• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • bureti

Rezultate pentru

Bureti - Import export

 1. OSKAR PAHLKE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Welcome to Oskar Pahlke GmbH. Thank you for your interest in our products. We will be happy to answer your questions. Please contact us. Our Products: • Industry and engineering > Sound insulation > Sound absorption > Vibration absorption > Sealing > Air filtration > Water filtration • Medical and rehab technology > Medical technology > Rehab technology > Wound and fracture care • Packaging and protection > Presentation inserts > Transport packaging > Protective packaging > Sorting inserts > Shadow boards • Cleaning and Care > Tile sponges and sponge pads > Green ceramic sponges > Cleaning sponges > Application sponges > care sponges • Advertising and promotion > Promotional sponges > Theme sponges and gimmicks > Door protection strips > Seat cushions

 2. DE WITTE SA

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania DE WITTE SA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatenie si intretinere - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bureti, Pulverizatoare universale pentru tratarea suprafetelor, cleaning, cleaning accessories, Cleaning articles, cleaning products, microfibre cleaning cloths, Bureti, și machines for industrial cleaning. Are sediul în Sint-Gillis-Waas, Belgia.

 3. POLYCLEAN INTERNATIONAL GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania POLYCLEAN INTERNATIONAL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bureti. Are sediul în Ahaus, Germania.

 4. CIPREO J.- KYPREOS NATURAL SEA SPONGES

  Grecia

  Verified by europages badge

  Compania CIPREO J.- KYPREOS NATURAL SEA SPONGES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bureti. Are sediul în Kalymnos, Grecia.

 5. WENICE STORE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania WENICE STORE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si intretinere, uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Detergenti si sapunuri profesionale, Produse de uz casnic pentru indepartarea petelor, Tesaturi buclate ''eponge'', Bureti, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Produse de intretinere pentru sticla si oglinzi, Produse de igiena si de toaleta, Lesie de uz casnic, și Washing and soap products - professional. Are sediul în Mitry Mory, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LONG ISLAND SPONGE COMPANY

  Bahamas

  Verified by europages badge

  Compania LONG ISLAND SPONGE COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bureti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bathroom sea sponges, sponges for home use, Supplier of untreated sponge, Bahama Sponge Natural Grass Sea Sponge, Natural Sea Wool Sponge, Bahama Sponge Hard Head Sea Sponge, all natural sponges, Sponge for cosmetics, și Natural sea sponges. Are sediul în Long Island, Bahamas.

 2. EWALD SCHAUMSTOFFE GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania EWALD SCHAUMSTOFFE GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bureti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Polishing sponges, Polishing discs, Foams, synthetic, și foam and by-product cutting. Are sediul în Ahaus, Germania.

 3. GLOBAL SÜNGER VE TEMIZLIK ÜRÜNLERI

  Turcia

  Compania GLOBAL SÜNGER VE TEMIZLIK ÜRÜNLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bureti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cleaning articles, microfibre cleaning cloths, steel scouring pads, și Brushes for dust removal. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. CYPREOS FRANCE EPONGES

  Franta

  Compania CYPREOS FRANCE EPONGES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bureti. Are sediul în Fontenay Sous Bois, Franta.

 5. PANAGIOTIDOU TZOANNA JOY SPONGE

  Grecia

  Compania PANAGIOTIDOU TZOANNA JOY SPONGE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bureti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sea sponges. Are sediul în Koropi, Grecia.

 1. NATU BUCHA EIRELLI

  Brazilia

  Compania NATU BUCHA EIRELLI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bureti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sponges for home use, și sponges. Are sediul în Belo Horizonte, Brazilia.

 2. GETRA CHEMISCH UND TECHNISCHE PRODUKTE INH. GRUBER EMIL

  Austria

  Compania GETRA CHEMISCH UND TECHNISCHE PRODUKTE INH. GRUBER EMIL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bureti. Are sediul în Steyr-Gleink, Austria.

 1. AKUSTIFOAM TEKNIK SUNGER SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania AKUSTIFOAM TEKNIK SUNGER SAN. VE TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bureti. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. CORAL EGL SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania CORAL EGL SP. Z O.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Bureti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sponges for cleaning jobs, sponges, rubbish bags, și rags. Are sediul în Leszno, Polonia.

 3. MAISON TRADE LLC

  Ucraina

  Compania MAISON TRADE LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bureti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sponges for home use, și bathroom articles. Are sediul în Kharkiv, Ucraina.

 4. SAMARELA, UAB

  Lituania

  Compania SAMARELA, UAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si de intretinere de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de igiena si de toaleta, Curatenie si intretinere - articole, Bureti, Saltele, Produse de igiena si de toaleta, Curatenie si intretinere - articole, Bureti, și Saltele. Are sediul în JUGINTU K., KAUNO R., Lituania.

 5. MAPA GMBH - BEREICH SPONTEX INDUSTRIEPRODUKTE

  Germania

  Compania MAPA GMBH - BEREICH SPONTEX INDUSTRIEPRODUKTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bureti. Are sediul în Mönchengladbach, Germania.

 6. MIRTEC INTERNATIONAL CO.

  Egipt

  Compania MIRTEC INTERNATIONAL CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bureti. Are sediul în Cairo, Egipt.

 7. COGAL SPA

  Italia

  Compania COGAL SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rufarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bureti, bathrobe, Bureti, tablecloth, și linens for the home. Are sediul în Comenduno-Albino, Italia.

 8. ORGANICA IND E COM DE PROD NATURAIS LTDA.

  Brazilia

  Compania ORGANICA IND E COM DE PROD NATURAIS LTDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul AGRICULTURA ECOLOGICA. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bureti, și Bureti. Are sediul în Santana De Parnaiba, Brazilia.

 1. TM IMPORTAÇÃO E EXPORTAÇÃO LTDA

  Brazilia

  Compania TM IMPORTAÇÃO E EXPORTAÇÃO LTDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bureti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distributer of raw or bleached loofahs, și Vegetable make-up remover sponge. Are sediul în Santos, Brazilia.

 2. "SAMSON" CHATZIANTONIOU THEOHARRIS & CO

  Grecia

  Compania "SAMSON" CHATZIANTONIOU THEOHARRIS & CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bureti. Are sediul în Athens, Grecia.

 3. TESSITURA SPUGNA DI BINATI M. & C. S.A.S.

  Italia

  Compania TESSITURA SPUGNA DI BINATI M. & C. S.A.S., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Bureti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi buclate ''eponge'', Natural sea sponges, sponges, Tesaturi buclate ''eponge'', și terry cloth fabrics. Are sediul în Cassano Magnago, Italia.

 4. THE NATURAL SEA SPONGE COMPANY LP

  Grecia

  Compania THE NATURAL SEA SPONGE COMPANY LP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bureti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sea sponges, Olive Oil Soap, Natural sea sponges, și sponge painting. Are sediul în Crete Lassithi, Grecia.

 5. RENKSAN GROUP

  Turcia

  Compania RENKSAN GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cosmetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bureti, wipes, rubbish bin bags, Bureti, și manufacturer of salon-grade shampoos. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. SYDNEY HEATH & SON LTD

  Regatul Unit

  Compania SYDNEY HEATH & SON LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bureti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica - produse pentru industrie, Lipici, adezivi si aplicatoare, Scule abrazive, Ceramica - produse pentru industrie, Lipici, adezivi si aplicatoare, și Scule abrazive. Are sediul în Stoke-On-Trent, Regatul Unit.

 7. TSYN EAST TRADE LTD. JV

  Belarus

  Compania TSYN EAST TRADE LTD. JV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bureti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatenie si intretinere - articole, Import-export - agenti, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Curatenie si intretinere - articole, Import-export - agenti, și Produse de curatare si de intretinere de uz casnic. Are sediul în Minsk, Belarus.

 8. NATURSCHWAMM

  Tunisia

  Compania NATURSCHWAMM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bureti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Natural sea sponge producer. Are sediul în Sfax, Tunisia.

 9. LAYERTEX S.L.

  Spania

  Compania LAYERTEX S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bureti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile soap-filled sponges, și sponges. Are sediul în Premià De Dalt, Spania.

 10. PAD - EQUIPEMENT D'HYGIÈNE

  Franta

  Compania PAD - EQUIPEMENT D'HYGIÈNE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bureti. Are sediul în PARIS, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit