• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • calendare

Rezultate pentru

Calendare - Import export

 1. 25 JOURS AVANT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania 25 JOURS AVANT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comunicare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cadouri promotionale, Calendare, Cadouri promotionale, și Calendare. Are sediul în Paris-Brest-Lyon, Franta.

 2. ATHESIA KALENDERVERLAG GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ATHESIA KALENDERVERLAG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calendare. Are sediul în Unterhaching, Germania.

 3. BAIRLE DRUCK & MEDIEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BAIRLE DRUCK & MEDIEN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Calendare. Are sediul în Dischingen, Germania.

 4. DEJA LTD.

  Bulgaria

  Verified by europages badge

  Compania DEJA LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calendare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carnete, catalogues, Spiral notebook, Custom design notebooks, Promotional notebooks, Corporate notebooks, Agenda, diaries, și Custom design agenda. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 5. HOSSINGER GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HOSSINGER GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calendare. Are sediul în Leverkusen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PINTEXIM SRL

  Romania

  - Compania PINTEXIM este o societate cu capital integral romanesc, infiintata în 1994, avand ca obiect principal de activitate fabricarea articolelor de papetarie si birotica a produselor si ambalajelor din hartie si carton, editarea cartilor, brosurilor si altor publicatii, toate dupa modele de conceptie proprie. - Inca de la infiintare PINTEXIM a urmarit sa ofere produse si servicii de calitate si sa aiba o politica de preturi flexibila, orientata spre nevoile clientilor. - Oferta PINTEXIM cuprinde articole de papetarie si birotica in numar de peste 1500 repere ce provin din productia proprie, indigena si din import. . - Compania PINTEXIM va poate sprijini in activitatea dumneavoastra de aprovizionare si consum propriu cu urmatoarele produse: - Produse din hartie: hartie de copiator, plicuri, etichete autoadezive, hartie imprimanta, role din hartie, registre , bloc notess-uri, caiete pentru birou, cuburi, tipizate, carton carti vizita, etc.

 2. LES ÉDITIONS DE CORTIL

  Belgia

  Compania LES ÉDITIONS DE CORTIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti postale ilustrate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calendare, postcards - design, și Calendare. Are sediul în Fernelmont, Belgia.

 3. GHIANDONI

  Belgia

  Compania GHIANDONI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calendare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile personalised calendars, advertising calendars - design, și illustrated calendars. Are sediul în Court-Saint-Etienne, Belgia.

 4. BUCHSTABENKULT GMBH

  Germania

  Compania BUCHSTABENKULT GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Calendare. Are sediul în Germersheim, Germania.

 5. KALENDERPRODUKTION THOMAS EBERTIN

  Germania

  Compania KALENDERPRODUKTION THOMAS EBERTIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calendare. Are sediul în Stockach, Germania.

 1. DRUCKEREI GREUB + FUHRER INHABER STEFAN FUHRER

  Elvetia

  Compania DRUCKEREI GREUB + FUHRER INHABER STEFAN FUHRER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calendare. Are sediul în Lotzwil, Elvetia.

 2. NIKIMA GMBH

  Germania

  Compania NIKIMA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calendare. Are sediul în Hainewalde, Germania.

 1. DINATALESTYLE

  Italia

  Compania DINATALESTYLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Publicatii - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carnete, Calendare, Carnete, și Calendare. Are sediul în Arzano, Italia.

 2. SABEL PRINT

  Belgia

  Compania SABEL PRINT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tipografie - offset, Imprimare digitala, Publicatii - produse diverse, Calendare, Tipografie - offset, Imprimare digitala, Publicatii - produse diverse, și Calendare. Are sediul în Dison, Belgia.

 3. DRUCKEREI WEBER PRINT GMBH

  Germania

  Compania DRUCKEREI WEBER PRINT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calendare. Are sediul în Lörrach, Germania.

 4. INTERLITHO LICENSING GMBH

  Germania

  Compania INTERLITHO LICENSING GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fototeci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calendare, Calendare, puzzle, și greeting cards. Are sediul în Köln, Germania.

 5. CALENDAR PRINTING

  Regatul Unit

  Compania CALENDAR PRINTING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Calendare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile advertising calendars, personalised calendars, și art calendars - printing. Are sediul în Ingatestone, Regatul Unit.

 6. DDD DIGITALDRUCK DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania DDD DIGITALDRUCK DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare digitala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calendare, Email marketing, Calendare, Advertising material, și Customizable business and company gifts. Are sediul în Aalen, Germania.

 7. GRAFISCHE UITGEVERIJ BEUSELINCK

  Belgia

  Compania GRAFISCHE UITGEVERIJ BEUSELINCK, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Publicatii - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calendare, Calendare, presses, și greeting cards. Are sediul în Eernegem, Belgia.

 8. PLEK & PEDAAL

  Belgia

  Compania PLEK & PEDAAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calendare, leaflets - brochures - catalogues, headed paper and scrolls, Calendare, și business cards. Are sediul în Wondelgem, Belgia.

 1. ALLTECH PHOTO

  Belgia

  Compania ALLTECH PHOTO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laboratoare foto si cinematografice - materiale, Fotografii - laboratoare de developare, Calendare, Laboratoare foto si cinematografice - materiale, Fotografii - laboratoare de developare, digital photomontage, și Calendare. Are sediul în Gent, Belgia.

 2. HABERKORN KALENDER GMBH

  Austria

  Compania HABERKORN KALENDER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Calendare. Are sediul în Leonding, Austria.

 3. ACM EUROPE

  Belgia

  Compania ACM EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calendare, art calendars, table calendars, Calendare, și advertising calendars. Are sediul în Tielen, Belgia.

 4. VOUDIGARIS PANTELIS

  Grecia

  Compania VOUDIGARIS PANTELIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calendare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile advertising calendars - design, și note pads. Are sediul în Piraeus, Grecia.

 5. CONTACTOFFICE GROUP

  Belgia

  Compania CONTACTOFFICE GROUP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Calendare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Administrare documentara integrata, Administrare documentara integrata, e-mail server, Agenda sharing, și address books. Are sediul în BRUXELLES, Belgia.

 6. INTERNATIONAL MARKETING CO

  Regatul Unit

  Compania INTERNATIONAL MARKETING CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calendare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cadouri promotionale, Genti, genti diplomat si genti de dama, diaries, Cadouri promotionale, promotional pens and pencils, și Genti, genti diplomat si genti de dama. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.

 7. PROMOTICOM PRINT & ART

  Olanda

  Compania PROMOTICOM PRINT & ART, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calendare. Are sediul în Rhoon, Olanda.

 8. NURIMAR

  Spania

  Compania NURIMAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fisete - furnituri de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calendare, Furniture covers, plastic, attache cases, folders, și Calendare. Are sediul în Montichelvo-Valencia, Spania.

 9. DRUKA, UAB

  Lituania

  Compania DRUKA, UAB, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tipografie - offset, Imprimare - litografie, Calendare, Tipografie - offset, Imprimare - litografie, și Calendare. Are sediul în Klaipeda, Lituania.

 10. TISK PĚTKA S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania TISK PĚTKA S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare digitala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calendare, și Calendare. Are sediul în Roztoky, Republica Ceha.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit