• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • bonsai - copaci

Rezultate pentru

Bonsai - copaci - Import export

 1. LUXURYTREES.COM®

  Austria

  Compania LUXURYTREES.COM®, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante in ghiveci, Pomi fructiferi, Bonsai - copaci, landscape architecture, Plante in ghiveci, Pomi fructiferi, și Bonsai - copaci. Are sediul în St. Johann In Tirol, Austria.

 2. RAISIO BONSAI AND GARDEN

  Finlanda

  Compania RAISIO BONSAI AND GARDEN, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Bonsai - copaci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bonsai, pots, și garden tools. Are sediul în Raisio, Finlanda.

 3. BENAGES PLANTS

  Spania

  Compania BENAGES PLANTS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bonsai - copaci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile palm trees, olive tree, mediterranean plants, și conifers. Are sediul în Cambrils, Spania.

 4. MB MAŽAS MEDIS

  Lituania

  Compania MB MAŽAS MEDIS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Bonsai - copaci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pre-bonsai. Are sediul în Alytus, Lituania.

 5. SAMENFACHVERSAND RÖBEN INH. KRINO RÖBEN E.K.

  Germania

  Compania SAMENFACHVERSAND RÖBEN INH. KRINO RÖBEN E.K., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, Bonsai - copaci, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, și Bonsai - copaci. Are sediul în Aurich, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. J.C. MEYER BAUMSCHULEN

  Germania

  Compania J.C. MEYER BAUMSCHULEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe, Horticultura, Bonsai - copaci, Plante, Fructe, Horticultura, Bonsai - copaci, și Plante. Are sediul în Rellingen, Germania.

 2. ANDREAS STEBNER - SAMENMIX.DE

  Germania

  Compania ANDREAS STEBNER - SAMENMIX.DE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, Bonsai - copaci, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, și Bonsai - copaci. Are sediul în Sickte, Germania.

 3. HECKEN-DIREKT.DE MARKENBAUMSCHULE

  Germania

  Compania HECKEN-DIREKT.DE MARKENBAUMSCHULE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe, Horticultura, Bonsai - copaci, Plante, Fructe, Horticultura, Bonsai - copaci, și Plante. Are sediul în Ellerhoop, Germania.

 4. HYDROFLORA GMBH OBJEKT-BEGRÜNUNG

  Germania

  Compania HYDROFLORA GMBH OBJEKT-BEGRÜNUNG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, bulbi si seminte, Horticultura, Bonsai - copaci, Pepiniere si silvicultura, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, Bonsai - copaci, și Pepiniere si silvicultura. Are sediul în Neu-Isenburg, Germania.

 5. BERINGGAARD APS

  Danemarca

  Compania BERINGGAARD APS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori uscate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bonsai - copaci, Plante cu flori, Plante de sera, Plante verzi, Bonsai - copaci, Plante cu flori, Plante de sera, și Plante verzi. Are sediul în Gilleleje, Danemarca.

 1. SCHWEIZER ERIC SAMEN AG FLUORS GRISCHA

  Elvetia

  Compania SCHWEIZER ERIC SAMEN AG FLUORS GRISCHA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, Bonsai - copaci, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, și Bonsai - copaci. Are sediul în Landquart, Elvetia.

 2. JOSEF SAULE BAUMSCHULEN

  Germania

  Compania JOSEF SAULE BAUMSCHULEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, bulbi si seminte, Horticultura, Bonsai - copaci, Plante, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, Bonsai - copaci, și Plante. Are sediul în Augsburg, Germania.

 1. GARTENLAND PRODUKTION GMBH

  Germania

  Compania GARTENLAND PRODUKTION GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, Bonsai - copaci, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, și Bonsai - copaci. Are sediul în Aschersleben, Germania.

 2. HARALD WASSERMANN

  Germania

  Compania HARALD WASSERMANN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Horticultura, Bonsai - copaci, Plante, Pepiniere si silvicultura, Horticultura, Bonsai - copaci, Plante, și Pepiniere si silvicultura. Are sediul în Neustadt, Germania.

 3. DE BOLSTER

  Germania

  Compania DE BOLSTER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, Bonsai - copaci, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, și Bonsai - copaci. Are sediul în Stubenberg, Germania.

 4. DER PALMENMANN GMBH

  Germania

  Compania DER PALMENMANN GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, bulbi si seminte, Horticultura, Bonsai - copaci, Plante, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, Bonsai - copaci, și Plante. Are sediul în Castrop-Rauxel, Germania.

 5. ANDREAS SCHIEL

  Germania

  Compania ANDREAS SCHIEL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, bulbi si seminte, Horticultura, Bonsai - copaci, Plante, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, Bonsai - copaci, și Plante. Are sediul în Schrecksbach, Germania.

 6. INTERNATIONAL SEEDS PROCESSING GMBH

  Germania

  Compania INTERNATIONAL SEEDS PROCESSING GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, Bonsai - copaci, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, și Bonsai - copaci. Are sediul în Quedlinburg, Germania.

 7. SAMENHAUS MÜLLER

  Germania

  Compania SAMENHAUS MÜLLER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, Bonsai - copaci, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, și Bonsai - copaci. Are sediul în Keltern, Germania.

 8. C.P. ONLINESHOP

  Austria

  Compania C.P. ONLINESHOP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, Bonsai - copaci, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, și Bonsai - copaci. Are sediul în Köflach, Austria.

 1. JAKOB UND ULRICH MARTIN GBR

  Germania

  Compania JAKOB UND ULRICH MARTIN GBR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe, Horticultura, Bonsai - copaci, Plante, Fructe, Horticultura, Bonsai - copaci, și Plante. Are sediul în Gundheim, Germania.

 2. PLANTSHOP.DE INH. KARL SCHULZE WELBERG

  Germania

  Compania PLANTSHOP.DE INH. KARL SCHULZE WELBERG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, Bonsai - copaci, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, și Bonsai - copaci. Are sediul în Dülmen, Germania.

 3. GARTENBAUBEDARF KEMPER GMBH & CO KG

  Germania

  Compania GARTENBAUBEDARF KEMPER GMBH & CO KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, Bonsai - copaci, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, și Bonsai - copaci. Are sediul în Warendorf, Germania.

 4. BONSAI & MORE JOACHIM SCHNEIDER

  Germania

  Compania BONSAI & MORE JOACHIM SCHNEIDER, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Bonsai - copaci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bonsai, și green bonsai plants. Are sediul în Besigheim, Germania.

 5. VAN HAGE & CO LTD

  Regatul Unit

  Compania VAN HAGE & CO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori taiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante verzi, Plante cu flori, Bonsai - copaci, Plante de sera, Plante verzi, Plante cu flori, Bonsai - copaci, și Plante de sera. Are sediul în Ware, Regatul Unit.

 6. SAMENPROFI SAATGUTVERTRIEB DIRK BENDER

  Germania

  Compania SAMENPROFI SAATGUTVERTRIEB DIRK BENDER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, Bonsai - copaci, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, și Bonsai - copaci. Are sediul în Lich, Germania.

 7. ROSTKOWSCY A.I. DRZEWKA, KRZEWY, BONSAI

  Polonia

  Compania ROSTKOWSCY A.I. DRZEWKA, KRZEWY, BONSAI, care își desfășoară activitatea în domeniul Bonsai - copaci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bonsai. Are sediul în SULECIN, Polonia.

 8. OLIVENBAUM - SCHENKEINBAEUMCHEN

  Germania

  Compania OLIVENBAUM - SCHENKEINBAEUMCHEN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bonsai - copaci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile olive tree. Are sediul în Ratingen, Germania.

 9. INSTALADOR DE GAS UTIL MADRID

  Spania

  Compania INSTALADOR DE GAS UTIL MADRID, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bonsai - copaci. Are sediul în Madrid, Spania.

 10. P. J. SCHMIDT

  Germania

  Compania P. J. SCHMIDT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, Bonsai - copaci, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, și Bonsai - copaci. Are sediul în Quedlinburg, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit