• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • bucatarie - mobilier

Rezultate pentru

Bucatarie - mobilier - Import export

 1. TRADE-LINE-PARTNER

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania TRADE-LINE-PARTNER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarie - mobilier. Are sediul în St. Marein-Feistritz, Austria.

 2. SPEDITION ZUREK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SPEDITION ZUREK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarie - mobilier. Are sediul în Leipzig, Germania.

 3. MÜLLER MANUFAKTUR MÖBELBAU GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MÜLLER MANUFAKTUR MÖBELBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarie - mobilier. Are sediul în Bad Rippoldsau-Schapbach, Germania.

 4. EGGIMANN HOLZFERTIGUNG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania EGGIMANN HOLZFERTIGUNG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarie - mobilier. Are sediul în Ramsei, Elvetia.

 5. KOMANDOR ROMANIA

  Romania

  Cu 26 de ani de experienta, suntem specialisti in dressinguri, dulapuri si usi glisante, precum si in mobilier de bucatarie din PAL si MDF. Fabrica noastra se afla in Magurele si se intinde pe o suprafata de 3000 mp. Producem atat mobilier rezidential ( B2C), cat si mobilier pentru magazine, hoteluri, benzinarii, showroomuri, sedii de banci etc (B2B).

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KDM UKRAINE

  Ucraina

  Compania KDM UKRAINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila de bucatarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bucatarie - mobilier, wholesale furnishings, furniture factory, Bucatarie - mobilier, și furniture. Are sediul în Odessa, Ucraina.

 2. PLATINUM COMPANY

  Ucraina

  Compania PLATINUM COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarie - mobilier. Are sediul în Chernihiv, Ucraina.

 3. CELIKSOY METAL AND WOOD FACTORY

  Turcia

  Compania CELIKSOY METAL AND WOOD FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarie - mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila pentru camere de copii, Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, Import-export - mobila, tables and chairs, Mobila pentru camere de copii, Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, și Import-export - mobila. Are sediul în Mamak, Turcia.

 4. GÜL MOBILYA -MUTFAK-BANYO

  Turcia

  Compania GÜL MOBILYA -MUTFAK-BANYO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarie - mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile modular kitchens. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. CUISINES GROIZEAU

  Franta

  Compania CUISINES GROIZEAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarie - mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile kitchen furniture, furniture manufacture, bespoke design with wood, și interior decoration. Are sediul în Teillé, Franta.

 1. NOLTE KÜCHEN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania NOLTE KÜCHEN GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila de bucatarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bucatarie - mobilier, Bucatarie - mobilier, modern kitchens, household cookers, și custom made kitchens. Are sediul în Löhne, Germania.

 2. ARREDI FURNITURE INC

  Turcia

  Compania ARREDI FURNITURE INC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarie - mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bai - mobilier si accesorii, furniture for industry, contract manufacturing, Bai - mobilier si accesorii, și Interior wooden doors. Are sediul în Izmir, Turcia.

 1. BALORE FURNITURE

  Turcia

  Compania BALORE FURNITURE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - mobila. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier si rafturi pentru birou, Bucatarie - mobilier, Mobilier si rafturi pentru birou, Bucatarie - mobilier, kitchen furniture design studios, și wooden articles and structures. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 2. AEKA ONLINE

  Turcia

  Compania AEKA ONLINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarie - mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dulapuri si debarale, Dulapuri si debarale, shoe racks, bedroom furniture, și hall furniture. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 3. PANICALI CLAUDIO FALEGNAME

  Italia

  Compania PANICALI CLAUDIO FALEGNAME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier contemporan. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bucatarie - mobilier, Magazine - amenajare, Mobilier - articole si accesorii decorative, production of furnishings, Bucatarie - mobilier, Magazine - amenajare, și Mobilier - articole si accesorii decorative. Are sediul în Castel Maggiore, Italia.

 4. KØKKENDRØMME

  Danemarca

  Compania KØKKENDRØMME, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarie - mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unit kitchens, kitchens, și household cookers. Are sediul în Hillerød, Danemarca.

 5. DIE KÜCHENPROFIS MINIKÜCHEN MIT SYSTEM ROBERT SCHULMEISTER EK

  Germania

  Compania DIE KÜCHENPROFIS MINIKÜCHEN MIT SYSTEM ROBERT SCHULMEISTER EK, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarie - mobilier. Are sediul în München, Germania.

 6. RESTTEC PRO GMBH

  Germania

  Compania RESTTEC PRO GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarie - mobilier. Are sediul în Mainz-Kastel, Germania.

 7. SIMONI HABITARE

  Italia

  Compania SIMONI HABITARE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarie - mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dormitoare, furniture, furniture, Dormitoare, și Wardrobes. Are sediul în Milano, Italia.

 8. THAT´S Y - Y FURNITURE

  Germania

  Compania THAT´S Y - Y FURNITURE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarie - mobilier. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 1. DRESS IN DOOR

  Franta

  Compania DRESS IN DOOR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarie - mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Interior fittings. Are sediul în Gilly-Sur-Isère, Franta.

 2. C.A.D. RIVA - CUCINE SU MISURA & ARREDAMENTI DI RIVA CLAUDIO

  Italia

  Compania C.A.D. RIVA - CUCINE SU MISURA & ARREDAMENTI DI RIVA CLAUDIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarie - mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Kitchen design, custom-made furnishings, și parquet. Are sediul în Bulciago, Italia.

 3. MERLOT MERMER SAN. TIC. A.S

  Turcia

  Compania MERLOT MERMER SAN. TIC. A.S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarie - mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, porcelain, work counters, Interior design products, și Marmura. Are sediul în İstanbul, Turcia.

 4. DC MOBILYA

  Turcia

  Compania DC MOBILYA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarie - mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila de bucatarie, Bucatarii mobilate, Dulapuri pentru bai, interior design, Mobila de bucatarie, Bucatarii mobilate, și Dulapuri pentru bai. Are sediul în Izmir, Turcia.

 5. DESIGNER1995 ARREDAMENTO

  Italia

  Compania DESIGNER1995 ARREDAMENTO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarie - mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Magazine - amenajare, Mobilier pentru locuinte, Magazine - amenajare, și Mobilier pentru locuinte. Are sediul în Castiglione D'intelvi, Italia.

 6. DIE KÜCHENMEISTEREI INH. SYLWIA ZÖLLER

  Germania

  Compania DIE KÜCHENMEISTEREI INH. SYLWIA ZÖLLER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarie - mobilier. Are sediul în Schönwalde Glien, Germania.

 7. STAYCONCRETE GMBH

  Germania

  Compania STAYCONCRETE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bucatarie - mobilier, Dale - beton, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Bucatarie - mobilier, Dale - beton, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, și kitchen work tops. Are sediul în Berlin, Germania.

 8. LUXEFORM, LLC ROST

  Ucraina

  Compania LUXEFORM, LLC ROST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarie - mobilier. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 9. KEVIN HOLLINGS KITCHENS

  Regatul Unit

  Compania KEVIN HOLLINGS KITCHENS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarie - mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile custom made kitchens, și country kitchen. Are sediul în Bury St Edmunds, Regatul Unit.

 10. STEFAN GUBER - KÜCHENMAKLER

  Germania

  Compania STEFAN GUBER - KÜCHENMAKLER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarie - mobilier. Are sediul în Mömbris, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Bucatarie - mobilier - Import export

Număr de rezultate

4.203 Intreprinderile