• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • bovine

Rezultate pentru

Bovine - Import export

 1. KURT NISGAARD

  Danemarca

  Verified by europages badge

  Compania KURT NISGAARD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vaci de lapte, Bovine, Porcine, Breeding livestock, Danish Dairy Cattle, Heifers and heifer calves, Red Danish Dairy Cattle, Vaci de lapte, și minks. Are sediul în Skjern, Danemarca.

 2. JÖRG LIESKE FLEISCHHANDEL

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania JÖRG LIESKE FLEISCHHANDEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bovine. Are sediul în Recklinghausen, Germania.

 3. EUROPEAN GULF COMPANY

  Olanda

  Compania EUROPEAN GULF COMPANY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Oaie - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Animale si cresterea animalelor, Bovine, Animale si cresterea animalelor, halal delicatessen meats, wholesale meats, și Bovine. Are sediul în Rotterdam, Olanda.

 4. OBIONE

  Franta

  Compania OBIONE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bovine. Are sediul în Mâcon, Franta.

 5. BOONEN

  Belgia

  Compania BOONEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bovine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile milk cows, Heifers, bulls, și horses for slaughter. Are sediul în Hotton, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A.

  Portugalia

  Compania SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Porcine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bovine, Agricultura - servicii, reproduction swines, Bovine, și Agricultura - servicii. Are sediul în Sintra, Portugalia.

 2. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Germania

  Compania ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Bovine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pasari, iepuri si vanat - crestere, Animale domestice, Porcine, Ovine si caprine, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Animale domestice, Porcine, și Ovine si caprine. Are sediul în Lohfelden, Germania.

 3. ALPENVIEH IMPORT-EXPORT GMBH

  Germania

  Compania ALPENVIEH IMPORT-EXPORT GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bovine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Furnituri pentru restaurante, bulls, bulls for reproduction, și Furnituri pentru restaurante. Are sediul în Ottobrunn, Germania.

 4. CASTELLANA DE CARNES SA

  Spania

  Compania CASTELLANA DE CARNES SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bovine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, beef, veal, și fresh butchered products. Are sediul în Valladolid, Spania.

 5. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Germania

  Compania ZOOFACHMARKT - MARCHE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ovine si caprine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bovine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Porcine, Bovine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, și Porcine. Are sediul în Heinsberg, Germania.

 1. EURL LE LIEVRE LUC

  Franta

  Compania EURL LE LIEVRE LUC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bovine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitei si bovine pentru sacrificare, Vaci de lapte, cattle for slaughter, breeding cattle, Vitei si bovine pentru sacrificare, și Vaci de lapte. Are sediul în Le Roc Saint Andre, Franta.

 2. MONTBELIARDE SELECTION - LA COMTOISE MLS

  Franta

  Compania MONTBELIARDE SELECTION - LA COMTOISE MLS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bovine. Are sediul în Montrond, Franta.

 1. WANGA FARM

  Germania

  Compania WANGA FARM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bovine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Heifers, și bulls. Are sediul în Ottobrunn, Germania.

 2. OTTO KIRSCHBAUM GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania OTTO KIRSCHBAUM GMBH & CO. KG, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Bovine, Porcine, Fructe, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Bovine, Porcine, și Fructe. Are sediul în Solingen, Germania.

 3. DEGENHOF GMBH

  Germania

  Compania DEGENHOF GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cochilii, crustacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste, Bovine, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Porc - carne proaspata, Peste, Bovine, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, și Porc - carne proaspata. Are sediul în Egestorf, Germania.

 4. IGS-ONLINE-SHOP

  Germania

  Compania IGS-ONLINE-SHOP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bovine, Agricultura - import-export, Uleiuri si grasimi alimentare, Faina si gris, Bovine, Agricultura - import-export, Uleiuri si grasimi alimentare, și Faina si gris. Are sediul în Uffenheim, Germania.

