• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • bursa - societati

Rezultate pentru

Bursa - societati - Import export

 1. SAM&RRR

  Romania

  Licitatii online pentru transport de marfuri in Europa. Inscrierea gratuita a firmei si a oricat de multe ​camioane pe site. Anunturi gratuite de transport marfa ocazionale. Problemele dintre transportatori si cei ce au de transportat marfa identificate sunt de multe ori legate de comunicare, adica: 1.- limba de comunicare (necunoscuta unuia fata de celalalt) 2.- cerintele unuia fata de ale celuilalt nu sunt clare si scrise - asigurarea marfii; - pretul si moneda de plata - date la incarcare/descarcare (perioada, persoana de contact, adresa exacta, ...) - penalizari la: neplata facturii, descarcare intarziata, ... Rezolvarea este camion.work

 2. AFROTALIA INTERNATIONAL LTD.

  Tanzania

  Compania AFROTALIA INTERNATIONAL LTD., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bursa - societati, Electrocasnice - aparate mici, Electrocasnice - import-export, kitchen appliances, Bursa - societati, Electrocasnice - aparate mici, și Electrocasnice - import-export. Are sediul în Dar Es Salaam, Tanzania.

 3. LELEUX ASSOCIATED BROKERS

  Belgia

  Compania LELEUX ASSOCIATED BROKERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bursa - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bursa - consultanti, Investitii - consiliere, Bursa - consultanti, stock exchange services, investment analysis, și Investitii - consiliere. Are sediul în Soignies, Belgia.

 4. VERSICHERUNGSMAKLER DIRK HUMMEL

  Germania

  Compania VERSICHERUNGSMAKLER DIRK HUMMEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii imobiliare - comert si industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finante - consiliere, Asigurari, Experti de asigurari, Bursa - societati, Finante - consiliere, Asigurari, Experti de asigurari, și Bursa - societati. Are sediul în Georgsmarienhütte, Germania.

 5. DEBEAM DEUTSCHE BEAMTEN & ÖD FINANZDIENSTLEISTUNGEN GMBH

  Germania

  Compania DEBEAM DEUTSCHE BEAMTEN & ÖD FINANZDIENSTLEISTUNGEN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Agenti de asigurari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finantare si credit - societati, Bursa - societati, Brokeri - valori si titluri, Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, Finantare si credit - societati, Bursa - societati, Brokeri - valori si titluri, și Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. Are sediul în Karlsruhe, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LELEUX ASSOCIATED BROKERS

  Belgia

  Compania LELEUX ASSOCIATED BROKERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bursa - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Investitii - consiliere, Rutare, Investitii - consiliere, Wealth management, Rutare, și stock exchange services. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. LELEUX ASSOCIATED BROKERS

  Belgia

  Compania LELEUX ASSOCIATED BROKERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bursa - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bursa - consultanti, Analiza financiara - consiliere, negotiation interpreting services, Bursa - consultanti, Analiza financiara - consiliere, și stock exchange services. Are sediul în Liège, Belgia.

 3. LELEUX ASSOCIATED BROKERS

  Belgia

  Compania LELEUX ASSOCIATED BROKERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bursa - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finante - consiliere, investment analysis, fund investments, Finante - consiliere, și stock exchange services. Are sediul în Charleroi, Belgia.

 4. LEO STEVENS & CIE

  Belgia

  Compania LEO STEVENS & CIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bursa - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile asset manager. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 5. HOCH

  China

  Compania HOCH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Analiza financiara - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bursa - consultanti, Bursa - societati, financial assistance, Bursa - consultanti, și Bursa - societati. Are sediul în Shanghai, China.

 1. SAÚDE OK PLANOS MÉDICOS

  Brazilia

  Compania SAÚDE OK PLANOS MÉDICOS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Bursa - societati. Are sediul în São Paulo, Brazilia.

 2. OPEN TRADING CLUB

  Spania

  Compania OPEN TRADING CLUB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bursa - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trading advice, și on-line trading. Are sediul în Bajadoz, Spania.

 1. SIMGEST SOCIETA' DI INTERMEDIAZIONE MOBILIARE S.P.A.

  Italia

  Compania SIMGEST SOCIETA' DI INTERMEDIAZIONE MOBILIARE S.P.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Bursa - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Societati de investitii, Bursa - consultanti, Societati de investitii, și Bursa - consultanti. Are sediul în Bologna, Italia.

 2. DIERICKX LEYS

  Belgia

  Compania DIERICKX LEYS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bursa - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fonduri de investitii, asigurari de viata, Fonduri de investitii, asigurari de viata, și asset manager. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 3. SHINE SOCIETA' DI INTERMEDIAZIONE MOBILIARE S.P.A.

  Italia

  Compania SHINE SOCIETA' DI INTERMEDIAZIONE MOBILIARE S.P.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Bursa - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Societati de investitii, Bursa - consultanti, Societati de investitii, și Bursa - consultanti. Are sediul în Milano, Italia.

 4. PIRAMIS DI R. CRESTANI E. C. S.A.S.

  Italia

  Compania PIRAMIS DI R. CRESTANI E. C. S.A.S., care își desfășoară activitatea în domeniul Bursa - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, Inginerie - asamblori industriali, Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Montichiari, Italia.

 5. CORPORATE FAMILY OFFICE SIM S.P.A.

  Italia

  Compania CORPORATE FAMILY OFFICE SIM S.P.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Bursa - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Societati de investitii, Bursa - consultanti, Societati de investitii, și Bursa - consultanti. Are sediul în Milano, Italia.

 6. PICTET & CIE (EUROPE) S.A.

  Italia

  Compania PICTET & CIE (EUROPE) S.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Bursa - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Investitii - consiliere, Investitii industriale - consiliere, Investitii - consiliere, și Investitii industriale - consiliere. Are sediul în Milano, Italia.

 7. LUXEMPART

  Luxemburg

  Compania LUXEMPART, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Investitii - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plasamente de capital, Bursa - societati, Plasamente de capital, și Bursa - societati. Are sediul în Leudelange, Luxemburg.

 8. PARETO SECURITIES AS

  Norvegia

  Compania PARETO SECURITIES AS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bursa - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brokeri - valori si titluri, Finante - consiliere, Brokeri - valori si titluri, și Finante - consiliere. Are sediul în Oslo, Norvegia.

 1. CONCORDIA

  Belgia

  Compania CONCORDIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bursa - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asigurari, Brokeri - valori si titluri, Asigurari, și Brokeri - valori si titluri. Are sediul în Gand, Belgia.

 2. IMMOBILIARE GE. SCO S.R.L.

  Italia

  Compania IMMOBILIARE GE. SCO S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Bursa - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Societati de investitii, Bursa - consultanti, Societati de investitii, și Bursa - consultanti. Are sediul în Borgoricco, Italia.

 3. CLEARSTREAM BANKING LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Compania CLEARSTREAM BANKING LUXEMBOURG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bursa - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile share brokerage. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 4. STOCK HARVEST

  Olanda

  Compania STOCK HARVEST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bursa - societati. Are sediul în Zwanenburg, Olanda.

 5. BREFFKA & HEHNKE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania BREFFKA & HEHNKE GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bursa - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brokeri - optiuni, și Brokeri - optiuni. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 6. FINANCE FI

  Franta

  Compania FINANCE FI, care își desfășoară activitatea în domeniul Bursa - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bursa - consultanti, și Bursa - consultanti. Are sediul în Paris, Franta.

 7. TATTERSALLS LTD

  Regatul Unit

  Compania TATTERSALLS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bursa - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brokeri - valori si titluri, și Brokeri - valori si titluri. Are sediul în Newmarket, Regatul Unit.

 8. FIRMA BASTEN B.V.

  Olanda

  Compania FIRMA BASTEN B.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bursa - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brokeri - valori si titluri, și Brokeri - valori si titluri. Are sediul în Horssen, Olanda.

 9. PIRE & COMPAGNIE

  Belgia

  Compania PIRE & COMPAGNIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bursa - societati. Are sediul în Charleroi, Belgia.

 10. VON MOOS CONSULT AG

  Elvetia

  Compania VON MOOS CONSULT AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bursa - societati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brokeri - valori si titluri, și Brokeri - valori si titluri. Are sediul în Luzern, Elvetia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit