• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cai ferate - exploatare

Rezultate pentru

Cai ferate - exploatare - Import export

 1. FRAUSCHER SENSORTECHNIK GMBH

  Austria

  Compania FRAUSCHER SENSORTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cai ferate - exploatare. Are sediul în St. Marienkirchen, Austria.

 2. MINERVATRADE

  Turcia

  Compania MINERVATRADE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - utilaje si material, Cai ferate - exploatare, Agricultura - utilaje si material, fertilizer, Cai ferate - exploatare, și agricultural machinery and equipment. Are sediul în Konya, Turcia.

 3. DIPOSTEL SARL

  Franta

  Compania DIPOSTEL SARL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cai ferate - exploatare. Are sediul în Saint Aunès, Franta.

 4. REMONT PUTI

  Ucraina

  Compania REMONT PUTI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cai ferate - exploatare. Are sediul în Kirnasovka, Ucraina.

 5. EDILONSEDRA GMBH

  Germania

  Compania EDILONSEDRA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cai ferate - exploatare, și Cai ferate - exploatare. Are sediul în München, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ESL GMBH

  Germania

  Compania ESL GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cai ferate - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hot working, și rail transport. Are sediul în Lübbenau, Germania.

 2. BLASCHKE UMWELTTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania BLASCHKE UMWELTTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare diesel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cai ferate - exploatare, smoke extractors for car mechanic workshops, și Cai ferate - exploatare. Are sediul în Meitingen, Germania.

 3. VECTURIS

  Belgia

  Compania VECTURIS, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cai ferate - exploatare, Cai ferate - exploatare, și railway passenger transport services. Are sediul în Louvain-La-Neuve, Belgia.

 4. BAYERISCHE EISENBAHNGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania BAYERISCHE EISENBAHNGESELLSCHAFT MBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cai ferate - exploatare. Are sediul în München, Germania.

 5. DLS LAND UND SEE SPEDITIONSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania DLS LAND UND SEE SPEDITIONSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cai ferate - exploatare, intermodal transport, mixed road-rail freight, și Cai ferate - exploatare. Are sediul în Siek, Germania.

 1. NETINERA DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania NETINERA DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cai ferate - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile training for new professions, și career management. Are sediul în Berlin, Germania.

 2. SOCIETE NATIONALE DES CHEMINS DE FER LUXEMBOURGEOIS CFL

  Luxemburg

  Compania SOCIETE NATIONALE DES CHEMINS DE FER LUXEMBOURGEOIS CFL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cai ferate - exploatare, și Cai ferate - exploatare. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 1. TURKEL TRADE FAIRS

  Turcia

  Compania TURKEL TRADE FAIRS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cai ferate - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile turkey, și trade fair and exhibition service. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. BASLER VERKEHRSBETRIEBE BVB

  Elvetia

  Compania BASLER VERKEHRSBETRIEBE BVB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Autocare si autobuze, Cai ferate - exploatare, Autocare si autobuze, și Cai ferate - exploatare. Are sediul în Basel, Elvetia.

 3. VBK - VERKEHRSBETRIEBE KARLSRUHE GMBH

  Germania

  Compania VBK - VERKEHRSBETRIEBE KARLSRUHE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cai ferate - exploatare, Autocare si autobuze, Cai ferate - exploatare, și Autocare si autobuze. Are sediul în Karlsruhe, Germania.

 4. SOBATEC GMBH

  Germania

  Compania SOBATEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de masini-unelte, Cai ferate - exploatare, Import-export de masini-unelte, și Cai ferate - exploatare. Are sediul în Kamenz, Germania.

 5. GORNERGRAT BAHN AG

  Elvetia

  Compania GORNERGRAT BAHN AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cai ferate - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare, Gari feroviare, Transporturi feroviare, și Gari feroviare. Are sediul în Zermatt, Elvetia.

 6. SNCB HOLDING

  Belgia

  Compania SNCB HOLDING, care își desfășoară activitatea în domeniul Cai ferate - lucrari si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cai ferate - exploatare, Cai ferate - exploatare, și railway planning. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 7. KRAFTVERKEHRSGESELLSCHAFT DREILÄNDERECK MBH - KVG -

  Germania

  Compania KRAFTVERKEHRSGESELLSCHAFT DREILÄNDERECK MBH - KVG -, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Autocare si autobuze, Cai ferate - exploatare, Autocare si autobuze, și Cai ferate - exploatare. Are sediul în Zittau, Germania.

 8. USEDOMER BÄDERBAHN GMBH

  Germania

  Compania USEDOMER BÄDERBAHN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cai ferate - exploatare, și Cai ferate - exploatare. Are sediul în Ostseebad Heringsdorf, Germania.

 1. DOCKLANDS LIGHT RAILWAY LIMITED

  Regatul Unit

  Compania DOCKLANDS LIGHT RAILWAY LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cai ferate - exploatare, și Cai ferate - exploatare. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. PRIGNITZER EISENBAHN GMBH

  Germania

  Compania PRIGNITZER EISENBAHN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cai ferate - exploatare, și Cai ferate - exploatare. Are sediul în Putlitz, Germania.

 3. VERKEHRSBETRIEBE DER STADT ZURICH (VBZ)

  Elvetia

  Compania VERKEHRSBETRIEBE DER STADT ZURICH (VBZ), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Autocare si autobuze, Cai ferate - exploatare, Autocare si autobuze, și Cai ferate - exploatare. Are sediul în Zurich, Elvetia.

 4. BERGBAHNEN DESTINATION GSTAAD AG

  Elvetia

  Compania BERGBAHNEN DESTINATION GSTAAD AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Teleferice, telescaune, telecabine, Cai ferate - exploatare, Teleferice, telescaune, telecabine, și Cai ferate - exploatare. Are sediul în Gstaad, Elvetia.

 5. SNCF RESEAU

  Franta

  Compania SNCF RESEAU, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cai ferate - exploatare. Are sediul în La Plaine Saint Denis, Franta.

 6. SCHWEIZERISCHE SÜDOSTBAHN AG

  Elvetia

  Compania SCHWEIZERISCHE SÜDOSTBAHN AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cai ferate - exploatare, și Cai ferate - exploatare. Are sediul în St. Gallen, Elvetia.

 7. REGIONALVERKEHR BERN-SOLOTHURN

  Elvetia

  Compania REGIONALVERKEHR BERN-SOLOTHURN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cai ferate - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare, și Transporturi feroviare. Are sediul în Worblaufen, Elvetia.

 8. AROSA BERGBAHNEN AG

  Elvetia

  Compania AROSA BERGBAHNEN AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cai ferate - exploatare, și Cai ferate - exploatare. Are sediul în Arosa, Elvetia.

 9. SABRE RAIL SERVICES LIMITED

  Regatul Unit

  Compania SABRE RAIL SERVICES LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cai ferate - exploatare, și Cai ferate - exploatare. Are sediul în Newton Aycliffe, Regatul Unit.

 10. RAIL SERVICE CENTER ROTTERDAM B.V.

  Olanda

  Compania RAIL SERVICE CENTER ROTTERDAM B.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cai ferate - exploatare, și Cai ferate - exploatare. Are sediul în Rotterdam, Olanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit