• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • bumbac - fibre

Rezultate pentru

Bumbac - fibre - Import export

 1. RECYCLING FIBERS

  Spania

  Verified by europages badge

  Recyclingfibers is an innovative company active in textile recycling. We buy, different grades of post-industrial waste, cotton, polyester, viscose, PET flakes, polypropylene, polyamide 6, polyamide 66., that We manipulate and convert them into fibers for various industrial applications. Our products are intended for various applications, manufacturers of Plastic bottles, nonwoven fabrics, geotextiles, pnedle punched, automotive felt, fillings etc. product group Textile remains of acrylic, coloured cotton, cotton Textile remains jeans PET Flakes Recycled fibres, polyester polypropylene, viscose Virgin fibres polypropylene and polyester, viscose High tenacity polyester fibres Viscose BIkocomponent Polyamide 6 Polyamide 6.6 foam hemp

 2. MANIFATTURA TESSILE FRIULANA S.A.S. DI GABINO ELIA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania MANIFATTURA TESSILE FRIULANA S.A.S. DI GABINO ELIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bumbac - fibre, Textile tehnice, Bumbac - fibre, și Textile tehnice. Are sediul în Pavia Di Udine, Italia.

 3. MATERIAS TEXTILES VICENTE BARBER

  Spania

  Compania MATERIAS TEXTILES VICENTE BARBER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polyester fibres, acrylic fibers, textile fibres, și polyester fibre flakes. Are sediul în Aielo De Malferit-Valencia, Spania.

 4. GTX TRADING, LDA

  Portugalia

  Compania GTX TRADING, LDA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pallet wood. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 5. BARAKAT PAMUK SANAYI TICARET A.S.

  Turcia

  Compania BARAKAT PAMUK SANAYI TICARET A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LIMOL - FÁBRICA DE FIOS DE ALGODÃO PARA CROCHÉ, LDA

  Portugalia

  Compania LIMOL - FÁBRICA DE FIOS DE ALGODÃO PARA CROCHÉ, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bumbac - fibre, și Bumbac - fibre. Are sediul în Guimarães, Portugalia.

 2. ONELU - COMÉRCIO INTERNACIONAL DE PRODUTOS TÊXTEIS, LDA.

  Portugalia

  Compania ONELU - COMÉRCIO INTERNACIONAL DE PRODUTOS TÊXTEIS, LDA., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile knitting, și microfibre socks. Are sediul în Guimarães, Portugalia.

 3. DOCOTTON

  Turcia

  Compania DOCOTTON, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. Are sediul în Kahramanmaras, Turcia.

 4. NATUURLIJK TEXTIEL

  Olanda

  Compania NATUURLIJK TEXTIEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile packaging products. Are sediul în Oude Pekela, Olanda.

 5. ROLL&ROLL TEXTIL 1979 S.L.U

  Spania

  Compania ROLL&ROLL TEXTIL 1979 S.L.U, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cushions. Are sediul în Berga, Spania.

 1. HANS-FERDINAND GRUPP

  Germania

  Compania HANS-FERDINAND GRUPP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bumbac - fibre, Fire si fibre textile, Tesaturi, Haine barbatesti, Bumbac - fibre, Fire si fibre textile, Tesaturi, și Haine barbatesti. Are sediul în Donzdorf, Germania.

 2. LOUNAIS-SUOMEN JÄTEHUOLTO

  Finlanda

  Compania LOUNAIS-SUOMEN JÄTEHUOLTO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile raw materials for the textile industry. Are sediul în Turku, Finlanda.

 1. YASEMIN SECOND HAND TEXTILE MACHINES BUY AND SELL

  Turcia

  Compania YASEMIN SECOND HAND TEXTILE MACHINES BUY AND SELL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut, flyer ring machines, și Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 2. SEBA COTTON FIBRES

  Turcia

  Compania SEBA COTTON FIBRES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire si fibre textile, Cotton waste, Fire si fibre textile, și Recyclable waste. Are sediul în Dulkadiroglu, Turcia.

 3. BEYAZ NEVRESIM - HOTEL TEXTILE PRODUCTS

  Turcia

  Compania BEYAZ NEVRESIM - HOTEL TEXTILE PRODUCTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. M.S.Q B.V

  Olanda

  Compania M.S.Q B.V, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prepararea fibrelor naturale, raw cotton, cotton threads, Prepararea fibrelor naturale, și white cotton. Are sediul în Amersfoort, Olanda.

 5. MARVITEX IMPORT & EXPORT S.L

  Spania

  Compania MARVITEX IMPORT & EXPORT S.L, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile textile fibres, și Sale of second-hand clothing. Are sediul în Ugena, Spania.

 6. KARDELEN COTTON

  Turcia

  Compania KARDELEN COTTON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cotton wool. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 7. INCI GROUP CO.

  Turcia

  Compania INCI GROUP CO., care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bumbac - fibre, cords, extractors, Husks, și Bumbac - fibre. Are sediul în Uşak, Turcia.

 8. EZGI TEKSTIL

  Turcia

  Compania EZGI TEKSTIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile textile business and clothing industry trade associations, clothes, și textile accessories. Are sediul în Bursa, Turcia.

 1. PIMENTAS & COELHO, LDA.

  Portugalia

  Compania PIMENTAS & COELHO, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pure cotton absorbant make-up remover pads, și cotton wool balls. Are sediul în Vila Das Aves, Portugalia.

 2. MOLTON-WEB ROLING GMBH

  Germania

  Compania MOLTON-WEB ROLING GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. Are sediul în Fürstenau, Germania.

 3. HNT TEKSTIL

  Turcia

  Compania HNT TEKSTIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. Are sediul în Bursa, Turcia.

 4. AKKENT TEKSTIL

  Turcia

  Compania AKKENT TEKSTIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. Are sediul în Denizli, Turcia.

 5. OUSA HOLDING

  Turcia

  Compania OUSA HOLDING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile organic products. Are sediul în Sisli, Turcia.

 6. RECYCLING FIBERS

  Spania

  Compania RECYCLING FIBERS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polyester fibres. Are sediul în Barcelona, Spania.

 7. FVT GMBH

  Germania

  Compania FVT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse de baza pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - produse pentru constructii, Fibre textile naturale, Bumbac - fibre, Fibre artificiale si sintetice, Materiale plastice - produse pentru constructii, Fibre textile naturale, Bumbac - fibre, și Fibre artificiale si sintetice. Are sediul în Tönisvorst, Germania.

 8. COREFITEX

  Spania

  Compania COREFITEX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - colectare si reciclare, Textile - colectare si reciclare, acrylic flock, și cotton and synthetic cotton flock. Are sediul în Paterna, Spania.

 9. AS CORAP TEKSTIL

  Turcia

  Compania AS CORAP TEKSTIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. Are sediul în Denizli, Turcia.

 10. 500GODZ

  Germania

  Compania 500GODZ, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile women's wear. Are sediul în Bremen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit