• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • bauturi alcoolice aperitive

Rezultate pentru

Bauturi alcoolice aperitive - Import export

 1. 366 PUNCHS

  Franta

  Verified by europages badge

  Dive into the captivating exoticism of 366 PUNCHS, a daring creation that marries the finest tropical fruits with exotic spices and Bielle rum from Guadeloupe. Every sip is a sensory voyage to the sun-kissed shores of far-flung isles, whose powerful tastes dance across the palate with rare grace. We offer you a taste experience never to be forgotten, a marriage of craft skills and quality natural ingredients that creates a truly exceptional premium product. At 366 PUNCHS we never compromise on our determination to select only the finest fruits and spices, teaming them with Guadeloupe's famous Bielle rum to offer you a cocktail that leaps across boundaries. Whether it's an evening with friends, a special event or simply a well-deserved moment of me-time, our punch will instantly waft you to distant lands where the sun always shines and everything tastes so much better. And to heighten your pleasure further still, our delivery service means you can receive your precious bottle of 366 PUNCHS where ever you are, in France or anywhere else in the world. Don't wait to discover this cocktail unlike any other, an invitation to enjoy that you really should not miss.

 2. MAMA SAMA

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MAMA SAMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi alcoolice aperitive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Delicatese, și Delicatese. Are sediul în Merignac, Franta.

 3. ARDUENNA GIN

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania ARDUENNA GIN, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Rachiuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi alcoolice aperitive, Alcool si bauturi alcoolice, Cocktailuri preparate, alcoholic beverages, gin, Bauturi alcoolice aperitive, hard liquors, alcohols, și Alcool si bauturi alcoolice. Are sediul în Vaux-Sur-Sûre, Belgia.

 4. NEAT COCKTAIL - COCKTAILS PRETS A BOIRE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania NEAT COCKTAIL - COCKTAILS PRETS A BOIRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cocktailuri preparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi alcoolice aperitive, Ready-to-drink cocktails, Cocktails with alcohol, Craft cocktails, Rum-based cocktail, Cocktails for bars, Bespoke cocktails, Production of cocktails, și Gin-based cocktail. Are sediul în Neufmoutiers-En-Brie, Franta.

 5. BALBINE SPIRITS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania BALBINE SPIRITS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cocktailuri preparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alcool si bauturi alcoolice, Bauturi alcoolice aperitive, Bauturi carbogazoase, Ready-made cocktails, Ready-to-drink cocktails, Alcool si bauturi alcoolice, hard liquors, Bauturi alcoolice aperitive, și alcoholic beverages. Are sediul în Colombes, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AIRMAIL COCKTAIL

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania AIRMAIL COCKTAIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alcool si bauturi alcoolice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cocktailuri preparate, Bauturi alcoolice aperitive, alcoholic beverages, alcohols, Cocktailuri preparate, Bauturi alcoolice aperitive, Ready-made bottled cocktails, Premium cocktails, și Fruity cocktail. Are sediul în Cognac, Franta.

 2. MAISON BRANDINI

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MAISON BRANDINI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alcool si bauturi alcoolice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi alcoolice aperitive, Distilerii de alcool si de rachiuri - masini si materiale, Bauturi - import-export, Bauturi alcoolice aperitive, Distilerii de alcool si de rachiuri - masini si materiale, și Bauturi - import-export. Are sediul în Thonon-Les-Bains, Franta.

 3. TORINO DISTILLATI S.P.A.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania TORINO DISTILLATI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi alcoolice aperitive. Are sediul în Moncalieri, Italia.

 4. BRASSERIE POÈM - COMPAGNIE DES BRASSERIES MARITIMES

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania BRASSERIE POÈM - COMPAGNIE DES BRASSERIES MARITIMES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi alcoolice aperitive, și Bauturi alcoolice aperitive. Are sediul în Brest, Franta.

 5. SC FINROM PROD SRL

  Romania

  Dorim sa gasim pe piata romaneasca si internationala, parteneri pentru distributia produsului Palinca Horea, palinca traditionala ardeleneasca, motiv pentru care Societatea Comerciala FINROM PROD SRL este una din putinele unitati din Romania autorizata sa comecializeze acest produs. Fiind constienti ca nivelul calitatii si seriozitatea producatorului duce la construirea renumelui acestuia, oferim produse de inalta calitate, la standarde europene. Firma are ca obiect principal de activitate productia de palinca de fermentatie din fructe ( mere, pere, prune, struguri ). Pentru a corespunde cerintelor de calitate, utilizam materii prime corespunzatoare calitativ. In identificarea clientilor nostri, oferim produse competitive ce reflecta raportul calitate - pret. Pentru alte informatii suplimentare legate de produsele noastre si achizitia acestora, va stam la dispozitie .

 1. SECRET ARTS OF SPIRITS

  Franta

  Compania SECRET ARTS OF SPIRITS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi alcoolice aperitive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alcool si bauturi alcoolice, Bauturi - import-export, Alcool si bauturi alcoolice, rum, vodka, și Bauturi - import-export. Are sediul în Saint Mitre Les Remparts, Franta.

 2. YAROSLAVSKY DISTILLERY

  Rusia

  Compania YAROSLAVSKY DISTILLERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alcool si bauturi alcoolice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi, Bauturi - import-export, Alimente si bauturi - aditivi, Bauturi alcoolice aperitive, Bauturi, Bauturi - import-export, Alimente si bauturi - aditivi, și Bauturi alcoolice aperitive. Are sediul în Yaroslavl, Rusia.

 1. DISTILLERIE LOUIS ROQUE

  Franta

  Compania DISTILLERIE LOUIS ROQUE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alcool si bauturi alcoolice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi alcoolice aperitive, Distilerii de alcool si de rachiuri - masini si materiale, Bauturi alcoolice aperitive, Distilerii de alcool si de rachiuri - masini si materiale, și grappas. Are sediul în Souillac, Franta.

 2. MAISON SASSY

  Franta

  Compania MAISON SASSY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi alcoolice aperitive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cider, și pear cider. Are sediul în Manneville-La-Pipard, Franta.

 3. SAPORICENTROITALIA

  Italia

  Compania SAPORICENTROITALIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi alcoolice aperitive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi, Bauturi, și liqueurs with herbs and roots. Are sediul în Campobasso, Italia.

 4. DISTILLERIE LES FILS D'EMILE PERNOT SODEX

  Franta

  Compania DISTILLERIE LES FILS D'EMILE PERNOT SODEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alcool si bauturi alcoolice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi alcoolice aperitive, gentian, Pastis producer, Absinthe aperitif drink, și Bauturi alcoolice aperitive. Are sediul în Pontarlier, Franta.

 5. MA DAME-JEANNE

  Franta

  Compania MA DAME-JEANNE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi alcoolice aperitive. Are sediul în Dému, Franta.

 6. FRANCE OF GASTRONOMY

  Franta

  Compania FRANCE OF GASTRONOMY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Delicatese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi alcoolice aperitive, suppliers of terrines, fruit chutneys, Bauturi alcoolice aperitive, și packaged baskets. Are sediul în Loché, Franta.

 7. CHAMPAGNE CHEURLIN-DANGIN

  Franta

  Compania CHAMPAGNE CHEURLIN-DANGIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi alcoolice aperitive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sampanie, Sampanie, grape harvest, pressing, și grapes. Are sediul în Celles Sur Ource, Franta.

 8. PRIMEDRINKS - COMERCIALIZACAO DE BEBIDAS ALCOOLICAS E PRODUTOS ALIMENTARES, S.A.

  Portugalia

  Compania PRIMEDRINKS - COMERCIALIZACAO DE BEBIDAS ALCOOLICAS E PRODUTOS ALIMENTARES, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alcool si bauturi alcoolice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi alcoolice aperitive, Bauturi alcoolice aperitive, și alcoholic beverages. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 1. DISTILLERIE LAMBICOOL

  Belgia

  Compania DISTILLERIE LAMBICOOL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi alcoolice aperitive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile small-scale distillery, și grappas. Are sediul în Grâce-Hollogne, Belgia.

 2. LATO SENSU LTD

  Israel

  Compania LATO SENSU LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi alcoolice aperitive. Are sediul în Caesarea, Israel.

 3. INDUSTRIAS VICRE S. DE R. L. MI.

  Mexic

  Compania INDUSTRIAS VICRE S. DE R. L. MI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi alcoolice aperitive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alcool si bauturi alcoolice, Alcool si bauturi alcoolice, prepared cocktails, și fruit liqueurs. Are sediul în Veracruz, Mexic.

 4. LE ROI DE LA FRAISE

  Belgia

  Compania LE ROI DE LA FRAISE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi alcoolice aperitive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fruity wines. Are sediul în Trois-Ponts, Belgia.

 5. AD MULTISERVICE S.R.L.

  Italia

  Compania AD MULTISERVICE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi alcoolice aperitive. Are sediul în Serradifalco, Italia.

 6. GUILLAUMETTE

  Franta

  Compania GUILLAUMETTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi alcoolice aperitive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi - import-export, Alcool si bauturi alcoolice, Bauturi - import-export, și Alcool si bauturi alcoolice. Are sediul în St Jean St Nicolas, Franta.

 7. MONWHISKY

  Franta

  Compania MONWHISKY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi alcoolice aperitive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile american whiskey, scotch whisky, și irish whiskey. Are sediul în Limoges, Franta.

 8. BIJ CHOI B.V.

  Olanda

  Compania BIJ CHOI B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi alcoolice aperitive. Are sediul în Peize, Olanda.

 9. ALUXION ALLIANCE SRL

  Italia

  Compania ALUXION ALLIANCE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceaiuri din plante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi alcoolice aperitive, Bauturi alcoolice aperitive, alba white truffle, și gin. Are sediul în Torino, Italia.

 10. CHATEAU DU TARIQUET

  Franta

  Compania CHATEAU DU TARIQUET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Sud-vestul Frantei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi alcoolice aperitive, Bauturi alcoolice aperitive, dry white wine, și armagnac. Are sediul în Eauze, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit