• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cabluri si retele

Rezultate pentru

Cabluri si retele - Import export

 1. BDA CONNECTIVITY GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  For over 60 years, we have been manufacturing standard and special cables which are optimised for their field of application. A new addition is our product line of high-quality indoor antennae and passive components for the telecommunications market. The "CoMeT" measuring system developed by the company plays an important role in measuring the shielding effect of cables, connectors, bushings and distribution components. Our customers operate in the electrical and electronics industry, telecommunication networks, specialised electrical wholesale, the automotive supply industry, audio and studio technology, as well as the medicine and science sectors.

 2. AXON CABLE SAS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania AXON CABLE SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si retele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conectori electronici, micro-D connectors, flat flexible cables, Conectori electronici, flexible power cables, high temperature cables, circular micro connectors, micro-D connectors, și custom cables and interconnection systems. Are sediul în Montmirail, Franta.

 3. PRENASPIRE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania PRENASPIRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Resorturi, Suporturi si tocuri - servicii de ambalare, Cabluri si retele, manufacturer of spiral-wound sleeves, Flat spiral-wound sleeve, Round spiral-wound sleeve, Spaced spiral-wound sleeve, Plastic, spaced or tightly-wound springs, și Resorturi. Are sediul în St Germain Les Arlay, Franta.

 4. IT-BUDGET GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania IT-BUDGET GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si retele. Are sediul în Taunusstein, Germania.

 5. ELEKTRO ZOLLINGER

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania ELEKTRO ZOLLINGER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si retele. Are sediul în Rümlang, Elvetia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SPECTRA (SCHWEIZ) AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania SPECTRA (SCHWEIZ) AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si retele. Are sediul în Winterthur, Elvetia.

 2. SEHEN-DESIGN E. K.

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SEHEN-DESIGN E. K., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si retele. Are sediul în Rheinbreitbach, Germania.

 3. ESM VERTRIEBS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ESM VERTRIEBS GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si retele. Are sediul în Bietigheim-Bissingen, Germania.

 4. RELISTE GES.M.B.H.

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania RELISTE GES.M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si retele. Are sediul în Brunn Am Gebirge, Austria.

 5. LUCOM GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania LUCOM GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si retele. Are sediul în Fürth, Germania.

 1. ICOTEK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ICOTEK GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si retele. Are sediul în Eschach, Germania.

 2. EMO SYSTEMS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania EMO SYSTEMS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si retele. Are sediul în Berlin, Germania.

 1. SETUP PROTOKOLLTESTER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SETUP PROTOKOLLTESTER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si retele. Are sediul în Auerbach, Germania.

 2. SIVGIN KABELVERLEGUNG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SIVGIN KABELVERLEGUNG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si retele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plant construction for E/MSR, Electrical systems engineering, Telecommunications cable installations, Fibre optic cable laying, Cable laying equipment, Cable laying, Power plant service, Installation of high-voltage cables, și Installation of medium-voltage cables. Are sediul în Duisburg, Germania.

 3. PRO-NET-PLAN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PRO-NET-PLAN GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si retele. Are sediul în Neu-Anspach, Germania.

 4. TLM AUTOMATION GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania TLM AUTOMATION GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si retele. Are sediul în Kirchberg An Der Raab, Austria.

 5. MSCB GMBH & CO.KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MSCB GMBH & CO.KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si retele. Are sediul în Plauen, Germania.

 6. SNCOM GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SNCOM GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si retele. Are sediul în Neuss, Germania.

 7. WIRETECH.NETWORK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania WIRETECH.NETWORK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si retele. Are sediul în Halle (westfalen), Germania.

 8. MURRELEKTRONIK AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania MURRELEKTRONIK AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si retele. Are sediul în Beringen, Elvetia.

 1. CEGOLTAR SRL

  Republica Moldova

  Cablu electric in MoldovaCompania "Cegoltar" SRL este reprezentantul oficial al mai multor mari companii specializate in producerea produselor destinate industriei electrice. Noi suntem cel mai mare importator de fir si cablu electric din Moldova.Depozitul companiei "Cegoltar" este permanent completat cu o varietate mare de produse: Cablu electric, Conductoare, Accesorii pentru cablu, Echipamente electrice, Produse Electrice.Printre partenerii firmei se regăsesc companiile regionale și municipale specializate în montarea liniilor și echipamentelor electrice - companiile electrice urbane și regionale, firmele de construcții.Vă oferim o gamă diversificată de conductoare și cabluri electrice cu largă utilizare în industria electrotehnică: cablu de tensiune joasă și înaltă, cablu unifilar, multifilar, cablu electric special ecranat, cablu bifilar si trifilar, etc. Cablurile pot fi izolate în PE, PVC.

 2. INTERTRONICS DISCOUNTER

  Olanda

  Compania INTERTRONICS DISCOUNTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si retele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Antene parabolice, Telecomunicatii - aparate periferice, Antene parabolice, Telecomunicatii - aparate periferice, satellite tv, și anti-theft alarm with GPS positioner and tracer. Are sediul în Hoensbroek, Olanda.

 3. COMLINK ELECTRONICS HUNGARY KFT.

  Ungaria

  Compania COMLINK ELECTRONICS HUNGARY KFT., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si retele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fiber optic patch cord, adapters, și Copper Cables. Are sediul în Torokbalint, Ungaria.

 4. CANOVATE

  Turcia

  Compania CANOVATE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - articole si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabluri si retele, rack boxes, optical fibre cables, și Cabluri si retele. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. EFB ELEKTRONIK GMBH

  Germania

  Compania EFB ELEKTRONIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si retele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Copper Cables, Computer bay, optical fibre cables, și RJ45 patch cable. Are sediul în Bielefeld, Germania.

 6. EXPERT-CABLE, LLC

  Rusia

  Compania EXPERT-CABLE, LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si retele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale neferoase, Sarma si cablu din otel, Sarma si cablu din cupru, Sarma si cablu din aluminiu, Sarma si cablu din metale neferoase, Sarma si cablu din otel, Sarma si cablu din cupru, și Sarma si cablu din aluminiu. Are sediul în Oryol District, Rusia.

 7. CIAN TECHNOLOGIE GMBH

  Germania

  Compania CIAN TECHNOLOGIE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si retele. Are sediul în Mülheim An Der Ruhr, Germania.

 8. ITM COMPONENTS

  Regatul Unit

  Compania ITM COMPONENTS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si retele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coaxial cables, adapters, cables, și connectors. Are sediul în Wimborne, Regatul Unit.

 9. TELEWELT KOMMUNIKATIONSTECHNIK UND MONTAGE GMBH

  Germania

  Compania TELEWELT KOMMUNIKATIONSTECHNIK UND MONTAGE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si retele. Are sediul în Berlin, Germania.

 10. FIBERSWISS AG

  Elvetia

  Compania FIBERSWISS AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si retele. Are sediul în Sitterdorf, Elvetia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Cabluri si retele - Import export

Număr de rezultate

3.628 Intreprinderile