• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • butuci de vita de vie

Rezultate pentru

Butuci de vita de vie - Import export

 1. TRSNICA VRHPOLJE

  Slovenia

  Verified by europages badge

  Compania TRSNICA VRHPOLJE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butuci de vita de vie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Horticultura - import-export, Pepiniere si silvicultura, grafting work, wine grapes, grafts, grafted vine shoots, vine cuttings, vines, și Vine plants. Are sediul în Vipava, Slovenia.

 2. SOLODKI GRONA

  Ucraina

  Compania SOLODKI GRONA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butuci de vita de vie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vines, vine cuttings, și grapes. Are sediul în Poltava, Ucraina.

 3. PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE

  Franta

  Compania PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, bulbi si seminte, Butuci de vita de vie, stock cuttings, white dessert grapes, Plante, bulbi si seminte, și Butuci de vita de vie. Are sediul în Montans, Franta.

 4. WORLDWIDE VINEYARDS - INNESTO DELLA VITE

  Italia

  Compania WORLDWIDE VINEYARDS - INNESTO DELLA VITE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butuci de vita de vie, grafting work, Consulting services in vineyard creation, Vine plants, și Butuci de vita de vie. Are sediul în Roma, Italia.

 5. VITISERVE GMBH

  Germania

  Compania VITISERVE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butuci de vita de vie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasaduri si protejarea rasadurilor, și Rasaduri si protejarea rasadurilor. Are sediul în Sommerhausen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SARDA VIGNETI S.R.L.

  Italia

  Compania SARDA VIGNETI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Butuci de vita de vie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vineyard, și vine cuttings. Are sediul în Santa Giusta, Italia.

 2. ENRIC REGULL

  Spania

  Compania ENRIC REGULL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante de pepiniera. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butuci de vita de vie, vines, Vine plants, Winery nursery, și Butuci de vita de vie. Are sediul în Vilafranca Del Penedes, Spania.

 3. CANTINA ITALIANA (LA)

  Belgia

  Compania CANTINA ITALIANA (LA), este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butuci de vita de vie, alcoholic beverages, Butuci de vita de vie, și typical italian wines. Are sediul în Diest, Belgia.

 4. DRAGON FRUIT SA CUTTINGS PROPAGATION NURSERY SA

  Africa de Sud

  Compania DRAGON FRUIT SA CUTTINGS PROPAGATION NURSERY SA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Butuci de vita de vie. Are sediul în Pretoria, Africa de Sud.

 5. VIVEROS CORTÉS, SL

  Spania

  Compania VIVEROS CORTÉS, SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butuci de vita de vie. Are sediul în Cheste, Spania.

 1. VIVEROS PLANTVID SL

  Spania

  Compania VIVEROS PLANTVID SL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Butuci de vita de vie. Are sediul în Aielo De Malferit, Spania.

 2. JARDIVIGNE

  Franta

  Compania JARDIVIGNE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Butuci de vita de vie. Are sediul în Sainte Livrade Sur Lot, Franta.

 1. AMV-AGRO LTD

  Bulgaria

  Compania AMV-AGRO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butuci de vita de vie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vine plants. Are sediul în Plovdiv, Bulgaria.

 2. PEPINIERES GUILLAUME

  Franta

  Compania PEPINIERES GUILLAUME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butuci de vita de vie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Winery nursery, și Vine plants. Are sediul în Charcenne, Franta.

 3. PÉPINIÈRES VITICOLES MERCIER

  Franta

  Compania PÉPINIÈRES VITICOLES MERCIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butuci de vita de vie. Are sediul în Vix, Franta.

 4. BOUGES SARL

  Franta

  Compania BOUGES SARL, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butuci de vita de vie, și Butuci de vita de vie. Are sediul în Camiran, Franta.

 5. CESAR GILABERT SOLANES

  Spania

  Compania CESAR GILABERT SOLANES, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butuci de vita de vie, și Butuci de vita de vie. Are sediul în Beniarrés, Spania.

 6. GRUPO NC

  Argentina

  Compania GRUPO NC, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Butuci de vita de vie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marketing and export. Are sediul în Salta, Argentina.

 7. PEPINIERES HEBINGER SARL

  Franta

  Compania PEPINIERES HEBINGER SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butuci de vita de vie. Are sediul în Eguisheim, Franta.

 8. NIKOLOZ & DAREJAN GVELESIANI

  Georgia