• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cabine de dus

Rezultate pentru

Cabine de dus - Import export

 1. KREUZER INTERNATIONAL GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Kreuzer International GmbH is one of the top hotel suppliers for the European hotel industry. From its headquarters in Austria and its subsidiaries in Germany and Italy, the company supplies to approximately 2500 hotels each year. With Kreuzer, you will find a wide range of products offering something for every budget. Products can be combined to suit your needs. Kreuzer International GmbH takes the hassle out of furnishing a hotel room. Our product range, which has evolved over the past 29 years, comprises several thousand articles and caters for the hotel sector's every needs.

 2. FUNK DICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FUNK DICHTUNGSTECHNIK GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de dus. Are sediul în Oberriexingen, Germania.

 3. DROP SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania DROP SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de dus. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dusuri prefabricate, Bai - mobilier si accesorii, Cazi de dus, shower stalls, shower trays, Dusuri prefabricate, home delivery, Bai - mobilier si accesorii, și shower accessories. Are sediul în Castronno, Italia.

 4. S M B SRL

  Romania

  Daca cautati o mobila cu stil si calitate superioara gasiti in oferta noastra de la cei mai buni producatori si designeri din tara si strainatate. Mobila de bucatarie in diferite culori si marimi pentru ca bucataria dumneavoastra sa fie utila si bine dotata cu corpurile de mobila necesare utilizari cat mai eficiente. Mobila de dormitor cu paturi si canapele simple sau tapitate din piele artificiala sau cu saltea, gasiti modele de o persoana sau doua cu cadru de lemn sau fier forjat. Mobila de living cu masute de lemn sau sticla securizata in diferite marimi si culori

 5. SC LACATALIN&CO SRL

  Romania

  Vindem din stoc si la comanda: cazi de baie cu hidromasaj, cazi hidromasaj si aeromasaj, cada baie simpa, cabine dus, cazi dus, cabina dus cu hidromasaj, cabine de dus cu hidromasaj si sauna umeda, jacuzzi, cada baie tabla, cazi de baie din acril, cabina de dus cu cadita inalta, cabina dus pe colt, cada baie mica, cazi hidromasaj ieftine, cada cu hidromasaj 150 x 150 cm, cada hidromasaj 140 x 140 cm, cazi hidromasaj la promotie, obiecte sanitare, hidromasaj baie, coloana hidromasaj, cromoterapie, dezinfectare cu ozon, cabine hidromasaj oradea, cabine hidromasaj cluj, cabine hidromasaj bucuresti, cazi hidromasaj oradea, cazi hidromasaj cluj, cazi hidromasaj bucuresti, cazi hidromasaj iasi, cabine de dus cu hidromasaj cu aburi, cabina hidromasaj 80 x 80 cm, cabine hidromasaj lux, cabine cu aburi.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ADADUŞ

  Turcia

  Compania ADADUŞ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de dus. Are sediul în Sakarya, Turcia.

 2. ACRYLIC SHOWER TRAYS -BATHTUBS TURKEY

  Turcia

  Compania ACRYLIC SHOWER TRAYS -BATHTUBS TURKEY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de dus. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 3. LIFE DUS

  Turcia

  Compania LIFE DUS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de dus. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shower stall manufacture. Are sediul în Eskisehir, Turcia.

 4. SILVERPLAT

  Italia

  Compania SILVERPLAT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de dus. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shower stalls, și customised shower trays. Are sediul în Coriano, Italia.

 5. DIEBILDBILDNER MARKENNAME DER SCHIRWON GMBH

  Germania

  Compania DIEBILDBILDNER MARKENNAME DER SCHIRWON GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de dus. Are sediul în Köln, Germania.

 1. UBM GROUP

  Turcia

  Compania UBM GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de dus. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dulapuri pentru bai, shower stall manufacture, și Dulapuri pentru bai. Are sediul în Zonguldak, Turcia.

 2. WIPER GMBH

  Germania

  Compania WIPER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de dus. Are sediul în Overath, Germania.

 1. ALES CAM SANAYI TICARET A.Ş.

  Turcia

  Compania ALES CAM SANAYI TICARET A.Ş., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de dus. Are sediul în Eskisehir, Turcia.

 2. ZHONGSHAN JIANJIE SANITARY WARE CO LTD

  China

  Compania ZHONGSHAN JIANJIE SANITARY WARE CO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de dus. Are sediul în Zhongshan, China.

 3. OPTIMUM BANYO INŞAAT TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Turcia

  Compania OPTIMUM BANYO INŞAAT TICARET LIMITED ŞIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de dus. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass shower cabins, și glass counters for bathrooms. Are sediul în Adana, Turcia.

 4. AQUARIS

  Turcia

  Compania AQUARIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de dus. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banci - mobilare, tubs, și Banci - mobilare. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 5. YCARO

  Belgia

  Compania YCARO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de dus. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shower trays, outdoor shower trays, sanitary ware, și ceramics for bathrooms. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 6. BROOKWATERUK

  Regatul Unit

  Compania BROOKWATERUK, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de dus. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drinking water filters. Are sediul în Lyme Regis, Regatul Unit.

 7. KING D'EAU

  Franta

  Compania KING D'EAU, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de dus. Are sediul în Saint Leu La Foret, Franta.

 8. GLAS - MEISSNER

  Germania

  Compania GLAS - MEISSNER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de dus. Are sediul în Kaiserslautern, Germania.

 1. FABA DUŞ

  Turcia

  Compania FABA DUŞ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de dus. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bai - mobilier si accesorii, Bai - mobilier si accesorii, aluminium accessories, și aluminium railing. Are sediul în Eskişehir, Turcia.

 2. PAMUKOGLU METAL SAN. TIC. IC V DIS LTD. STI

  Turcia

  Compania PAMUKOGLU METAL SAN. TIC. IC V DIS LTD. STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de dus. Are sediul în Izmir, Turcia.

 3. GLASKLAR GMBH

  Elvetia

  Compania GLASKLAR GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de dus. Are sediul în Istighofen, Elvetia.

 4. PLASTURGIE LAZZERINI

  Belgia

  Compania PLASTURGIE LAZZERINI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de dus. Are sediul în Strépy Bracquegnies, Belgia.

 5. UBM BANYO

  Turcia

  Compania UBM BANYO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de dus. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shower trays, Bathroom shower tray, marble bathtubs, și shower cabin with sliding door. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. GLAS KÜNZEL GMBH

  Germania

  Compania GLAS KÜNZEL GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de dus. Are sediul în Bad Windsheim, Germania.

 7. SARO

  Franta

  Compania SARO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sanitare - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabine de dus, water cocks, Cabine de dus, shower trays, și bathroom accessories. Are sediul în Tiercé, Franta.

 8. BLACKLINE SHOWER ENCLOSURE

  Turcia

  Compania BLACKLINE SHOWER ENCLOSURE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de dus. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shower doors. Are sediul în Balikesir, Turcia.

 9. JEST DUSAKABIN LTD. STI.

  Turcia

  Compania JEST DUSAKABIN LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de dus. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shower stall over bath tub. Are sediul în Antalya, Turcia.

 10. NOVIFOR

  Belgia

  Compania NOVIFOR, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Sanitare - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabine de dus, Cabine de dus, și Panels. Are sediul în Stalhille-Jabbeke, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit