• europages
  • >
  • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
  • >
  • barci

Rezultate pentru

Barci - Import export

  1. ORTS GMBH

    Germania

    Verified by europages badge

    Compania ORTS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Barci. Are sediul în Sereetz, Germania.

  2. FLUVIAL SERVICE

    Franta

    Verified by europages badge

    Compania FLUVIAL SERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Remorcare fluviala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport fluvial, Transporturi maritime si fluviale, Barci, hire of river equipment, barge towing, barge breakdown repairs, boat hire for filming, Private hire boats Paris, și Transport fluvial. Are sediul în Paris, Franta.

  3. SKI & SEA D.O.O.

    Slovenia

    Compania SKI & SEA D.O.O., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Barci. Are sediul în Polzela, Slovenia.

  4. SNS YACHT CHARTER

    Spania

    Compania SNS YACHT CHARTER, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Barci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile yacht rental, sail boat rental, și catamaran hire. Are sediul în Palma De Mallorca, Spania.

  5. SAS PERFORMANCE

    Franta

    Compania SAS PERFORMANCE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Barci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Accessories for safety and survival kits, radar aerials for boats, accessories and equipment for ships and sailboats, și inflatable dinghies. Are sediul în Broglie, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
  1. OCEAN SHINE LTD.

    Regatul Unit

    Compania OCEAN SHINE LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Barci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ropes, și yachts. Are sediul în London, Regatul Unit.

  2. DUBROVNIK BOAT AND YACHT RENT

    Croatia

    Compania DUBROVNIK BOAT AND YACHT RENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Barci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile boat rental, și yacht rental. Are sediul în Dubrovnik, Croatia.

  3. COMMERCIAL RIB CHARTER

    Regatul Unit

    Compania COMMERCIAL RIB CHARTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Barci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile charter boat rental, charters for businesses, și marine survey. Are sediul în Lymington, Regatul Unit.

  4. LA BAIA NAUTICAL SRL

    Italia

    Compania LA BAIA NAUTICAL SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Barci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru ambarcatiuni de agrement, gel coat repairs, plant servicing workshops, Motoare pentru ambarcatiuni de agrement, și marine engine maintenance. Are sediul în Pozzuoli, Italia.

  5. CANTIERE DEL LAGO D'ISEO BELLINI SRL

    Italia

    Compania CANTIERE DEL LAGO D'ISEO BELLINI SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere navale - reparatii si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, Barci, Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, și Barci. Are sediul în Iseo, Italia.

  1. HUUR-ZEILBOOT.NL

    Olanda

    Compania HUUR-ZEILBOOT.NL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Barci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sail boat rental. Are sediul în Wijk Bij Duurstede, Olanda.

  2. PEDRO BOAT

    Olanda

    Compania PEDRO BOAT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Barci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile yacht-building, yachts, și motor yachts. Are sediul în Zuidbroek, Olanda.

  1. CATAMARANES RIBEIRA SACRA

    Spania

    Compania CATAMARANES RIBEIRA SACRA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Barci. Are sediul în Ourense, Spania.

  2. KARUKERA BATEAU ECOLE

    Franta

    Compania KARUKERA BATEAU ECOLE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Barci. Are sediul în Capesterre Belle Eau, Franta.

  3. INAUTIA

    Italia

    Compania INAUTIA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Barci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile boat dealers. Are sediul în Padova, Italia.

  4. PASCAL VILLANOVA

    Olanda

    Compania PASCAL VILLANOVA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Barci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile disinfection, rat extermination and cleaning services for pleasure craft, solvents and thinners for boating, painting and maintenance services for pleasure craft, și Boats, pleasure. Are sediul în Weert, Olanda.

  5. SEALAND MOTION

    Spania

    Compania SEALAND MOTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Barci. Are sediul în Sant Pere De Ribes (barcelona), Spania.

  6. JD YACHTS

    Regatul Unit

    Compania JD YACHTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Barci. Are sediul în Weymouth, Regatul Unit.

  7. GROVE FERRY RIVER TRIPS

    Regatul Unit

    Compania GROVE FERRY RIVER TRIPS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Operatori turistici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Barci, River cruise boats, tourist guides, Barci, și nature-environment guide. Are sediul în Canterbury, Regatul Unit.

  8. NETWORK YACHT BROKERS VALENCIA

    Spania

    Compania NETWORK YACHT BROKERS VALENCIA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Barci. Are sediul în Valencia, Spania.

  1. PURE LATITUDE LTD

    Regatul Unit

    Compania PURE LATITUDE LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Barci. Are sediul în Southampton, Regatul Unit.

  2. MARLIN BOAT SRL

    Italia

    Compania MARLIN BOAT SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Barci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile inflatable boat, motor-boats, boatyard, și inflatable dinghies. Are sediul în Luisago, Italia.

  3. ISLAND CHARTERS

    Regatul Unit

    Compania ISLAND CHARTERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Barci. Are sediul în Yarmouth, Regatul Unit.

  4. MECHANICAL SUPPORT ZEEWOLDE

    Olanda

    Compania MECHANICAL SUPPORT ZEEWOLDE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Barci. Are sediul în Zeewolde, Olanda.

  5. DN NAUTICA

    Croatia

    Compania DN NAUTICA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Barci. Are sediul în Punat, Croatia.

  6. AMOYACHTS IBIZA YACHT CHARTER

    Spania

    Compania AMOYACHTS IBIZA YACHT CHARTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Barci. Are sediul în Eivissa, Spania.

  7. EUROPEAN YACHT BROKERS

    Spania

    Compania EUROPEAN YACHT BROKERS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Barci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile water mains management, sailboats, used boats, și sailing ships. Are sediul în Valencia, Spania.

  8. NAUTAL

    Spania

    Compania NAUTAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Barci. Are sediul în Barcellona, Spania.

  9. AALSMEER MARITIEM

    Olanda

    Compania AALSMEER MARITIEM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Barci. Are sediul în Aalsmeer, Olanda.

  10. WEEK CRUISE

    Grecia

    Compania WEEK CRUISE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Barci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sailing yachts with auxiliary motors, boat rental, cruise vessel rental, și cruise services. Are sediul în Athens, Grecia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

  • Numai furnizori relevanți
  • Respectarea confidențialității datelor
  • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Barci - Import export

Număr de rezultate

4.048 Intreprinderile