• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • butoaie si bidoane metalice

Rezultate pentru

Butoaie si bidoane metalice - Import export

 1. HAZOTTE EMBALLAGES INDUSTRIELS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania HAZOTTE EMBALLAGES INDUSTRIELS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje din plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butoaie si bidoane metalice, Ambalaje si recipiente metalice, Ambalaje alimentare, Butoaie si bidoane metalice, Ambalaje si recipiente metalice, și Ambalaje alimentare. Are sediul în Dombasle Sur Meurthe, Franta.

 2. CARL MOSER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CARL MOSER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane metalice. Are sediul în Waiblingen, Germania.

 3. DECKER-CONTAINERBAU GMBH & CO KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania DECKER-CONTAINERBAU GMBH & CO KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane metalice. Are sediul în Sankt Wolfgang, Germania.

 4. LT CASES GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania LT CASES GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane metalice. Are sediul în Hausen, Germania.

 5. PETER BARTHAU FAHRZEUG- UND MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PETER BARTHAU FAHRZEUG- UND MASCHINENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane metalice. Are sediul în Wettringen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. RINGOPLAST GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania RINGOPLAST GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane metalice. Are sediul în Ringe, Germania.

 2. ICON INTERNATIONAL CONTAINER SERVICE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ICON INTERNATIONAL CONTAINER SERVICE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane metalice. Are sediul în Hamburg, Germania.

 3. LAGERCONTAINERXXL BY ELEKTRONIK POINT GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania LAGERCONTAINERXXL BY ELEKTRONIK POINT GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane metalice. Are sediul în Mühlhausen, Germania.

 4. LIQUICON GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania LIQUICON GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane metalice. Are sediul în Münsing, Germania.

 5. WERIT (SCHWEIZ) AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania WERIT (SCHWEIZ) AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane metalice. Are sediul în Regensdorf, Elvetia.

 1. CONTAINERPRODUKTION MONZA DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CONTAINERPRODUKTION MONZA DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane metalice. Are sediul în Paderborn, Germania.

 2. GALORE-FLIGHTCASE OHG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GALORE-FLIGHTCASE OHG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane metalice. Are sediul în Rehburg/loccum, Germania.

 1. DIPPL STAHLGITTERBOXEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania DIPPL STAHLGITTERBOXEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane metalice. Are sediul în Eslarn, Germania.

 2. BTRALOG GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BTRALOG GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane metalice. Are sediul în Kleinblittersdorf, Germania.

 3. B. & F. TAMMLING

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania B. & F. TAMMLING, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane metalice. Are sediul în Hamburg, Germania.

 4. ALBERT DAUB GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ALBERT DAUB GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane metalice. Are sediul în Wilnsdorf, Germania.

 5. ETILOG GMBH

  Germania

  Compania ETILOG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane metalice. Are sediul în Stamsried, Germania.

 6. LATTNER METALLTECHNIK GMBH

  Austria

  Compania LATTNER METALLTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane metalice. Are sediul în Mühlgrub, Austria.

 7. FAGSI VERTRIEBS- UND VERMIETUNGS-GMBH

  Germania

  Compania FAGSI VERTRIEBS- UND VERMIETUNGS-GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane metalice. Are sediul în Morsbach, Germania.

 8. GRIEPE CONTAINER GMBH

  Germania

  Compania GRIEPE CONTAINER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane metalice. Are sediul în Bremen, Germania.

 1. ABC CONTAINER

  Germania

  Compania ABC CONTAINER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane metalice. Are sediul în Neubiberg, Germania.

 2. SKUFA-GMBH

  Germania

  Compania SKUFA-GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane metalice. Are sediul în Alveslohe, Germania.

 3. ERNST HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania ERNST HANDELSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane metalice. Are sediul în Pliezhausen, Germania.

 4. CDS CONTAINER DEPOT STUTTGART GMBH

  Germania

  Compania CDS CONTAINER DEPOT STUTTGART GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane metalice. Are sediul în Weinstadt, Germania.

 5. TONELERÍA MANUEL CABELLO

  Spania

  Compania TONELERÍA MANUEL CABELLO, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile barrels, și wooden bottle racks. Are sediul în Montilla-Córdoba, Spania.

 6. LEAN PRODUCTION SHOP INH. MARCEL KINDERMANN

  Germania

  Compania LEAN PRODUCTION SHOP INH. MARCEL KINDERMANN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane metalice. Are sediul în Berlin, Germania.

 7. PLASTFORMA GMBH

  Germania

  Compania PLASTFORMA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane metalice. Are sediul în Nordhorn, Germania.

 8. ISL VERPACKUNGSTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania ISL VERPACKUNGSTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane metalice. Are sediul în Serba, Germania.

 9. MTS MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Compania MTS MASCHINENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane metalice. Are sediul în Mengen, Germania.

 10. ZEITRAUMMODULE UG

  Germania

  Compania ZEITRAUMMODULE UG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoaie si bidoane metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vase metalice, Baraci si adaposturi pentru santier, Sisteme de standuri mobile, Containere industriale, Vase metalice, Baraci si adaposturi pentru santier, Sisteme de standuri mobile, și Containere industriale. Are sediul în Tuntenhausen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit