• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • biochimie - produse

Rezultate pentru

Biochimie - produse - Import export

 1. BECHTOLD & SOHN GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  A name that has sounded good since 1885. It is not a sheer coincidence that Bechtold & Sohn can look back on a long and successful history. Now in its fourth generation, the family-run company will continue to remain on course with the same values held by master woodturner Johann Peter Bechtold when he founded his company back in 1885: Quality, continuity, personality and dedication. These virtues form the cornerstone of the company philosophy and have enabled Wolfgang Bechtold and his 150 employees to gain an excellent reputation among industrial companies, predominantly in the fields of pharmaceuticals, medicine and chemistry. Enthusiasm for plastic and technology Plastic has been the material of choice at Bechtold & Sohn for more than five decades now. This results in an enormous wealth of experience which our highly skilled employees use to produce plastic parts for well-known customers in three-shift operation.

 2. SUBLIGEL

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SUBLIGEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biochimie - produse. Are sediul în Saint Angeau-Val De Bonnieure, Franta.

 3. NATUREPLAST

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania NATUREPLAST, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Granule pentru mase plastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biochimie - produse, bioplastics, Biochimie - produse, Plastics – products for industry, Biodegradable plastics, plastic granules, Distribution of plastic material, Biopolymers, și Biodegradable. Are sediul în Mondeville, Franta.

 4. GERBU BIOTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GERBU BIOTECHNIK GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Chimie minerala - produse de baza si derivati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chimie organica - produse de baza si derivati, Tratarea apei - produse, Parfumuri si produse cosmetice, Farmaceutice - produse de baza si auxiliare, Produse farmaceutice, Medicamente, Import-export - chimie si farmacie, Industria chimica - import-export, și Chirurgie - instrumente. Are sediul în Heidelberg, Germania.

 5. LEONHEART DELUXE SRL

  Romania

  Suntem o firma care poduce produse de igiena 100% naturale. Ave patru categorii: sampon si balsam natural anticadere par, sampon si balsam natural pentru fortifiere si volun, sampon si balsam pentru varfiri despicate cat si sampon si balsam pentru barbati anticadere, fortifiere si volum. Mai producem geluri de dus naturale . Toate produsele contin uleiuri esentiale. Aau in componenta aloe vera, keratina vegetala, provitamina B5, 5 uleiuri: masline , argan, cosos, ricin, jojoba si sare de magneziu. Parul devine fortifiat si stralucitor. Nu ustura ochii. Pielea ramane hidratata si catifelata. O experienta a parfumurilor.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LOFTURKEY

  Turcia

  Compania LOFTURKEY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Biochimie - produse. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. MICROZONE LTD

  Regatul Unit

  Compania MICROZONE LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biochimie - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile reagents for laboratories. Are sediul în Stourbridge, Regatul Unit.

 3. BLUE EYES ELEKTRONIK VE GIDA SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania BLUE EYES ELEKTRONIK VE GIDA SAN. TIC. LTD. ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biochimie - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile collagen. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. AXIOS SENOLYTICS

  Franta

  Compania AXIOS SENOLYTICS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Biochimie - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile research and development, și food additives. Are sediul în Toulon, Franta.

 5. NUDAN WORLD WIDE

  Spania

  Compania NUDAN WORLD WIDE, care își desfășoară activitatea în domeniul Biochimie - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Energie din surse regenerabile, glyicerine, biomass, Energie din surse regenerabile, și organic fertilizers. Are sediul în ALBACETE, Spania.

 1. LA CARBONERIE

  Franta

  Compania LA CARBONERIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biochimie - produse. Are sediul în Crissey, Franta.

 2. TRIFOLIO-M GMBH

  Germania

  Compania TRIFOLIO-M GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biotehnologii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biochimie - produse, Fitosanitare - produse, Produse fitosanitare, fungicide si pesticide, Biochimie - produse, Fitosanitare - produse, Animal care products, și Produse fitosanitare, fungicide si pesticide. Are sediul în Lahnau, Germania.

 1. ORBITAL KIMYA

  Turcia

  Compania ORBITAL KIMYA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biochimie - produse. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. LAFFORT SAS

  Franta

  Compania LAFFORT SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biochimie - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile oenological leaven, și products for wine-making. Are sediul în Bordeaux, Franta.

 3. KEMERID

  Franta

  Compania KEMERID, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biochimie - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile form oils. Are sediul în Castanet-Tolosan, Franta.

 4. SEKISUI DIAGNOSTICS UK

  Regatul Unit

  Compania SEKISUI DIAGNOSTICS UK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biochimie - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile enzymes, și biopharmaceutical products. Are sediul în Maidstone, Regatul Unit.

 5. IDIL BIOTECHNOLOGY LTD.

  Turcia

  Compania IDIL BIOTECHNOLOGY LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biochimie - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile medical diagnostic tests. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 6. LÉA M COLLECTIVITÉS

  Franta

  Compania LÉA M COLLECTIVITÉS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de intretinere menajera ecologica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biochimie - produse, ground hygiene, Biochimie - produse, Manufacturer of biodegradable solvents, și local organizations. Are sediul în Niort, Franta.

 7. LUMIPROBE GMBH

  Germania

  Compania LUMIPROBE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biochimie - produse. Are sediul în Hannover, Germania.

 8. COGEBI

  Belgia

  Compania COGEBI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biotehnologii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biochimie - produse, Izolatii electrice si magnetice, Izolare termica - materiale, Biochimie - produse, Izolatii electrice si magnetice, Izolare termica - materiale, și Micas. Are sediul în Lot, Belgia.

 1. GLYCON BIOCHEMICALS GMBH

  Germania

  Compania GLYCON BIOCHEMICALS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biochimie - produse, phosphates, Peptides, amino acids - peptides, și Biochimie - produse. Are sediul în Luckenwalde, Germania.

 2. SUPERNOVA FARMACEUTICA GMBH

  Germania

  Compania SUPERNOVA FARMACEUTICA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biochimie - produse. Are sediul în Idstein, Germania.

 3. KYOWA HAKKO EUROPE GMBH

  Germania

  Compania KYOWA HAKKO EUROPE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biochimie - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Suplimente alimentare, amino acids - peptides, și Suplimente alimentare. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 4. INOKEM, S.A. - SOLUÇÕES EM QUÍMICOS

  Portugalia

  Compania INOKEM, S.A. - SOLUÇÕES EM QUÍMICOS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria chimica - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biotehnologii, Biochimie - produse, industrial chemical products, Biotehnologii, Biochimie - produse, și enzyme inhibitors. Are sediul în Arruda Dos Vinhos, Portugalia.

 5. CM SCIENTIFIC

  Regatul Unit

  Compania CM SCIENTIFIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze pentru uz medical - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biochimie - produse, glass tubes for laboratories, chromatographs for pharmaceutical laboratories, Biochimie - produse, și disposable cuvettes. Are sediul în Silsden, Regatul Unit.

 6. MÉGO!

  Franta

  Compania MÉGO!, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biochimie - produse. Are sediul în Bourg-Blanc (29), Franta.

 7. BIO-CIRCLE ITALIA SRL

  Italia

  Compania BIO-CIRCLE ITALIA SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Biochimie - produse. Are sediul în Mestrino, Italia.

 8. IZINTA TRADING CO. LTD.

  Ungaria

  Compania IZINTA TRADING CO. LTD., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmacie - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Medicamente, Transport de produse periculoase, Biochimie - produse, Medicamente, Transport de produse periculoase, și Biochimie - produse. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 9. NANOVEX BIOTECHNOLOGIES

  Spania

  Compania NANOVEX BIOTECHNOLOGIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biochimie - produse. Are sediul în Llanera, Spania.

 10. A.+ E. FISCHER-CHEMIE GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania A.+ E. FISCHER-CHEMIE GMBH & CO.KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biochimie - produse, Biochimie - produse, și Industrial detergents. Are sediul în Wiesbaden, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit