• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • bumbac - fibre

Rezultate pentru

Bumbac - fibre - Import export

 1. RECYCLING FIBERS

  Spania

  Verified by europages badge

  Recyclingfibers is an innovative company active in textile recycling. We buy, different grades of post-industrial waste, cotton, polyester, viscose, PET flakes, polypropylene, polyamide 6, polyamide 66., that We manipulate and convert them into fibers for various industrial applications. Our products are intended for various applications, manufacturers of Plastic bottles, nonwoven fabrics, geotextiles, pnedle punched, automotive felt, fillings etc. product group Textile remains of acrylic, coloured cotton, cotton Textile remains jeans PET Flakes Recycled fibres, polyester polypropylene, viscose Virgin fibres polypropylene and polyester, viscose High tenacity polyester fibres Viscose BIkocomponent Polyamide 6 Polyamide 6.6 foam hemp

 2. MANIFATTURA TESSILE FRIULANA S.A.S. DI GABINO ELIA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania MANIFATTURA TESSILE FRIULANA S.A.S. DI GABINO ELIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bumbac - fibre, Textile tehnice, Bumbac - fibre, și Textile tehnice. Are sediul în Pavia Di Udine, Italia.

 3. MATERIAS TEXTILES VICENTE BARBER

  Spania

  Compania MATERIAS TEXTILES VICENTE BARBER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polyester fibres, acrylic fibers, textile fibres, și polyester fibre flakes. Are sediul în Aielo De Malferit-Valencia, Spania.

 4. GTX TRADING, LDA

  Portugalia

  Compania GTX TRADING, LDA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pallet wood. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 5. NATUURLIJK TEXTIEL

  Olanda

  Compania NATUURLIJK TEXTIEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile packaging products. Are sediul în Oude Pekela, Olanda.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BEYAZ NEVRESIM - HOTEL TEXTILE PRODUCTS

  Turcia

  Compania BEYAZ NEVRESIM - HOTEL TEXTILE PRODUCTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. BARAKAT PAMUK SANAYI TICARET A.S.

  Turcia

  Compania BARAKAT PAMUK SANAYI TICARET A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. LIMOL - FÁBRICA DE FIOS DE ALGODÃO PARA CROCHÉ, LDA

  Portugalia

  Compania LIMOL - FÁBRICA DE FIOS DE ALGODÃO PARA CROCHÉ, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bumbac - fibre, și Bumbac - fibre. Are sediul în Guimarães, Portugalia.

 4. DOCOTTON

  Turcia

  Compania DOCOTTON, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. Are sediul în Kahramanmaras, Turcia.

 5. ONELU - COMÉRCIO INTERNACIONAL DE PRODUTOS TÊXTEIS, LDA.

  Portugalia

  Compania ONELU - COMÉRCIO INTERNACIONAL DE PRODUTOS TÊXTEIS, LDA., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile knitting, și microfibre socks. Are sediul în Guimarães, Portugalia.

 1. ROLL&ROLL TEXTIL 1979 S.L.U

  Spania

  Compania ROLL&ROLL TEXTIL 1979 S.L.U, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cushions. Are sediul în Berga, Spania.

 2. HUROSON ECO TEXTILE LLC

  Uzbekistan

  Compania HUROSON ECO TEXTILE LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. Are sediul în Tashkent, Uzbekistan.

 1. ZITTEX TEXTILE MILLS

  Bangladesh

  Compania ZITTEX TEXTILE MILLS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile woven fabrics. Are sediul în Uttara, Bangladesh.

 2. LOUNAIS-SUOMEN JÄTEHUOLTO

  Finlanda

  Compania LOUNAIS-SUOMEN JÄTEHUOLTO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile raw materials for the textile industry. Are sediul în Turku, Finlanda.

 3. AUTOMAC ENGINEERING COMPANY

  India

  Compania AUTOMAC ENGINEERING COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. Are sediul în Rajkot, India.

 4. MOLTON-WEB ROLING GMBH

  Germania

  Compania MOLTON-WEB ROLING GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. Are sediul în Fürstenau, Germania.

 5. MARVITEX IMPORT & EXPORT S.L

  Spania

  Compania MARVITEX IMPORT & EXPORT S.L, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile textile fibres, și Sale of second-hand clothing. Are sediul în Ugena, Spania.

 6. HANS-FERDINAND GRUPP

  Germania

  Compania HANS-FERDINAND GRUPP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bumbac - fibre, Fire si fibre textile, Tesaturi, Haine barbatesti, Bumbac - fibre, Fire si fibre textile, Tesaturi, și Haine barbatesti. Are sediul în Donzdorf, Germania.

 7. PIMENTAS & COELHO, LDA.

  Portugalia

  Compania PIMENTAS & COELHO, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pure cotton absorbant make-up remover pads, și cotton wool balls. Are sediul în Vila Das Aves, Portugalia.

 8. INCI GROUP CO.

  Turcia

  Compania INCI GROUP CO., care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bumbac - fibre, cords, extractors, Husks, și Bumbac - fibre. Are sediul în Uşak, Turcia.

 1. YASEMIN SECOND HAND TEXTILE MACHINES BUY AND SELL

  Turcia

  Compania YASEMIN SECOND HAND TEXTILE MACHINES BUY AND SELL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut, flyer ring machines, și Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 2. SEBA COTTON FIBRES

  Turcia

  Compania SEBA COTTON FIBRES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire si fibre textile, Cotton waste, Fire si fibre textile, și Recyclable waste. Are sediul în Dulkadiroglu, Turcia.

 3. KARDELEN COTTON

  Turcia

  Compania KARDELEN COTTON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cotton wool. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 4. SIYMO SAVDO LTD

  Uzbekistan

  Compania SIYMO SAVDO LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. Are sediul în Tashkent, Uzbekistan.

 5. EZGI TEKSTIL

  Turcia

  Compania EZGI TEKSTIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile textile business and clothing industry trade associations, clothes, și textile accessories. Are sediul în Bursa, Turcia.

 6. HNT TEKSTIL

  Turcia

  Compania HNT TEKSTIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. Are sediul în Bursa, Turcia.

 7. RAMADORI MANIFATTURE

  Italia

  Compania RAMADORI MANIFATTURE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. Are sediul în Fermo, Italia.

 8. RECYCLING FIBERS

  Spania

  Compania RECYCLING FIBERS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polyester fibres. Are sediul în Barcelona, Spania.

 9. BAODINGSHI TIANMA INTERLINING CO., LTD

  China

  Compania BAODINGSHI TIANMA INTERLINING CO., LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile interlining, și rugby shoulder pads. Are sediul în Shanghai, China.

 10. OUSA HOLDING

  Turcia

  Compania OUSA HOLDING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile organic products. Are sediul în Sisli, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Bumbac - fibre - Import export

Număr de rezultate

445 Intreprinderile