• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • balize- colaci de salvare si faruri

Rezultate pentru

Balize- colaci de salvare si faruri - Import export

 1. AHLERS LINDLEY

  Portugalia

  Compania AHLERS LINDLEY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Balize, colaci de salvare si faruri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile floating piers, construction of breakwaters, bridges, și construction of tourist harbours. Are sediul în Alcabideche, Portugalia.

 2. UMARINE ELEKTRONIK SAN

  Turcia

  Compania UMARINE ELEKTRONIK SAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electrice si electronice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Balize, colaci de salvare si faruri, Balize, colaci de salvare si faruri, underwater camera repairs, underwater flashes, și marine lamps. Are sediul în Izmir, Turcia.

 3. ALMARIN

  Spania

  Compania ALMARIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Balize, colaci de salvare si faruri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marine buoys, machinery and equipment for marine, river and harbour work, construction of tourist harbours, și electric system towers. Are sediul în Barcelona, Spania.

 4. SIGMA SWELL

  Olanda

  Compania SIGMA SWELL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Balize, colaci de salvare si faruri, și Balize, colaci de salvare si faruri. Are sediul în Haarlem, Olanda.

 5. LA MAQUINISTA VALENCIANA

  Spania

  Compania LA MAQUINISTA VALENCIANA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Balize, colaci de salvare si faruri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marine buoys, Buoys and beacons, și maritime navigation. Are sediul în Paterna, Valencia, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VIDAL DIFFUSION MARINE

  Franta

  Compania VIDAL DIFFUSION MARINE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Suprastructura de punte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sistem de securitate maritima, Balize, colaci de salvare si faruri, marine marker buoys, life vests, Sistem de securitate maritima, și Balize, colaci de salvare si faruri. Are sediul în La Garde, Franta.

 2. MARTEK ENDUSTRI MALZEMELERI SAN. VE TIC LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania MARTEK ENDUSTRI MALZEMELERI SAN. VE TIC LTD. ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Balize, colaci de salvare si faruri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sea life savers. Are sediul în Ulucak/izmir, Turcia.

 3. HELLA AUTOTECHNIK, S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania HELLA AUTOTECHNIK, S.R.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Becuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Balize, colaci de salvare si faruri, Becuri si tuburi cu neon, Balize, colaci de salvare si faruri, și Becuri si tuburi cu neon. Are sediul în Mohelnice, Republica Ceha.

 4. ONURDENIZ

  Turcia

  Compania ONURDENIZ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Balize, colaci de salvare si faruri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sea life savers, și boat fire extinguishers. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. NOVEGA PRODUKTIONSSYSTEME GMBH

  Germania

  Compania NOVEGA PRODUKTIONSSYSTEME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipament electronic pentru nave. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Balize, colaci de salvare si faruri, și Balize, colaci de salvare si faruri. Are sediul în Sulzberg, Germania.

 1. NORFLOAT INTERNATIONAL LIMITED

  Regatul Unit

  Compania NORFLOAT INTERNATIONAL LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - aparate si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Balize, colaci de salvare si faruri, și Balize, colaci de salvare si faruri. Are sediul în Benfleet, Regatul Unit.

 2. METAALWARENFABRIEK DEN HAAN ROTTERDAM B.V.

  Olanda

  Compania METAALWARENFABRIEK DEN HAAN ROTTERDAM B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - aparate si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Balize, colaci de salvare si faruri, și Balize, colaci de salvare si faruri. Are sediul în Capelle Aan Den Ijssel, Olanda.

 1. TRELLEBORG CRP LTD

  Regatul Unit