• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • burta

Rezultate pentru

Burta - Import export

 1. FRAMA SRL

  Italia

  Compania FRAMA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Burta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gastronomic product. Are sediul în Scandicci, Italia.

 2. SARL GUIRAUD DISTRIBUTION

  Franta

  Compania SARL GUIRAUD DISTRIBUTION, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Burta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile natural entrails. Are sediul în Aussillon, Franta.

 3. PRODAL

  Franta

  Compania PRODAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Burta. Are sediul în Rungis Cedex, Franta.

 4. OSAL TRADING S.L

  Spania

  Compania OSAL TRADING S.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Burta. Are sediul în Marbella, Spania.

 5. GAP IRRIGATION

  Turcia

  Compania GAP IRRIGATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Burta, pipe, sprinkler, și Burta. Are sediul în Shanliurfa, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. METRAS SAS

  Franta

  Compania METRAS SAS, care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Burta, și Burta. Are sediul în Marseille, Franta.

 2. ETS MAURI MAX

  Franta

  Compania ETS MAURI MAX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Burta. Are sediul în Paulhan, Franta.

 3. EMILTRIP SRL

  Italia

  Compania EMILTRIP SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Burta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fresh entrails, lampredotto, și natural entrails. Are sediul în Finale Emilia, Italia.

 4. DISCARGA

  Spania

  Compania DISCARGA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Burta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile meats. Are sediul în Silleda, Spania.

 5. FERRARI TRIPPA S.R.L.

  Italia

  Compania FERRARI TRIPPA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Burta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tripe. Are sediul în Cavriago, Italia.

 1. RENNA (S.R.L.)

  Italia

  Compania RENNA (S.R.L.), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mancaruri gatite si delicatese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Burta, Branzeturi, Burta, și Branzeturi. Are sediul în Fasano (Br), Italia.

 2. HS S.R.L.

  Italia

  Compania HS S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Burta, și Burta. Are sediul în Carre', Italia.

 1. PEKRAPOL SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania PEKRAPOL SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Burta. Are sediul în Swiecie, Polonia.

 2. BLANCASINGS INDUSTRIALE S.R.L.

  Italia

  Compania BLANCASINGS INDUSTRIALE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Burta, raw cowhide, și Burta. Are sediul în Tribiano, Italia.

 3. VIABAT

  Franta

  Compania VIABAT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Burta, și Burta. Are sediul în Corbas, Franta.

 4. VARANI S.R.L.

  Italia

  Compania VARANI S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Burta, și Burta. Are sediul în Castelplanio, Italia.

 5. BURANI DI BURANI FAUSTO & C. S.A.S.

  Italia

  Compania BURANI DI BURANI FAUSTO & C. S.A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Burta, și Burta. Are sediul în Montecchio Emilia, Italia.

 6. L.E.S.A. S.N.C. DI DI ROBERTO M. & C.

  Italia

  Compania L.E.S.A. S.N.C. DI DI ROBERTO M. & C., care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Burta, și Burta. Are sediul în San Valentino In Abruzzo Citeriore, Italia.

 7. LUIGI F. RONCA S.R.L.

  Italia

  Compania LUIGI F. RONCA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Burta, și Burta. Are sediul în Tortona, Italia.

 8. VARANI ANGELO

  Italia

  Compania VARANI ANGELO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Burta, și Burta. Are sediul în Serra San Quirico, Italia.

 1. AIROLDI LUIGI S.R.L.

  Italia

  Compania AIROLDI LUIGI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Burta, și Burta. Are sediul în Treviglio, Italia.

 2. SANDRI ALIMENTARE

  Italia

  Compania SANDRI ALIMENTARE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Burta, și Burta. Are sediul în Bertinoro, Italia.

 3. IRBUR S.R.L.

  Italia

  Compania IRBUR S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Burta, bed bases, și Burta. Are sediul în Lugo, Italia.

 4. FIRMA HANDLOWO - PRODUKCYJNA PAK

  Polonia

  Compania FIRMA HANDLOWO - PRODUKCYJNA PAK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Burta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Etichete - papetarie, și Etichete - papetarie. Are sediul în Torun, Polonia.

 5. ALCOR ( S.R.L. )

  Italia

  Compania ALCOR ( S.R.L. ), care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Burta, Grasimi industriale, Burta, și Grasimi industriale. Are sediul în Viadana, Italia.

 6. GUILLA S.R.L.

  Italia

  Compania GUILLA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Burta, și Burta. Are sediul în Vercelli, Italia.

 7. LA VIGNA

  Italia

  Compania LA VIGNA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Burta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mancaruri gatite si delicatese, Branzeturi, Mancaruri gatite si delicatese, și Branzeturi. Are sediul în Gorla Minore (Va), Italia.

 8. BASSETTO ANGELO S.N.C. DI BASSETTO ANDREA, PAOLO E SIMONE

  Italia

  Compania BASSETTO ANGELO S.N.C. DI BASSETTO ANDREA, PAOLO E SIMONE, care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Burta, entrails, și Burta. Are sediul în Cornedo Vicentino, Italia.

 9. RICHELDI (S.P.A.)

  Italia

  Compania RICHELDI (S.P.A.), este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Burta, și Burta. Are sediul în Modena, Italia.

 10. MONDIAL BUDELLA S.R.L.

  Italia

  Compania MONDIAL BUDELLA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Burta, și Burta. Are sediul în Offanengo, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit