• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • biscuiti sarati si aperitivi

Rezultate pentru

Biscuiti sarati si aperitivi - Import export

 1. L'ÉTUVERIE

  Franta

  Verified by europages badge
 2. SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Biscuiti sarati si aperitivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dulciuri, Băuturi nealcolizate, Bauturi carbogazoase, Bauturi aperitive fara alcool, Industria chimica - import-export, Bauturi, chocolate bars, chocolate, și confectioner's products. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 3. PUMPIDUP

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania PUMPIDUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biscuiti sarati si aperitivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piulite, Delicatese, Caramele, snack, popcorn, sweets, healthy meal, Visable supports ukrainian companies, și crackers. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 4. FLAVIE'S & CO

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania FLAVIE'S & CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biscuiti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biscuiti sarati si aperitivi, Biscuiti si prajituri uscate, Import-export - produse agro-alimentare, Productie de biscuiti, Biscuiti sarati si aperitivi, Biscuiti si prajituri uscate, Import-export - produse agro-alimentare, și Productie de biscuiti. Are sediul în Plérin, Franta.

 5. LA CHIPS FRANÇAISE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania LA CHIPS FRANÇAISE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - produse agro-alimentare, Biscuiti sarati si aperitivi, Cartofi - fulgi si preparate, Import-export - produse agro-alimentare, Biscuiti sarati si aperitivi, și Cartofi - fulgi si preparate. Are sediul în Saint-Aubin, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LA MAISON DE L'AIL NOIR

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania LA MAISON DE L'AIL NOIR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea alimentelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biscuiti sarati si aperitivi, Gastronomie - specialitati, Biscuiti sarati si aperitivi, cashew nuts, food industry, Gastronomie - specialitati, și foodstuffs - import/export. Are sediul în Sendets, Franta.

 2. SMAKULI

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania SMAKULI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biscuiti, Productie de biscuiti, Biscuiti sarati si aperitivi, Biscuiti, biscuit production, biscuit factory, Productie de biscuiti, biscuit, și gluten-free product. Are sediul în Lviv, Ucraina.

 3. TERRABISCO S.A.

  Romania

  Competenţe în negociere, reţea extinsă de contacte, perseverenţă şi pasiune - acestea sunt câteva dintre caracteristicile echipei de vânzări TerraBisco, datorită cărora partenerii noştri ne-au încredinţat activitatea de distribuţie a produselor lor pe piaţa din România. Avem capacitatea de a introduce, poziţiona şi semnaliza eficient produsele la raft, atât în toate marile reţele internaţionale, cât şi în peste 15.000 de magazine din comerţul tradiţional. Echipa noastră de specialişti în marketing a creat conceptul şi imaginea a peste 120 de produse, reunite sub branduri precum Grand Papa, Poieni, Vel Pitar, Grâu Întreg sau Sylvester Graham, branduri recunoscute atat pe piata interna cat si cea externa. Expertiza echipei noastre de marketing se înscrie în domenii precum analiza de piaţă, dezvoltarea de produs, conceptualizarea de branduri, dar şi plasarea şi promovarea acestora pe piaţa din România. Practic, fie că obiectivul urmărit este penetrarea unei pieţe, fie că este creşterea într-o anumită categorie, echipa noastră de marketing aduce uneltele necesare pentru obţinerea profitului, notorietăţii şi, în final, succesului partenerilor noştri.

 4. XOX GEBÄCK GMBH

  Germania

  Compania XOX GEBÄCK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biscuiti sarati si aperitivi. Are sediul în Hameln, Germania.

 5. TOTTIS - BINGO A.E.B.E.

  Grecia

  Compania TOTTIS - BINGO A.E.B.E., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biscuiti sarati si aperitivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chocolate. Are sediul în Gerakas, Grecia.

 1. GLOBAL INTER ARGENTINA

  Argentina

  Compania GLOBAL INTER ARGENTINA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biscuiti sarati si aperitivi, Biscuiti si prajituri uscate, Cereale pentru micul dejun, Biscuiti sarati si aperitivi, Biscuiti si prajituri uscate, și Cereale pentru micul dejun. Are sediul în Buenos Aires, Argentina.

 2. SKINNI SNAX

  Regatul Unit

  Compania SKINNI SNAX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biscuiti sarati si aperitivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bar snacks, chick-peas, Sales and stock clearance by discount trading pallets, și Snack Foods. Are sediul în London, Regatul Unit.

 1. APERITIVOS DE AÑAVIEJA,S.A.

  Spania

  Compania APERITIVOS DE AÑAVIEJA,S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biscuiti sarati si aperitivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile AGRICULTURA ECOLOGICA, snacks, Snack Foods, gluten-free product, și AGRICULTURA ECOLOGICA. Are sediul în Muro-Soria, Spania.

 2. VSMAK LLC

  Ucraina

  Compania VSMAK LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biscuiti sarati si aperitivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile packaged sunflower seeds, și sunflower seed. Are sediul în Ivano-Frankivsk, Ucraina.

 3. AZAR

  Serbia

  Compania AZAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biscuiti sarati si aperitivi. Are sediul în Panchevo, Serbia.

 4. PROTERMARS LTD

  Regatul Unit

  Compania PROTERMARS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biscuiti sarati si aperitivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile soups, wholesale fresh meats, și freeze-dried meats. Are sediul în Widdington, Regatul Unit.

 5. SNACK CREATIONS

  Regatul Unit

  Compania SNACK CREATIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biscuiti sarati si aperitivi. Are sediul în Great Yarmouth, Regatul Unit.

 6. KOESTLIN D.D.

  Croatia

  Compania KOESTLIN D.D., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biscuiti si prajituri uscate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biscuiti sarati si aperitivi, wafers, salted crackers, biscuit production, și Biscuiti sarati si aperitivi. Are sediul în Bjelovar, Croatia.

 7. REAL TRADE

  Ucraina

  Compania REAL TRADE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biscuiti sarati si aperitivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile snacks, rusks, peanuts, și potato flakes. Are sediul în Dnipro, Ucraina.

 8. DELIZIE BAKERY SRL

  Italia

  Compania DELIZIE BAKERY SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biscuiti sarati si aperitivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bakery products, therapeutic hose, și rusks. Are sediul în Alba, Italia.

 1. BIOFOODLAB LLC

  Rusia

  Compania BIOFOODLAB LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru sugari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biscuiti sarati si aperitivi, Alimentatie dietetica si biologica, Dietetica - alimentatie, Biologica - alimentatie, Biscuiti sarati si aperitivi, Alimentatie dietetica si biologica, Dietetica - alimentatie, și Biologica - alimentatie. Are sediul în Moscow, Rusia.

 2. BAKETIME LTD

  Regatul Unit

  Compania BAKETIME LTD, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Biscuiti si prajituri uscate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biscuiti sarati si aperitivi, Biscuiti, Biscuiti sarati si aperitivi, sweet crackers, Biscuiti, și biscuit factory. Are sediul în Middlesbrough, Regatul Unit.

 3. FAB FOODS

  Regatul Unit

  Compania FAB FOODS, care își desfășoară activitatea în domeniul Biscuiti sarati si aperitivi. Are sediul în Leatherhead, Regatul Unit.

 4. SIMSEKOGULLARI NUTS COMPANY

  Turcia

  Compania SIMSEKOGULLARI NUTS COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biscuiti sarati si aperitivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sauces and seasonings, și roasted seeds. Are sediul în Mersin, Turcia.

 5. CINESNACK

  Italia

  Compania CINESNACK, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Biscuiti sarati si aperitivi. Are sediul în Milano, Italia.

 6. HAPPY PEOPLE PLANET

  Luxemburg

  Compania HAPPY PEOPLE PLANET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biologica - alimentatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie dietetica si biologica, Biscuiti sarati si aperitivi, Dulciuri cu ciocolata, Alimentatie dietetica si biologica, Biscuiti sarati si aperitivi, și Dulciuri cu ciocolata. Are sediul în Kopstal, Luxemburg.

 7. FORTUNE FACTORY SPAIN S.L.

  Spania

  Compania FORTUNE FACTORY SPAIN S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biscuiti sarati si aperitivi. Are sediul în Benissa, Spania.

 8. SNACK GARDEN KFT.

  Ungaria

  Compania SNACK GARDEN KFT., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biscuiti sarati si aperitivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dietetica - alimentatie, gluten-free product, freeze-dried fruit, Dietetica - alimentatie, și bar snacks. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 9. LEVOM GRUP GIDA ÜRÜNLERI

  Turcia

  Compania LEVOM GRUP GIDA ÜRÜNLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biscuiti sarati si aperitivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dried fruit. Are sediul în Ankara, Turcia.

 10. ROGER & ROGER

  Belgia

  Compania ROGER & ROGER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biscuiti sarati si aperitivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Potato Chips, și Potato crisps and potato-based snacks. Are sediul în Mouscron, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit