• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • calapoduri

Rezultate pentru

Calapoduri - Import export

 1. FORMIFICIO ROMAGNOLO S.P.A.

  Italia

  Compania FORMIFICIO ROMAGNOLO S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calapoduri, models for footwear, lasts for shoe factories and shoemakers, shoe lasts, și Calapoduri. Are sediul în Forlì, Italia.

 2. DOSQUIN

  Spania

  Compania DOSQUIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calapoduri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shoe lasts, lasts for shoe factories and shoemakers, și shoe and accessory cleaning. Are sediul în Alcorcón-Madrid, Spania.

 3. GVANTSA ROTT BEAUTY KOSMETIKSTUDIO & SCHULUNGSAKADEMIE

  Germania

  Compania GVANTSA ROTT BEAUTY KOSMETIKSTUDIO & SCHULUNGSAKADEMIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Calapoduri. Are sediul în Köln, Germania.

 4. ATLANTA - COMPONENTES PARA CALÇADO, LDA.

  Portugalia

  Compania ATLANTA - COMPONENTES PARA CALÇADO, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calapoduri, Talpi, Calapoduri, Talpi, bottom assembly for footware, și prefabricated shoe bottoms. Are sediul în Lixa, Portugalia.

 5. TOKTAS KUNDURA KALIP SAN.TIC.A.S.

  Turcia

  Compania TOKTAS KUNDURA KALIP SAN.TIC.A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calapoduri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile design of footwear moulds, men's shoes, și women's shoes. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DELFA GUSTAV DIETRICH GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania DELFA GUSTAV DIETRICH GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calapoduri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shoe stretchers. Are sediul în Bensheim, Germania.

 2. STILSUOLE S.R.L.

  Italia

  Compania STILSUOLE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calapoduri, Talpi, Calapoduri, și Talpi. Are sediul în Mellaredo Di Pianiga, Italia.

 3. FARIA & IRMÃO LDA

  Portugalia

  Compania FARIA & IRMÃO LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calapoduri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incaltaminte, shoe lasts, și Incaltaminte. Are sediul în Leiria, Portugalia.

 4. BAVA MACHINES

  Portugalia

  Compania BAVA MACHINES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calapoduri, shoes, și Calapoduri. Are sediul în Cucujães-Oliveira De Azeméis, Portugalia.

 5. JOLYFORMA-FORMAS PARA CALÇADO

  Portugalia

  Compania JOLYFORMA-FORMAS PARA CALÇADO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Calapoduri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shoe lasts. Are sediul în Oliveira De Azeméis, Portugalia.

 1. BINK

  Belgia

  Compania BINK, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marochinarie - furnituri si accesorii, Calapoduri, Marochinarie - furnituri si accesorii, și Calapoduri. Are sediul în St-Niklaas, Belgia.

 2. ITALOFORME S.R.L.

  Italia

  Compania ITALOFORME S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calapoduri, Talpi, Calapoduri, și Talpi. Are sediul în Este, Italia.

 1. QUALITY

  Italia

  Compania QUALITY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calapoduri, Talpi, Calapoduri, și Talpi. Are sediul în Monte San Giusto, Italia.

 2. SUOLIFICIO GFG S.R.L.

  Italia

  Compania SUOLIFICIO GFG S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calapoduri, Talpi, Calapoduri, și Talpi. Are sediul în Montecosaro, Italia.

 3. TACCHIFICIO NUOVA VAL DI CHIENTI S.R.L.

  Italia

  Compania TACCHIFICIO NUOVA VAL DI CHIENTI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calapoduri, Talpi, Calapoduri, și Talpi. Are sediul în Morrovalle, Italia.

 4. NASTRITALIA

  Italia

  Compania NASTRITALIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calapoduri, Talpi, Calapoduri, și Talpi. Are sediul în Rho, Italia.

 5. SACUTEX S.R.L.

  Italia

  Compania SACUTEX S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calapoduri, Talpi, Calapoduri, și Talpi. Are sediul în Vigonovo, Italia.

 6. VAMAS S.P.A.

  Italia

  Compania VAMAS S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calapoduri, Talpi, Calapoduri, și Talpi. Are sediul în San Miniato, Italia.

 7. RANDI & FERRI

  Italia

  Compania RANDI & FERRI, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calapoduri, Talpi, Calapoduri, și Talpi. Are sediul în Fusignano, Italia.

 8. SPEFRA GMBH

  Germania

  Compania SPEFRA GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Calapoduri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - colectare si reciclare, Industrial waste - collection and recycling, și Plastic - colectare si reciclare. Are sediul în Neu-Ulm, Germania.

 1. DUE A S.R.L.

  Italia

  Compania DUE A S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Capsatoare si pistoale cu cuie pentru ambalaje, Calapoduri, Capsatoare si pistoale cu cuie pentru ambalaje, și Calapoduri. Are sediul în Montegranaro, Italia.

 2. MIGNONFIL

  Italia

  Compania MIGNONFIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calapoduri, Talpi, Calapoduri, și Talpi. Are sediul în Cassolnovo, Italia.

 3. INSOLE S.R.L.

  Italia

  Compania INSOLE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calapoduri, Talpi, Calapoduri, și Talpi. Are sediul în Cornedo Vicentino, Italia.

 4. DUERRE S.R.L.

  Italia

  Compania DUERRE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calapoduri, Talpi, Calapoduri, și Talpi. Are sediul în Magliano Di Tenna, Italia.

 5. '2 ELLE' DI LONGARINI NAZZARENO & FABRIZIO S.N.C.

  Italia

  Compania '2 ELLE' DI LONGARINI NAZZARENO & FABRIZIO S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calapoduri, Talpi, Calapoduri, și Talpi. Are sediul în Monte Urano, Italia.

 6. SIMONA S.A.S. DI LATTANZI ENDRIO & C.

  Italia

  Compania SIMONA S.A.S. DI LATTANZI ENDRIO & C., care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calapoduri, Talpi, Calapoduri, și Talpi. Are sediul în Porto Sant'elpidio, Italia.

 7. GIESSE STAMPI S.R.L.

  Italia

  Compania GIESSE STAMPI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru materiale plastice si cauciuc, Calapoduri, Matrite pentru materiale plastice si cauciuc, și Calapoduri. Are sediul în Corridonia, Italia.

 8. ISOSOLES DI PETRINI & C. S.N.C.

  Italia

  Compania ISOSOLES DI PETRINI & C. S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calapoduri, Talpi, Calapoduri, și Talpi. Are sediul în Porto Sant'elpidio, Italia.

 9. RAMELLA GIOVANNI

  Italia

  Compania RAMELLA GIOVANNI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calapoduri, Talpi, Calapoduri, și Talpi. Are sediul în Imperia, Italia.

 10. SUOLETTIFICIO BERTOLLO

  Italia

  Compania SUOLETTIFICIO BERTOLLO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calapoduri, Talpi, Calapoduri, și Talpi. Are sediul în Marostica, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit