• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • masini si materiale de ocazie si reconditionate

Rezultate pentru

Masini si materiale de ocazie si reconditionate - Detailist - Belgia

BelgiaDetailist
 1. SOPEM

  Belgia

  Compania SOPEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea hartiei - utilaje si material, Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, Masini si materiale de ocazie si reconditionate, Taierea hartiei - utilaje si material, Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, Machines - import-export, și Masini si materiale de ocazie si reconditionate. Are sediul în Soignies, Belgia.

 2. MICHIELSENS TRADING

  Belgia

  Compania MICHIELSENS TRADING, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si materiale de ocazie si reconditionate, second-hand excavators, Masini si materiale de ocazie si reconditionate, și lifts and hoists for the building trade. Are sediul în Deurne, Belgia.

 3. ALUFER

  Belgia

  Compania ALUFER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Grupuri electrogene, cooling towers, industrial decommissioning, Grupuri electrogene, și air compressors. Are sediul în Beyne-Heusay, Belgia.

 4. SOMABO

  Belgia

  Compania SOMABO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Buldozere si nivelatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si materiale de ocazie si reconditionate, earthmoving machinery, și Masini si materiale de ocazie si reconditionate. Are sediul în Schelle, Belgia.

 5. MAREM

  Belgia

  Compania MAREM, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. Are sediul în Oosterzele, Belgia.