• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • call center-uri

Rezultate pentru

Call center-uri - Import export

 1. MEDIPHONE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MEDIPHONE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Domiciliere comerciala si industriala, și Domiciliere comerciala si industriala. Are sediul în Le Mans, Franta.

 2. NOSYCOM

  Madagascar

  Verified by europages badge

  Compania NOSYCOM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. Are sediul în Antananarivo, Madagascar.

 3. TEAM2F

  Maroc

  Verified by europages badge

  Compania TEAM2F, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. Are sediul în Casablanca, Maroc.

 4. TOP COM AGENCY

  Madagascar

  Verified by europages badge

  Compania TOP COM AGENCY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. Are sediul în Analamanga Mahamasina Atsimo, Madagascar.

 5. VS COMUNICATION SRL

  Romania

  Furnished offices and industrial premises - services Present on the Romanian territory since 2007, we provide complete assistance to companies interested in relocating to Romania. We take care of all the necessary services: Juridical and legal support for business start-up; Logistics: research and preparation of office spaces, industrial and/or commercial spaces; Personnel management and recruitment services; Implementation of connectivity networks and related IT assistance; Our customers focus on their core business, we take care of the rest.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EUROCALL INC SRL

  Romania

  Eurocall a fost fondată în 2011 în Bacău, Romania. Pricipala activitate a firmei sunt serviciile de tip contact center. Firma are sediul central în Bacău și 2 sedii în Iași și Onesti. Call center-ul dispune de posibilitatea de extindere nelimitată de posturi de lucru. Putem suporta orice tip de proiect fie el de mari sau mici dimensiuni. Acest lucru este posibil datorită tehnologiei specializate pentru contact center.EUROCALL este o companie de outsourcing, care oferă soluții inovatoare de servicii pentru clienți, condus de calitate, pe toate segmentele de industrie. Folosind cea mai avansată tehnologie, specialiști pregatiti, Eurocall este în măsură să ofere o abordare multi-canal, prin voce, SMS, live chat, e-mail și management de social media. Echipa Eurocall se mândrește cu o gandire inovatoare și pozitivă care se transmite și către clientul final și creem in acest fel o experienta placuta cu fiecare client in parte.Industria de outsourcing este în continuă evoluție și schimbare pentru a satisface cerințele clienților. Ne străduim să tinem pasul cu aceasta evolutie, astfel încât putem anticipa oportunitățile de optimizare. Viziunea si strategia noastră pe termen lung este de a asigura că Eurocall rămâne o companie inovatoare în cadrul pieței din industria de outsourcing și contact center.Eurocall este dedicată în construirea de relatii pe termen lung, prin furnizarea de soluții flexibile de contact center si externalizate care adaugă valoare maximă clienților noștri

 2. GROUPA2M

  Franta

  Compania GROUPA2M, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile call centre, și Satisfaction survey. Are sediul în Saint Quentin, Franta.

 3. OUTSOURCEACE IT & ITES SOLUTIONS PVT.LTD

  India

  Compania OUTSOURCEACE IT & ITES SOLUTIONS PVT.LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing telefonic, website designer, Marketing telefonic, digital photo retouching, și technical support. Are sediul în Bangalore, India.

 4. LEADSRAIN

  Statele Unite ale Americii

  Compania LEADSRAIN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. Are sediul în Dover, Statele Unite ale Americii.

 5. ICON COMMUNICATION CENTRES

  Republica Ceha

  Compania ICON COMMUNICATION CENTRES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile outsourcing of company services, direct sales, customer service management, și commercial outsourcing services.. Are sediul în Prague, Republica Ceha.

 1. OMFAX SYSTEMS LTD

  Regatul Unit

  Compania OMFAX SYSTEMS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile application software for maintenance management. Are sediul în Poole, Regatul Unit.

 2. PHONE SERVICES

  Franta

  Compania PHONE SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. Are sediul în Quimper, Franta.

 1. TRIVEO TELEMARKETING - B2B TELEMARKETING-AGENTUR: LEADGENERIERUNG, KALTAKQUISE UND KUNDENGEWINNUNG

  Germania

  Compania TRIVEO TELEMARKETING - B2B TELEMARKETING-AGENTUR: LEADGENERIERUNG, KALTAKQUISE UND KUNDENGEWINNUNG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing direct, telemarketing, Marketing direct, și trading. Are sediul în Mannheim, Germania.

 2. TPS

  Maroc

  Compania TPS, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Secretariat - externalizare, și Secretariat - externalizare. Are sediul în Rabat, Maroc.

 3. PELCOM D.O.O.

  Croatia

  Compania PELCOM D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile LED lights. Are sediul în Zagreb, Croatia.

 4. ZOOM CONTACT LTD

  Regatul Unit

  Compania ZOOM CONTACT LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing telefonic, Marketing telefonic, și customer service management. Are sediul în Greater London, Regatul Unit.

 5. KCC GMBH

  Germania

  Compania KCC GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile business addresses. Are sediul în Köln, Germania.

 6. TELEBIZ - TELEMARKETING UND VERTRIEBSMANAGEMENTGES.M.B.H.

  Austria

  Compania TELEBIZ - TELEMARKETING UND VERTRIEBSMANAGEMENTGES.M.B.H., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile telemarketing, remote working, call centre services, și interface for telephone switchboards. Are sediul în Wien, Austria.

 7. IPCONTACT

  Franta

  Compania IPCONTACT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. Are sediul în Aix en Provence Cedex 04, Franta.

 8. CALLEXCELL

  Belgia

  Compania CALLEXCELL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile technical flooring, și small roses. Are sediul în Sint-Truiden, Belgia.

 1. TAKTIKOM GMBH

  Germania

  Compania TAKTIKOM GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile professional coaching and development. Are sediul în Bocholt, Germania.

 2. CONTACTMEDIA

  Franta

  Compania CONTACTMEDIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing direct. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Call center-uri, Secretariat - externalizare, telemarketing, call center, Call center-uri, și Secretariat - externalizare. Are sediul în Avignon, Franta.

 3. MULTICOM

  Belgia

  Compania MULTICOM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile call centre, și telemarketing. Are sediul în Liege, Belgia.

 4. PROGLOBALBUSINESSSOLUTIONS

  Statele Unite ale Americii

  Compania PROGLOBALBUSINESSSOLUTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile graphic design. Are sediul în Orlando, Statele Unite ale Americii.

 5. EUROPE-TÉLÉSECRÉTARIAT

  Maroc

  Compania EUROPE-TÉLÉSECRÉTARIAT, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. Are sediul în Mohammedia, Maroc.

 6. AA CONCEPT TELEMARKETING SAS

  Franta

  Compania AA CONCEPT TELEMARKETING SAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing telefonic, Marketing telefonic, new customer acquisition, telephone surveys, și Satisfaction survey. Are sediul în Nantes, Franta.

 7. LONDON OFFICE

  Regatul Unit

  Compania LONDON OFFICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mailing addresses. Are sediul în London, Regatul Unit.

 8. LIFESERVICES GROUP

  Ucraina

  Compania LIFESERVICES GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - externalizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Call center-uri, Call center-uri, customer assistance centre, și secretarial service. Are sediul în Lviv, Ucraina.

 9. BM CONSULTING CALL CENTER

  Tunisia

  Compania BM CONSULTING CALL CENTER, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hotline support services. Are sediul în Tunis, Tunisia.

 10. TRIOM CALL CENTER

  Tunisia

  Compania TRIOM CALL CENTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing telefonic, și Marketing telefonic. Are sediul în Mahdia, Tunisia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Call center-uri - Import export

Număr de rezultate

706 Intreprinderile