZOLOTOI VEK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dulciuri fara ciocolata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramele, și Caramele. Are sediul în Kropyvnytsky, Ucraina.

 7. STEVIALINE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania STEVIALINE GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramele. Are sediul în Bremen, Germania.

 8. BONBONS VERDIER

  Franta

  Compania BONBONS VERDIER, care își desfășoară activitatea în domeniul Dulciuri cu ciocolata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramele, Cadouri promotionale, hand-made chocolate sweets, Caramele, chocolate coated dried fruit, și Cadouri promotionale. Are sediul în SERRES-CASTET, Franta.

 1. ODENWÄLDER MARZIPAN KONDITOREI GMBH

  Germania

  Compania ODENWÄLDER MARZIPAN KONDITOREI GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasta de migdale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dulciuri cu ciocolata, Caramele, marzipan decorations, Dulciuri cu ciocolata, bolts, și Caramele. Are sediul în Weilbach, Germania.

 2. MIDSUN

  Ucraina

  Compania MIDSUN, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramele. Are sediul în Kiew, Ucraina.

 3. DULCES Y CARAMELOS SUAVES WINIS

  Mexic

  Compania DULCES Y CARAMELOS SUAVES WINIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramele. Are sediul în D.F., Mexic.

 4. DISNACKS PITIÚS

  Spania

  Compania DISNACKS PITIÚS, care își desfășoară activitatea în domeniul Dulciuri fara ciocolata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramele, fudge, sugarless sweets, Caramele, și liquorice. Are sediul în PUIG DE'N VALLS (SANTA EULALIA DEL RÍO) BALEARES, Spania.

 5. SCHWEIZER ZUCKER AG FRAUENFELD AG

  Elvetia

  Compania SCHWEIZER ZUCKER AG FRAUENFELD AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cochilii, crustacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste, Zahar, Caramele, Mancaruri gatite si delicatese, Peste, Zahar, Caramele, și Mancaruri gatite si delicatese. Are sediul în Aarberg, Elvetia.

 6. CANDYKING DENMARK A/S

  Danemarca

  Compania CANDYKING DENMARK A/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Dulciuri fara ciocolata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cacao si ciocolata, Zahar, Caramele, Cacao si ciocolata, Zahar, Caramele, și Sugar candy. Are sediul în Randers Sv, Danemarca.

 7. UNALLAR GIDA SAN.TIC.LTD.STI.

  Turcia

  Compania UNALLAR GIDA SAN.TIC.LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dulciuri cu ciocolata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramele, sweets and sugar, și Caramele. Are sediul în Konya, Turcia.

 8. DULCES Y GOLOSINAS LA GLORIA SL

  Spania

  Compania DULCES Y GOLOSINAS LA GLORIA SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile promotional confectionery - design, promotional sweets, și sugarless sweets. Are sediul în Fernan Nuñez, Spania.

 9. CANDYKING NORGE AS

  Norvegia

  Compania CANDYKING NORGE AS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Dulciuri fara ciocolata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cacao si ciocolata, Caramele, Cacao si ciocolata, Caramele, Sugar candy, și sweets. Are sediul în Oslo, Norvegia.

 10. TOTAL VINI LTD

  Bulgaria

  Compania TOTAL VINI LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramele. Are sediul în Liaskovec City, Bulgaria.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit