• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • birou - obiecte din piele

Rezultate pentru

Birou - obiecte din piele - Import export

 1. GUNER OFIS LEATHER DESK SET PRODUCTION LTD. STI

  Turcia

  Compania GUNER OFIS LEATHER DESK SET PRODUCTION LTD. STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. SACCHINI PELLETTERIE

  Italia

  Compania SACCHINI PELLETTERIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile work bags, portfolios, credit card holder, și wallets. Are sediul în Milano, Italia.

 3. EVERJUN EAGLE INTERNATIONAL CO., LTD.

  Taiwan (ROC)

  Compania EVERJUN EAGLE INTERNATIONAL CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Genti diplomat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mica marochinarie, Portofele din piele, Genti, genti diplomat si genti de dama, Birou - obiecte din piele, Mica marochinarie, Portofele din piele, Genti, genti diplomat si genti de dama, și Birou - obiecte din piele. Are sediul în HSI-CHIH CITY, TAIPEI HSIEN, Taiwan (ROC).

 4. PELICANS GROUP MANUFACTURING

  Regatul Unit

  Compania PELICANS GROUP MANUFACTURING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fisete - furnituri de birou, Genti, Fisete - furnituri de birou, și Genti. Are sediul în London, Regatul Unit.

 5. DOUROUKAS

  Grecia

  Compania DOUROUKAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birou - obiecte din piele, Advertising presents, made-to-measure file, și Birou - obiecte din piele. Are sediul în Athens, Grecia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MARUSE

  Italia

  Compania MARUSE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather accessories, Leather office accessories, handbags, și folders. Are sediul în Pagani, Italia.

 2. GOLDEN CROWN CO.

  Liban

  Compania GOLDEN CROWN CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mica marochinarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birou - obiecte din piele, leather handbags, leather goods and accessories, Birou - obiecte din piele, și promotional leather goods. Are sediul în Jal Eddib, Liban.

 3. SAMRAT PRESENTATION

  India

  Compania SAMRAT PRESENTATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocuri din piele, wallets, folders, Tocuri din piele, și leather accessories. Are sediul în Mumbai, India.

 4. VENETA CINTURE SRL

  Italia

  Compania VENETA CINTURE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile manufacture of belts, small leather goods, și braided belts. Are sediul în Selvazzano Dentro, Italia.

 5. EL TROTE PIEL S.L

  Spania

  Compania EL TROTE PIEL S.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather bags and accessories, și fine leather bags. Are sediul în Ubrique, Spania.

 1. MATCHOFFICE.SE

  Suedia

  Compania MATCHOFFICE.SE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile design of commercial premises, și virtual offices. Are sediul în Stockholm, Suedia.

 2. AS MENU

  Turcia

  Compania AS MENU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather accessories, și leather diaries. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. ALLAKONTORSHOTELL.SE

  Suedia

  Compania ALLAKONTORSHOTELL.SE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile virtual offices. Are sediul în Malmö Västra Hamnen, Suedia.

 2. GABRIELE BÜHRING

  Germania

  Compania GABRIELE BÜHRING, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. Are sediul în Trittau Bei Hamburg, Germania.

 3. BETANGIBLE

  Spania

  Compania BETANGIBLE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather goods workshop. Are sediul în Ubrique, Spania.

 4. G&J IMPORT EXPORT PERU SAC

  Peru

  Compania G&J IMPORT EXPORT PERU SAC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather, și silver jewellery. Are sediul în Lima, Peru.

 5. ANJI XINRENJIE FURNITURE CO.,LTD

  China

  Compania ANJI XINRENJIE FURNITURE CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. Are sediul în Zhejiang, China.

 6. GUANGZHOU JLC LEATHER LTD.

  China

  Compania GUANGZHOU JLC LEATHER LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. Are sediul în Guangzhou, China.

 7. UNIVERS CUIR

  Maroc

  Compania UNIVERS CUIR, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hunting articles, și leather diaries. Are sediul în Sidi Moumen Casablanca, Maroc.

 8. G.ETTINGER LTD

  Regatul Unit

  Compania G.ETTINGER LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mica marochinarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birou - obiecte din piele, și Birou - obiecte din piele. Are sediul în London, Regatul Unit.

 1. SDHJBFHJEWSBUIRHFN

  Uganda

  Compania SDHJBFHJEWSBUIRHFN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile baseball bat. Are sediul în Birmingham, Uganda.

 2. SANT PARKASH DAIMA & CO

  India

  Compania SANT PARKASH DAIMA & CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. Are sediul în Delhi, India.

 3. ALTROVE S.R.L

  Italia

  Compania ALTROVE S.R.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather goods. Are sediul în CASTELFRANCO DI SOTTO, Italia.

 4. MSI MARKETING SERVICES ILSEDE GMBH

  Germania

  Compania MSI MARKETING SERVICES ILSEDE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mica marochinarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birou - obiecte din piele, și Birou - obiecte din piele. Are sediul în Ilsede, Germania.

 5. TENTENLIGHTING LIMITED

  China

  Compania TENTENLIGHTING LIMITED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile LED lights, și led. Are sediul în Shenzhen, China.

 6. BS PIONEER LIMITED

  Regatul Unit

  Compania BS PIONEER LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. Are sediul în London, Regatul Unit.

 7. LUDWIG KOPP GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Germania

  Compania LUDWIG KOPP GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mica marochinarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birou - obiecte din piele, și Birou - obiecte din piele. Are sediul în Offenbach, Germania.

 8. HAI LUO ER GIFTS CO., LTD.

  China

  Compania HAI LUO ER GIFTS CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. Are sediul în Gangdong, China.

 9. ZARIKA COSTA SL

  Spania

  Compania ZARIKA COSTA SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather. Are sediul în Valencia Capital, Spania.

 10. AIDO LEDERWAREN GMBH & CO. KG

  Germania

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit