• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • bambus si ratan - articole

Rezultate pentru

Bambus si ratan - articole - Import export

 1. NANOY STAVROULA MON LTD

  Grecia

  Verified by europages badge

  Compania NANOY STAVROULA MON LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru prelucrarea carnii, Bambus si ratan - articole, Manusi, Masini pentru prelucrarea carnii, consumables for meat industry, consumables, bamboo skewer, Bambus si ratan - articole, și vacuun machines. Are sediul în Ilion, Grecia.

 2. S.C. M.F.L. CONTRACT SERVICES S.R.L

  Romania

  Livram mobilier HoReCa pentru majoritatea tipurilor de localuri de agrement si relaxare din ratan sintetic, otel, aluminiu, lemn, beton pentru restaurante, terase, cafenea, bar, pub, precum si pentru piscina strand sau club. Oferim solutii de decoratiuni, propunem cele mai eficiente planuri de amenajari interioare exterioare, mic mobilier si obiecte de decor.

 3. VAN DER GUCHT POTTERY & BAMBOO NV

  Belgia

  Compania VAN DER GUCHT POTTERY & BAMBOO NV, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Decoratiuni pentru gradini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica decorativa, Bambus si ratan - articole, Ceramica decorativa, import of pottery, christmas articles, și Bambus si ratan - articole. Are sediul în Temse, Belgia.

 4. AUBRY-GASPARD

  Franta

  Compania AUBRY-GASPARD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bambus si ratan - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Basketwork. Are sediul în Baccarat, Franta.

 5. RATTAN DECO SA

  Spania

  Compania RATTAN DECO SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Bambus si ratan - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier pentru locuinte, bamboo furniture, wicker furniture, Mobilier pentru locuinte, și wicker and rush furniture. Are sediul în Mogente-Valencia, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. REJILLAS SUTILO S.L.U

  Spania

  Compania REJILLAS SUTILO S.L.U, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bambus si ratan - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rattan partition panels, decorative basketwork, rush, și wicker. Are sediul în Sevilla, Spania.

 2. DISRAELI VITTORIO & FIGLI SRL

  Italia

  Compania DISRAELI VITTORIO & FIGLI SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bambus si ratan - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile armchairs, bamboo blind, mats, și rattan. Are sediul în Roncadello-Casalmaggiore, Italia.

 3. KAS'UMAÏ

  Franta

  Compania KAS'UMAÏ, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bambus si ratan - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instrumente muzicale si accesorii, indonesian craftwork, foreign handicraft objects, Instrumente muzicale si accesorii, și import of pottery. Are sediul în Manosque, Franta.

 4. HYPNOSHOW

  Olanda

  Compania HYPNOSHOW, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Bambus si ratan - articole. Are sediul în Breda, Olanda.

 5. B.P. ARTS LA GENERAL DEL MIMBRE

  Spania

  Compania B.P. ARTS LA GENERAL DEL MIMBRE, care își desfășoară activitatea în domeniul Bambus si ratan - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese si scaune din ratan, Obiecte de mobilier de ocazie, Mese si scaune din ratan, Obiecte de mobilier de ocazie, bamboo, și rattan. Are sediul în Barcelona, Spania.

 1. HEJS

  Polonia

  Compania HEJS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bambus si ratan - articole. Are sediul în Rudnik Nad Sanem, Polonia.

 2. EXTREMOS ARTESANATOS, LDA

  Portugalia

  Compania EXTREMOS ARTESANATOS, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bambus si ratan - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wicker baskets, și Basketwork. Are sediul în Braga, Portugalia.

 1. GIUNCO ARTE

  Italia

  Compania GIUNCO ARTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bambus si ratan - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fish traps, artistic hand craftsmanship, rush, și skilled craftsman. Are sediul în Reggio Calabria, Italia.

 2. REZO PLANT

  Franta

  Compania REZO PLANT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bambus si ratan - articole. Are sediul în Montauriol, Franta.

 3. NATURAL BAMBOU

  Franta

  Compania NATURAL BAMBOU, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bambus si ratan - articole. Are sediul în Nice, Franta.

 4. BAMBÚ DEL ULLA S.L.

  Spania

  Compania BAMBÚ DEL ULLA S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bambus si ratan - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bamboo, și bamboo canes. Are sediul în A Pobra Do Caramiñal-A Coruña, Spania.

 5. DAL POZZO ANDREA

  Italia

  Compania DAL POZZO ANDREA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Bambus si ratan - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rattan garden furniture, import-export of oriental objects, rattan garden furniture, și aluminium garden furniture. Are sediul în Argenta, Italia.

 6. JENART MANDEN

  Belgia

  Compania JENART MANDEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bambus si ratan - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile divans, armchairs and chairs repaired. Are sediul în Bornem, Belgia.

 7. KORB UND STUHLFLECHTEREI, EDGAR HEMPFLING

  Germania

  Compania KORB UND STUHLFLECHTEREI, EDGAR HEMPFLING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, Papetarie - articole, Artizanat, Bambus si ratan - articole, Pepiniere si silvicultura, Papetarie - articole, Artizanat, și Bambus si ratan - articole. Are sediul în Alpirsbach, Germania.

 8. KONING BAMBOE

  Olanda

  Compania KONING BAMBOE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Bambus si ratan - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bamboo, și bamboo furnishings. Are sediul în Waalwijk (noord-Brabant), Olanda.

 1. BARON LTD

  Bulgaria

  Compania BARON LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru restaurante si cafenele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bambus si ratan - articole, rattan garden furniture, rattan furniture, Bambus si ratan - articole, și rattan terrace furniture. Are sediul în Haskovo, Bulgaria.

 2. BOTHBEST BAMBOO FLOORING CO. LTD

  Regatul Unit

  Compania BOTHBEST BAMBOO FLOORING CO. LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bambus si ratan - articole. Are sediul în St. Albans District (b), Regatul Unit.

 3. ECOSHADOW - I.KARAMITSOPOULOU & CO.

  Grecia

  Compania ECOSHADOW - I.KARAMITSOPOULOU & CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bambus si ratan - articole, screens, indoor and garden furniture, Bambus si ratan - articole, și outdoor umbrellas. Are sediul în Athens, Grecia.

 4. GOBAMBU

  Regatul Unit

  Compania GOBAMBU, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Bambus si ratan - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bamboo, coffee cups, și hair shampoos. Are sediul în Pontyclun, Regatul Unit.

 5. STEFAN BÖHM

  Austria

  Compania STEFAN BÖHM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, Papetarie - articole, Artizanat, Bambus si ratan - articole, Pepiniere si silvicultura, Papetarie - articole, Artizanat, și Bambus si ratan - articole. Are sediul în Unterrabnitz, Austria.

 6. MIMPLAS ARTESANÍA

  Spania

  Compania MIMPLAS ARTESANÍA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bambus si ratan - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Artizanat, Mobilier - articole si accesorii decorative, rattan, wicker baskets, Artizanat, și Mobilier - articole si accesorii decorative. Are sediul în Villoruela, Spania.

 7. DIE GESCHENKKORBMACHER ELKE BUETTEL

  Germania

  Compania DIE GESCHENKKORBMACHER ELKE BUETTEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conserve de carne si mezeluri, Alcool si bauturi alcoolice, Bambus si ratan - articole, Conserve de carne si mezeluri, Alcool si bauturi alcoolice, și Bambus si ratan - articole. Are sediul în Neuhausen, Germania.

 8. KORBWAREN TOLKS RAINER TOLKS

  Germania

  Compania KORBWAREN TOLKS RAINER TOLKS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, Papetarie - articole, Artizanat, Bambus si ratan - articole, Pepiniere si silvicultura, Papetarie - articole, Artizanat, și Bambus si ratan - articole. Are sediul în Rott, Germania.

 9. BUAR ARTESANOS

  Spania

  Compania BUAR ARTESANOS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bambus si ratan - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile christmas baskets, și natural and coloured baskets for packaging. Are sediul în Teruel, Spania.

 10. AUGENSCHMAUS & GAUMENFREUDE JUDITH VOLLMER

  Germania

  Compania AUGENSCHMAUS & GAUMENFREUDE JUDITH VOLLMER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conserve de carne si mezeluri, Alcool si bauturi alcoolice, Bambus si ratan - articole, Conserve de carne si mezeluri, Alcool si bauturi alcoolice, și Bambus si ratan - articole. Are sediul în Heroldstatt, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit