• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • bare din metale neferoase

Rezultate pentru

Bare din metale neferoase - Import export

 1. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Table laminate - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bare din metale neferoase, Tabla si tevi, Tevi si conducte - metale neferoase, Inconel, Bare din metale neferoase, Hastelloy, nickel alloys bars, nickel alloys, și cobalt alloys. Are sediul în Amblainville, Franta.

 2. GUNDA GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GUNDA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale neferoase. Are sediul în Kempen, Germania.

 3. BIBUS METALS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BIBUS METALS GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale neferoase. Are sediul în Essen, Germania.

 4. HPULCAS GMBH

  Germania

  Compania HPULCAS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale neferoase. Are sediul în Freiberg, Germania.

 5. ACALIN

  Belgia

  Compania ACALIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte - metale neferoase, Otel inoxidabil, Bare din metale neferoase, Table si benzi - metale neferoase, Tevi si conducte - metale neferoase, Otel inoxidabil, Bare din metale neferoase, și Table si benzi - metale neferoase. Are sediul în Ans, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KAPLAN PIRINC

  Turcia

  Compania KAPLAN PIRINC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brass bars, brass profiles, extruded and drawn bars, și semi-finished extruded. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. MCP

  Franta

  Compania MCP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bare din metale neferoase, Obloane, Bare din metale neferoase, windows, automatic grilles, doors and gates, și Obloane. Are sediul în Pavilly, Franta.

 3. MATUTE, S.A.

  Spania

  Compania MATUTE, S.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Copper wire. Are sediul în Barcelona, Spania.

 4. GSE TECHNOLOGY

  Olanda

  Compania GSE TECHNOLOGY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale neferoase. Are sediul în Deurne, Olanda.

 5. TITANIUM ENGINEERS LTD

  Regatul Unit

  Compania TITANIUM ENGINEERS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Titanium bars, și titanium and alloys. Are sediul în Coleshill, Regatul Unit.

 1. MSS PRODUCTS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania MSS PRODUCTS LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Components, sub-assemblies and systems for laser technology, battery accessories, și bus bar. Are sediul în Tyldesley, Regatul Unit.

 2. C ENGINEERING

  Germania

  Compania C ENGINEERING, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale neferoase. Are sediul în Nuernberg, Germania.

 1. POLINOB - METAIS NÃO FERROSOS E PLÁSTICOS DE ENGENHARIA

  Brazilia

  Compania POLINOB - METAIS NÃO FERROSOS E PLÁSTICOS DE ENGENHARIA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale neferoase. Are sediul în Paulinia, Brazilia.

 2. COMPTOIR DE PROFILE ET QUINCAILLERIE

  Maroc

  Compania COMPTOIR DE PROFILE ET QUINCAILLERIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sliding doors accessories. Are sediul în Casablanca, Maroc.

 3. S & T CARBIDE INDUSTRIAL CO., LTD

  China

  Compania S & T CARBIDE INDUSTRIAL CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale neferoase. Are sediul în Zhuzhou, China.

 4. RAPID METAL SOURCING COMPANY

  India

  Compania RAPID METAL SOURCING COMPANY, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brass wires. Are sediul în Mumbai, India.

 5. IORE

  Italia

  Compania IORE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Profile din metale neferoase, Bare din metale neferoase, Profile din metale neferoase, și Bare din metale neferoase. Are sediul în Leno, Italia.

 6. LAMBERT S.R.L.

  Italia

  Compania LAMBERT S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Profile din metale neferoase, Bare din metale neferoase, Profile din metale neferoase, și Bare din metale neferoase. Are sediul în Nova Milanese, Italia.

 7. GOLD MINING COOP

  Bahamas

  Compania GOLD MINING COOP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gold nuggets. Are sediul în Accra, Bahamas.

 8. ALU - PRO S.R.L.

  Italia

  Compania ALU - PRO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Profile din metale neferoase, Bare din metale neferoase, Profile din metale neferoase, și Bare din metale neferoase. Are sediul în Noale, Italia.

 1. BIMO

  Polonia

  Compania BIMO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile molybdenum, și titanium. Are sediul în Wroclaw, Polonia.

 2. COSMO TITANIUM CO., LTD.

  China

  Compania COSMO TITANIUM CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale neferoase. Are sediul în Suzhou, China.

 3. ALUMEN S.R.L.

  Italia

  Compania ALUMEN S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Profile din metale neferoase, Bare din metale neferoase, Profile din metale neferoase, și Bare din metale neferoase. Are sediul în Aprilia, Italia.

 4. IMET S.P.A.

  Italia

  Compania IMET S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Profile din metale neferoase, Bare din metale neferoase, Profile din metale neferoase, și Bare din metale neferoase. Are sediul în Serravalle Scrivia, Italia.

 5. NOVA GENGAL S.R.L.

  Italia

  Compania NOVA GENGAL S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Profile din metale neferoase, Bare din metale neferoase, Profile din metale neferoase, și Bare din metale neferoase. Are sediul în Roma, Italia.

 6. YSTI TITANIUM INDUSTRIAL CO.,LTD.

  China

  Compania YSTI TITANIUM INDUSTRIAL CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile titanium alloy. Are sediul în baoji, China.

 7. CINIGLIO´S TRADING & INVESTMENT GROUP S.A.

  Panama

  Compania CINIGLIO´S TRADING & INVESTMENT GROUP S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale neferoase. Are sediul în Panama, Panama.

 8. PASTURI S.R.L.

  Italia

  Compania PASTURI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Profile din metale neferoase, Bare din metale neferoase, Profile din metale neferoase, și Bare din metale neferoase. Are sediul în Cigole, Italia.

 9. EUROPROFILI GROUP S.P.A.

  Italia

  Compania EUROPROFILI GROUP S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Profile din metale neferoase, Bare din metale neferoase, Profile din metale neferoase, și Bare din metale neferoase. Are sediul în Castegnato, Italia.

 10. 3EMMEGI S.P.A.

  Italia

  Compania 3EMMEGI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Profile din metale neferoase, Bare din metale neferoase, Profile din metale neferoase, și Bare din metale neferoase. Are sediul în Roma, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Bare din metale neferoase - Import export

Număr de rezultate

5.528 Intreprinderile