 5. AGROASIS

  Maroc

  Compania AGROASIS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Bovine. Are sediul în Casablanca, Maroc.

 6. AGRARGENOSSENSCHAFT BARTELSHAGEN I E.G.

  Germania

  Compania AGRARGENOSSENSCHAFT BARTELSHAGEN I E.G., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Horticultura, Pepiniere si silvicultura, Bovine, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Horticultura, Pepiniere si silvicultura, și Bovine. Are sediul în Marlow, Germania.

 7. RASCHLE VIEHHANDEL AG

  Elvetia

  Compania RASCHLE VIEHHANDEL AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Pepiniere si silvicultura, Bovine, Ovine si caprine, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Pepiniere si silvicultura, Bovine, și Ovine si caprine. Are sediul în Tuttwil, Elvetia.

 8. WALTER HAUER

  Austria

  Compania WALTER HAUER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Bovine, Ovine si caprine, Porcine, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Bovine, Ovine si caprine, și Porcine. Are sediul în Eggerding, Austria.

 1. DIRNEDER MÜHLE GMBH & CO KG

  Austria

  Compania DIRNEDER MÜHLE GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Cochilii, crustacee, Peste, Bovine, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Cochilii, crustacee, Peste, și Bovine. Are sediul în Perg, Austria.

 2. DBV DIEBIOGASVERSORGER GMBH

  Germania

  Compania DBV DIEBIOGASVERSORGER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Horticultura, Pepiniere si silvicultura, Bovine, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Horticultura, Pepiniere si silvicultura, și Bovine. Are sediul în Roth, Germania.

 3. CREATIV POOL - HANS KLEGRAEFE

  Germania

  Compania CREATIV POOL - HANS KLEGRAEFE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Fructe, Bovine, Porcine, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Fructe, Bovine, și Porcine. Are sediul în Schönau, Germania.

 4. AGRARGENOSSENSCHAFT TREBBIN EG.

  Germania

  Compania AGRARGENOSSENSCHAFT TREBBIN EG., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Bovine, Oua, Produse lactate, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Bovine, Oua, și Produse lactate. Are sediul în Klein Schulzendorf, Germania.

 5. GREVELHÖRSTER GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania GREVELHÖRSTER GMBH & CO.KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bovine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ovine si caprine, Porcine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Ovine si caprine, Porcine, Animale domestice, și Pasari, iepuri si vanat - crestere. Are sediul în Rosendahl, Germania.

 6. FAIRKORN AG

  Germania

  Compania FAIRKORN AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Horticultura, Pepiniere si silvicultura, Bovine, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Horticultura, Pepiniere si silvicultura, și Bovine. Are sediul în Ahrensburg, Germania.

 7. HAG HERRENSTEINER AGRARGESELLSCHAFT MBH & CO. KG

  Germania

  Compania HAG HERRENSTEINER AGRARGESELLSCHAFT MBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Fructe, Bovine, Ovine si caprine, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Fructe, Bovine, și Ovine si caprine. Are sediul în Drensteinfurt, Germania.

 8. MEIEREIGENOSSCHAFT EG

  Germania

  Compania MEIEREIGENOSSCHAFT EG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Cochilii, crustacee, Peste, Bovine, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Cochilii, crustacee, Peste, și Bovine. Are sediul în Wasbek, Germania.

 9. POELIER VAN DER WAL B.V.

  Olanda

  Compania POELIER VAN DER WAL B.V., care își desfășoară activitatea în domeniul Porcine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ovine si caprine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Bovine, Ovine si caprine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, și Bovine. Are sediul în Kollumerzwaag, Olanda.

 10. HENRY ALTY LIMITED

  Regatul Unit

  Compania HENRY ALTY LIMITED, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Porcine, Bovine, Fructe, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Porcine, Bovine, și Fructe. Are sediul în Preston, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Bovine - Import export

Număr de rezultate

4.242 Intreprinderile