• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • bowling - instalatii

Rezultate pentru

Bowling - instalatii - Import export

 1. ROMBOWLING

  Romania

  Compania ROMBOWLING, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bowling - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, bowling lanes, video games for arcades, Mese de biliard si accesorii, și apple trading. Are sediul în Brasov, Romania.

 2. TURKBOWLING

  Turcia

  Compania TURKBOWLING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bowling - instalatii. Are sediul în Mugla, Turcia.

 3. TURUNCU HAT SPOR LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania TURUNCU HAT SPOR LTD. ŞTI., care își desfășoară activitatea în domeniul Bowling - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bowling alleys, și bowling lanes. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. TORGGLER JOSEF ALURODEL DI TORGGLER JOSEF & CO.SAS

  Italia

  Compania TORGGLER JOSEF ALURODEL DI TORGGLER JOSEF & CO.SAS, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii sportive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, Bowling - instalatii, Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, și Bowling - instalatii. Are sediul în Chiusa, Italia.

 5. VESMACO

  Italia

  Compania VESMACO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii sportive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, Bowling - instalatii, Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, și Bowling - instalatii. Are sediul în Monsano, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VALCKE BOWLING SERVICE

  Belgia

  Compania VALCKE BOWLING SERVICE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bowling - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bowling. Are sediul în Wevelgem, Belgia.

 2. POL TENNIS DI MARTINELLI G&C S.N.C.

  Italia

  Compania POL TENNIS DI MARTINELLI G&C S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii sportive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, Bowling - instalatii, Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, și Bowling - instalatii. Are sediul în Albaredo D'Adige, Italia.

 3. SANT'ALVISE SSD A R.L.

  Italia

  Compania SANT'ALVISE SSD A R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii sportive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, Bowling - instalatii, Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, și Bowling - instalatii. Are sediul în Venezia, Italia.

 4. VEBO S.R.L.

  Italia

  Compania VEBO S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Bowling - instalatii, Instalatii sportive, și Bowling - instalatii. Are sediul în Solero, Italia.

 5. RARI NANTES VALSUGANA

  Italia

  Compania RARI NANTES VALSUGANA, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii sportive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, Bowling - instalatii, Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, și Bowling - instalatii. Are sediul în Levico Terme, Italia.

 1. ITALVERDE S.R.L.

  Italia

  Compania ITALVERDE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii sportive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, Bowling - instalatii, Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, și Bowling - instalatii. Are sediul în Torino, Italia.

 2. BES HOTEL BERGAMO WEST

  Italia

  Compania BES HOTEL BERGAMO WEST, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii sportive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, Bowling - instalatii, Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, și Bowling - instalatii. Are sediul în Mozzo, Italia.

 1. PIRKLBAUER PETER ROHRPOST & KEGELANLAGEN

  Austria

  Compania PIRKLBAUER PETER ROHRPOST & KEGELANLAGEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii sportive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bowling - instalatii, și Bowling - instalatii. Are sediul în Hellmonsödt, Austria.

 2. HANSJÖRG SCHNALLER

  Austria

  Compania HANSJÖRG SCHNALLER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii sportive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bowling - instalatii, și Bowling - instalatii. Are sediul în Völs, Austria.

 3. BOWLTECH GMBH

  Germania

  Compania BOWLTECH GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii sportive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bowling - instalatii, și Bowling - instalatii. Are sediul în Baesweiler, Germania.

 4. TENPIN SWINDON

  Regatul Unit

  Compania TENPIN SWINDON, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bowling - instalatii. Are sediul în Swindon, Regatul Unit.

 5. NEVEPLAST S.R.L.

  Italia

  Compania NEVEPLAST S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii sportive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, Bowling - instalatii, Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, și Bowling - instalatii. Are sediul în Nembro, Italia.

 6. MICHAEL REMMLER

  Germania

  Compania MICHAEL REMMLER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii sportive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bowling - instalatii, și Bowling - instalatii. Are sediul în Erkelenz, Germania.

 7. S & M TRADING GMBH

  Germania

  Compania S & M TRADING GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii sportive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bowling - instalatii, și Bowling - instalatii. Are sediul în Stephanskirchen, Germania.

 8. SELVOLINA

  Italia

  Compania SELVOLINA, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii sportive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, Bowling - instalatii, Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, și Bowling - instalatii. Are sediul în Castel Goffredo, Italia.

 1. TENPIN ROCHDALE

  Regatul Unit

  Compania TENPIN ROCHDALE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bowling - instalatii. Are sediul în Rochdale, Regatul Unit.

 2. MANFRED HEINEN

  Germania

  Compania MANFRED HEINEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii sportive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bowling - instalatii, și Bowling - instalatii. Are sediul în Tönisvorst, Germania.

 3. RMK - RUDOLF MATHES KEGELBAHNSERVICE

  Germania

  Compania RMK - RUDOLF MATHES KEGELBAHNSERVICE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii sportive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bowling - instalatii, și Bowling - instalatii. Are sediul în Otterfing, Germania.

 4. TENPIN ACTON

  Regatul Unit

  Compania TENPIN ACTON, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bowling - instalatii. Are sediul în London, Regatul Unit.

 5. TENPIN LEEDS

  Regatul Unit

  Compania TENPIN LEEDS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bowling - instalatii. Are sediul în Leeds, Regatul Unit.

 6. MA.DI. SPORT S.R.L.

  Italia

  Compania MA.DI. SPORT S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii sportive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, Bowling - instalatii, Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, și Bowling - instalatii. Are sediul în Pescara, Italia.

 7. SPELLMANN KEGEL- & BOWLINGBAHNBAU GMBH

  Germania

  Compania SPELLMANN KEGEL- & BOWLINGBAHNBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii sportive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bowling - instalatii, și Bowling - instalatii. Are sediul în Laatzen, Germania.

 8. CUNISPORT S.N.C. DI VITI GEOM. RODOLFO & C.

  Italia

  Compania CUNISPORT S.N.C. DI VITI GEOM. RODOLFO & C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii sportive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, Bowling - instalatii, Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, și Bowling - instalatii. Are sediul în Morozzo, Italia.

 9. AEROSTATICA VENETA S.R.L.

  Italia

  Compania AEROSTATICA VENETA S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii sportive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, Bowling - instalatii, Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, și Bowling - instalatii. Are sediul în Santa Maria Di Sala, Italia.

 10. TENPIN PLYMOUTH BARBICAN

  Regatul Unit

  Compania TENPIN PLYMOUTH BARBICAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bowling - instalatii. Are sediul în Plymouth, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit