• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • birou - obiecte din piele

Rezultate pentru

Birou - obiecte din piele - Import export

 1. GUNER OFIS LEATHER DESK SET PRODUCTION LTD. STI

  Turcia

  Compania GUNER OFIS LEATHER DESK SET PRODUCTION LTD. STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. DOUROUKAS

  Grecia

  Compania DOUROUKAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birou - obiecte din piele, Advertising presents, made-to-measure file, și Birou - obiecte din piele. Are sediul în Athens, Grecia.

 3. SACCHINI PELLETTERIE

  Italia

  Compania SACCHINI PELLETTERIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile work bags, portfolios, credit card holder, și wallets. Are sediul în Milano, Italia.

 4. MARUSE

  Italia

  Compania MARUSE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather accessories, Leather office accessories, handbags, și folders. Are sediul în Pagani, Italia.

 5. PELICANS GROUP MANUFACTURING

  Regatul Unit

  Compania PELICANS GROUP MANUFACTURING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fisete - furnituri de birou, Genti, Fisete - furnituri de birou, și Genti. Are sediul în London, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VENETA CINTURE SRL

  Italia

  Compania VENETA CINTURE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile manufacture of belts, small leather goods, și braided belts. Are sediul în Selvazzano Dentro, Italia.

 2. EL TROTE PIEL S.L

  Spania

  Compania EL TROTE PIEL S.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather bags and accessories, și fine leather bags. Are sediul în Ubrique, Spania.

 3. MATCHOFFICE.SE

  Suedia

  Compania MATCHOFFICE.SE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile design of commercial premises, și virtual offices. Are sediul în Stockholm, Suedia.

 4. ALLAKONTORSHOTELL.SE

  Suedia

  Compania ALLAKONTORSHOTELL.SE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile virtual offices. Are sediul în Malmö Västra Hamnen, Suedia.

 5. GABRIELE BÜHRING

  Germania

  Compania GABRIELE BÜHRING, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. Are sediul în Trittau Bei Hamburg, Germania.

 1. BETANGIBLE

  Spania

  Compania BETANGIBLE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather goods workshop. Are sediul în Ubrique, Spania.

 2. DUP

  Republica Ceha

  Compania DUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. Are sediul în Pelhrimov, Republica Ceha.

 1. ALTROVE S.R.L

  Italia

  Compania ALTROVE S.R.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather goods. Are sediul în CASTELFRANCO DI SOTTO, Italia.

 2. SDHJBFHJEWSBUIRHFN

  Uganda

  Compania SDHJBFHJEWSBUIRHFN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile baseball bat. Are sediul în Birmingham, Uganda.

 3. MSI MARKETING SERVICES ILSEDE GMBH

  Germania

  Compania MSI MARKETING SERVICES ILSEDE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mica marochinarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birou - obiecte din piele, și Birou - obiecte din piele. Are sediul în Ilsede, Germania.

 4. ZARIKA COSTA SL

  Spania

  Compania ZARIKA COSTA SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather. Are sediul în Valencia Capital, Spania.

 5. G.ETTINGER LTD

  Regatul Unit

  Compania G.ETTINGER LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mica marochinarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birou - obiecte din piele, și Birou - obiecte din piele. Are sediul în London, Regatul Unit.

 6. BS PIONEER LIMITED

  Regatul Unit

  Compania BS PIONEER LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. Are sediul în London, Regatul Unit.

 7. LUDWIG KOPP GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Germania

  Compania LUDWIG KOPP GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mica marochinarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birou - obiecte din piele, și Birou - obiecte din piele. Are sediul în Offenbach, Germania.

 8. SPEZIA LEDERWAREN GMBH

  Germania

 1. LAURIGE DURON

  Franta

 2. ALFRED DUNHILL MANUFACTURING LIMITED

  Regatul Unit

 3. AIDO LEDERWAREN GMBH & CO. KG

  Germania

 4. INTERCEPT LIMITED LIABILITY COMPANY

  Ucraina

 5. AMIRATEX

  Franta

  Verified by europages badge

  Welcome to Amiratex France, your specialist in bundles of premium quality clothing for all seasons and quality second-hand clothing. With many years of experience, our company is based in key locations in the quality second-hand clothing market, covering regions such as West Africa, East Africa, the Tropics, the East and the Middle East. At Amiratex France, we painstakingly sort our products in our specialist sorting centre. We offer a vast range of 130 categories of carefully selected products. We are available for appointments with both private customers and companies. We offer the flexibility to buy bundles individually or in bulk containers, to meet your specific needs. We can also take charge of exporting bundles to the following countries, including customs clearance: Mali, Guinea (Conakry), Republic of Congo (Pointe-Noire), Benin, Gabon, Burkina Faso, Senegal, Côte d'Ivoire, Cameroon, Togo, Niger, Nigeria. As a second-hand clothing wholesaler, we offer a large selection of clothes for men, women, children and babies, along with shoes, leather goods and accessories, for all seasons. Whether you are looking for summer or winter items, we have everything you need. We also offer complementary products such as creams and superior quality items.

 6. VANESSA RÉVEILLON

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania VANESSA RÉVEILLON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri pentru marochinarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte de buzunar din piele, Tocuri din piele, Genti, genti diplomat si genti de dama, Obiecte de buzunar din piele, Tocuri din piele, și Genti, genti diplomat si genti de dama. Are sediul în Paris, Franta.

 7. ENYSHOP

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ENYSHOP, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture, confectii de lux. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de gata, Piele de caprioara - haine, Sosete, Portmonee din piele, Obiecte de buzunar din piele, on-line boutique, EXCLUSIVE LADIESWEAR online shop, Online shop, și men's clothing. Are sediul în Isle-Adam, Franta.

 8. JERZY PRZYBYLSKI CARPENTRY LTD

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania JERZY PRZYBYLSKI CARPENTRY LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse semifinite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - obiecte prelucrate, Mobilier pentru locuinte, Mobila pentru camere de copii, Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, Mobilier pentru hoteluri, Mobilier si rafturi pentru birou, Mobiliere industriale, Scari din lemn, și Mobilier pentru locuinte. Are sediul în Nowy Tomyśl, Polonia.

 9. HELMUT SCHMARDA LEDERWARENERZEUGUNG

  Austria

  Compania HELMUT SCHMARDA LEDERWARENERZEUGUNG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mica marochinarie, Obiecte de buzunar din piele, Genti, genti diplomat si genti de dama, Genti, Mica marochinarie, Obiecte de buzunar din piele, Genti, genti diplomat si genti de dama, și Genti. Are sediul în Innsbruck, Austria.

 10. LEDERARBEITEN ULLRICH

  Germania

  Compania LEDERARBEITEN ULLRICH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mica marochinarie, Genti, genti diplomat si genti de dama, Voiaj - articole, Vehicule - obiecte din piele, Mica marochinarie, Genti, genti diplomat si genti de dama, Voiaj - articole, și Vehicule - obiecte din piele. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit