• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cad cam - proiectare si fabricare asistate de calculator

Rezultate pentru

Cad cam - proiectare si fabricare asistate de calculator - Import export

 1. MOVINGROUP S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  The company develops and markets plastic gaskets and customised industrial components. It has a team made of qualified people with experience and technical know-how that has been built up in over thirty years in the gasket and plastics processing sector. Movingroup supports large companies in the naval sector, hydraulic parts SMEs, earth-moving machinery producers, industrial plant builders and many more. ISO 9001, traceability for all shipments.

 2. GO2CAM GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GO2CAM GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul CAD/CAM - proiectare si fabricare asistate de calculator. Are sediul în Remscheid, Germania.

 3. SOLIDLINE AG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SOLIDLINE AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul CAD/CAM - proiectare si fabricare asistate de calculator. Are sediul în Walluf, Germania.

 4. ENOX ENGINEERING INH. KASTRIOT RASHICA

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ENOX ENGINEERING INH. KASTRIOT RASHICA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul CAD/CAM - proiectare si fabricare asistate de calculator. Are sediul în Ostfildern, Germania.

 5. MATTHIAS MANSFELD ELEKTRONIK

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MATTHIAS MANSFELD ELEKTRONIK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul CAD/CAM - proiectare si fabricare asistate de calculator. Are sediul în Haar, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FIVEX SRL

  Romania

  Cu o experienta de peste 50 de ani in domeniul procesarii metalelor, FIVEX se concentreaza in acest moment pe doua directii principale: - constructii metalice industriale si civile; - prelucrari mecanice CNC In scopul realizarii acestora, in cadrul uzinei se desfasoara urmatoarele activitati: - Debitare automata (plasma si oxygaz), mecanica si manuala - Prelucrari mecanice CNC si clasice - Mecano-sudura - Vopsire lichida prin pulvarizare - Asamblare si Montaj in santier - Reparatii si Mentenanta Produsele noastre se adreseaza in special industriilor: automotive, minerit, energie, logistica, aerospațială, petrol si gaze, navala, chimica și constructiilor metalice. Capacitatile noastre tehnice și fluxul de producție flexibil ne-au permis să ne calificam drept furnizor pentru importante companii europene din tari precum: Franta, Germania, Elveția, Italia, Marea Britanie, Olanda, Norvegia și Luxemburg.

 2. ENEX PROIECT

  Romania

  Wir sind eine Unternehmensgruppe mit dem Sitz in Oradea/Großwardein (Siebenbürgen), Rumänien.Seit 1999 auf dem Markt tätig und bieten Engineeringsleistungen. Mit einem Team vom 15 Ingenieure, unsere Firma hat Erfahrung in Bereich von Stahlbau-und Maschinenbauindustrie, mit Fokus auf Tagebaugeräte und Bandanlagen gesammelt. Unsere Hauptkompetenz liegt Basic Engineering, Statische Berechnung, Erstellung von 3D CAD Modellen und 2D Fertigungszeichnungen für komplexe Projekte in Bereich der Fördermaschinen und Anlagen.

 3. CAM CONCEPT GMBH

  Germania

  Compania CAM CONCEPT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul CAD/CAM - proiectare si fabricare asistate de calculator. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile application software under licence, application programs for production control, ERP - integrated management software, și cut optimisation systems. Are sediul în Maintal, Germania.

 4. KUNSTSTOFFTECHNIK SCHMID GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania KUNSTSTOFFTECHNIK SCHMID GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul CAD/CAM - proiectare si fabricare asistate de calculator. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automation, și Technical-grade plastic parts. Are sediul în Waldachtal, Germania.

 5. ALL 3D S.A.S.

  Italia

  Compania ALL 3D S.A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prototipuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile CAD/CAM - proiectare si fabricare asistate de calculator, quick prototyping, CAD/CAM - proiectare si fabricare asistate de calculator, jewellery, și silver rings. Are sediul în Magnago, Italia.

 1. TRANSOFT SOLUTIONS

  Olanda

  Compania TRANSOFT SOLUTIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul CAD/CAM - proiectare si fabricare asistate de calculator. Are sediul în Rotterdam, Olanda.

 2. EBM GMBH

  Austria

  Compania EBM GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul CAD/CAM - proiectare si fabricare asistate de calculator. Are sediul în Bad Bleiberg, Austria.

 1. DIGICAD

  Franta

  Compania DIGICAD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul CAD/CAM - proiectare si fabricare asistate de calculator. Are sediul în Bron, Franta.

 2. DR. WESTERNACHER & PARTNER GMBH

  Germania

  Compania DR. WESTERNACHER & PARTNER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Creare si dezvoltare de softuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile CAD/CAM - proiectare si fabricare asistate de calculator, Software, Sisteme electronice de bord, CAD/CAM - proiectare si fabricare asistate de calculator, Software, Sisteme electronice de bord, și metrology. Are sediul în Reutlingen, Germania.

 3. ANDERSON EUROPE GMBH

  Germania

  Compania ANDERSON EUROPE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul CAD/CAM - proiectare si fabricare asistate de calculator. Are sediul în Detmold, Germania.

 4. STRUCTURAL ENGINEERING GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania STRUCTURAL ENGINEERING GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul CAD/CAM - proiectare si fabricare asistate de calculator. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile composites, și cad development. Are sediul în Pulheim, Germania.

 5. COFFEE GMBH - IHR SOLIDWORKS PARTNER

  Germania

  Compania COFFEE GMBH - IHR SOLIDWORKS PARTNER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul CAD/CAM - proiectare si fabricare asistate de calculator. Are sediul în Angelburg, Germania.

 6. WAMATEC GMBH

  Austria

  Compania WAMATEC GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul CAD/CAM - proiectare si fabricare asistate de calculator. Are sediul în Wiener Neudorf, Austria.

 7. NSI CAD/CAM TECHNIK GMBH

  Germania

  Compania NSI CAD/CAM TECHNIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul CAD/CAM - proiectare si fabricare asistate de calculator. Are sediul în Salzkotten, Germania.

 8. INNOCEPT ENGINEERING GMBH

  Germania

  Compania INNOCEPT ENGINEERING GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul CAD/CAM - proiectare si fabricare asistate de calculator. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cad, și Design (CAD/CAM CATIA V5). Are sediul în Kronach, Germania.

 1. AYATA ENDUSTRIYEL YAZILIM SAN. VE TIC. A.S.

  Turcia

  Compania AYATA ENDUSTRIYEL YAZILIM SAN. VE TIC. A.S., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul CAD/CAM - proiectare si fabricare asistate de calculator. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile 3d mechanical design. Are sediul în Ankara, Turcia.

 2. CONMATIX ENGINEERING SOLUTIONS GMBH

  Germania

  Compania CONMATIX ENGINEERING SOLUTIONS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul CAD/CAM - proiectare si fabricare asistate de calculator. Are sediul în Hamburg, Germania.

 3. HI-TEC IMPLANTS

  Israel

  Compania HI-TEC IMPLANTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile CAD/CAM - proiectare si fabricare asistate de calculator, dental laboratory, CAD/CAM - proiectare si fabricare asistate de calculator, și dentistry. Are sediul în Herzeliya, Israel.

 4. PLANETSOFTWARE GMBH

  Austria

  Compania PLANETSOFTWARE GMBH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul CAD/CAM - proiectare si fabricare asistate de calculator. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Programe de calculator - consiliere, Pachete de aplicatii software, training for entrepreneurs and professional, Programe de calculator - consiliere, și Pachete de aplicatii software. Are sediul în Wien, Austria.

 5. MIDLAND CAD DESIGN

  Regatul Unit

  Compania MIDLAND CAD DESIGN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul CAD/CAM - proiectare si fabricare asistate de calculator. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cad service, 3d mechanical design, 3d design, și Engineering, consultancies. Are sediul în Sutton-In-Ashfield, Regatul Unit.

 6. LOGOPRESS

  Franta

  Compania LOGOPRESS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul CAD/CAM - proiectare si fabricare asistate de calculator. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambutisarea otelurilor si a metalelor, Indoirea otelurilor si a metalelor, Taierea otelului si a metalelor, design software, Ambutisarea otelurilor si a metalelor, Indoirea otelurilor si a metalelor, și Taierea otelului si a metalelor. Are sediul în Pouilley Les Vignes, Franta.

 7. GATCAM

  Germania

  Compania GATCAM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul CAD/CAM - proiectare si fabricare asistate de calculator. Are sediul în Raesfeld, Germania.

 8. YANTRA TEC EOOD

  Bulgaria

  Compania YANTRA TEC EOOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inginerie - birouri de studii industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile CAD/CAM - proiectare si fabricare asistate de calculator, CNC milling, CNC turning, CAD/CAM - proiectare si fabricare asistate de calculator, și manufacture of electrical motors. Are sediul în Bozhurishte / Sofia, Bulgaria.

 9. SUDERMANN VERTRIEB & CONSULTING

  Germania

  Compania SUDERMANN VERTRIEB & CONSULTING, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul CAD/CAM - proiectare si fabricare asistate de calculator. Are sediul în Harsewinkel, Germania.

 10. K2D-KEYTODATA GMBH

  Germania

  Compania K2D-KEYTODATA GMBH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul CAD/CAM - proiectare si fabricare asistate de calculator. Are sediul în Leonberg, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Cad cam - proiectare si fabricare asistate de calculator - Import export

Număr de rezultate

572 Intreprinderile