• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cabane- bungalow-uri si vile prefabricate

Rezultate pentru

Cabane- bungalow-uri si vile prefabricate - Import export

 1. CHALETS BOIS HANSA24

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania CHALETS BOIS HANSA24, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Umbrele de gradina, Pavilioane de gradina, Sauna - echipamente, Umbrele de gradina, Pavilioane de gradina, și Sauna - echipamente. Are sediul în Argenton Les Vallées, Franta.

 2. MINIMAX

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MINIMAX, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate. Are sediul în Zellwiller, Franta.

 3. AKAR KAPI CONSTRUCTION AUTOMOTIVE TRADE CO.LTD

  Turcia

  Compania AKAR KAPI CONSTRUCTION AUTOMOTIVE TRADE CO.LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile construction of prefabricated houses, și prefabricated portable cabins. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 4. SIA VITHAUS

  Letonia

  Compania SIA VITHAUS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile modular housing, și prefabricated wooden houses. Are sediul în Riga, Letonia.

 5. MHE CONCEPT GMBH

  Germania

  Compania MHE CONCEPT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stalpi din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Case prefabricate, Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate, Case prefabricate, Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate, models of villas and small houses, și construction of blocks of flats and public housing. Are sediul în Hennigsdorf, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. YUMAKS M LTD

  Bulgaria

  Compania YUMAKS M LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Container accommodation. Are sediul în Varna, Bulgaria.

 2. BALTIC HOUSE FACTORY OÜ

  Estonia

  Compania BALTIC HOUSE FACTORY OÜ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii din lemn, Constructii prefabricate si industrializate, Constructii din lemn, și Constructii prefabricate si industrializate. Are sediul în Tartu, Estonia.

 3. BELAPARI - WOODEN HOUSES

  Belarus

  Compania BELAPARI - WOODEN HOUSES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii prefabricate si industrializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate, prefabricated wooden houses, Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate, saunas, și Wooden beam houses. Are sediul în MINSK, Belarus.

 4. JARNI MODULAR HOMES

  Belarus

  Compania JARNI MODULAR HOMES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii modulare, și Constructii modulare. Are sediul în Minsk, Belarus.

 5. FATIH POLYESTER

  Turcia

  Compania FATIH POLYESTER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile prefabricated fibreglass, supplies for fish farming, glass-fibre filled, și fiberglass works. Are sediul în Kemalpaşa, Turcia.

 1. GLABENA

  Lituania

  Compania GLABENA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile prefabricated summerhouses. Are sediul în Skuodas, Lituania.

 2. SPANTECH

  Belgia

  Compania SPANTECH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii modulare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere de echipamente industriale, Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate, Constructii prefabricate si industrializate, Inchiriere de echipamente industriale, Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate, Constructii prefabricate si industrializate, și modular storage sheds in kit form. Are sediul în Nivelles, Belgia.

 1. WOOD WORLD AHSAP INSAAT.SAN.VE TIC.LTD.STI

  Turcia

  Compania WOOD WORLD AHSAP INSAAT.SAN.VE TIC.LTD.STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate. Are sediul în Bursa, Turcia.

 2. VIT BUVE

  Letonia

  Compania VIT BUVE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii prefabricate si industrializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Case prefabricate, Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate, Import-export - constructii si lucrari publice, Case prefabricate, prefabricated wooden houses, Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate, și Import-export - constructii si lucrari publice. Are sediul în Limbazi, Letonia.

 3. WORKSHOP OF WOODEN HOUSES "GREEN HOME"

  Belarus

  Compania WORKSHOP OF WOODEN HOUSES "GREEN HOME", este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Adaposturi pentru automobile, și Adaposturi pentru automobile. Are sediul în Minsk, Belarus.

 4. MOUNTAIN SPACES

  Franta

  Compania MOUNTAIN SPACES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate. Are sediul în Seytroux, Franta.

 5. 3 RADI, LTD

  Letonia

  Compania 3 RADI, LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pre-fabricated timber constructions, garden sheds, prefabricated chalets, și wooden cottages. Are sediul în Limbazi, Letonia.

 6. TABELAPADRÃO, LDA

  Portugalia

  Compania TABELAPADRÃO, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile modular systems, containers, și Modular constructions. Are sediul în Gandra, Portugalia.

 7. ERAPOLIS PREFABRICATED

  Turcia

  Compania ERAPOLIS PREFABRICATED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Case prefabricate, și Case prefabricate. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. BIK SKOL

  Ucraina

  Compania BIK SKOL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate, prefabricated wooden houses, wooden articles for construction, Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate, și construction of prefabricated houses. Are sediul în Ivano-Frankivsk, Ucraina.

 1. ELETTRICA BUONANNO SRL

  Italia

  Compania ELETTRICA BUONANNO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabine de joasa tensiune, transformer rooms, electrical transformer and control booths, și Cabine de joasa tensiune. Are sediul în Solofra, Italia.

 2. LOGHOUSE LOG CABINS

  Irlanda

  Compania LOGHOUSE LOG CABINS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate. Are sediul în Rathcoole, Irlanda.

 3. LAFAYE SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania LAFAYE SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Case prefabricate, Constructii modulare, prefabricated bungalows, Case prefabricate, Constructii modulare, și modular housing. Are sediul în Wtelno, Polonia.

 4. WIKKELHOUSE - FICTION FACTORY

  Olanda

  Compania WIKKELHOUSE - FICTION FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton pentru constructii, și Carton pentru constructii. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 5. SMARTDOME CONSTRUCTIONS

  Slovenia

  Compania SMARTDOME CONSTRUCTIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii prefabricate si industrializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate, prefabricated bungalows, și Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate. Are sediul în Krško, Slovenia.

 6. BALAT

  Spania

  Compania BALAT, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii prefabricate si industrializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Case prefabricate, Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate, site huts, Case prefabricate, site hut rentals, și Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate. Are sediul în Pamplona/iruña-Navarra, Spania.

 7. DEKALUX

  Italia

  Compania DEKALUX, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wooden shelters, wooden bungalows, wooden garages, și wood arbours and gazebos. Are sediul în Montese, Italia.

 8. PIGRECO GROUP SRL

  Italia

  Compania PIGRECO GROUP SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile acoustic barriers, mobile homes, prefabricated one-piece modules, și Container and shelter fittings. Are sediul în Torre De Roveri, Italia.

 9. OY PRELOC LTD. LOG HOUSES

  Finlanda

  Compania OY PRELOC LTD. LOG HOUSES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate. Are sediul în Saimaanharju, Finlanda.

 10. NORMETAL PORTUGAL - ENGENHARIA E CONSTRUÇÃO MODULAR

  Portugalia

  Compania NORMETAL PORTUGAL - ENGENHARIA E CONSTRUÇÃO MODULAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradene si tribune, Gradene si tribune, prefabricated modular constructions, și stands for sports facilities. Are sediul în Castanheira Do Ribatejo, Portugalia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit

Găsiți devize pentru