• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • baghete pentru ancadramente

Rezultate pentru

Baghete pentru ancadramente - Import export

 1. ALUTECH GMBH

  Germania

  Compania ALUTECH GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Baghete pentru ancadramente. Are sediul în Philippsburg, Germania.

 2. SZR JOVO INJAC

  Serbia

  Compania SZR JOVO INJAC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Baghete pentru ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile art frame, picture frames, și photo frame. Are sediul în BELGRADE, Serbia.

 3. R. SOEN & ZONEN

  Belgia

  Compania R. SOEN & ZONEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame cu sticla pentru fotografii si suporturi pentru fotografii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rame si ancadramente, Baghete pentru ancadramente, Rame si ancadramente, stretcher, 3D stretchers, și Baghete pentru ancadramente. Are sediul în Anzegem, Belgia.

 4. MOLDURARTE - INDÚSTRIA DE MOLDURAS

  Brazilia

  Compania MOLDURARTE - INDÚSTRIA DE MOLDURAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame cu sticla pentru fotografii si suporturi pentru fotografii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Baghete pentru ancadramente, Production of supplies for framing, Baghete pentru ancadramente, și photo frame. Are sediul în Braço Do Norte, Brazilia.

 5. CAIXILHO - MOLDURAS E QUADROS

  Portugalia

  Compania CAIXILHO - MOLDURAS E QUADROS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Baghete pentru ancadramente. Are sediul în Ílhavo, Portugalia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KALAMATAS CHRISTOS & CO

  Grecia

  Compania KALAMATAS CHRISTOS & CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Baghete pentru ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile snap frame, frames, wooden moulders, și picture frame supplies. Are sediul în Larissa, Grecia.

 2. MEDO BILDERRAHMEN

  Germania

  Compania MEDO BILDERRAHMEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Baghete pentru ancadramente. Are sediul în Radebeul, Germania.

 3. YOUNGJIN FRAME CO., LTD

  Coreea de Sud

  Compania YOUNGJIN FRAME CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arta si galerii de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rame pentru tablouri, Baghete pentru ancadramente, Rame pentru tablouri, Baghete pentru ancadramente, MDF Frame, și moulding. Are sediul în GYEONGGI-DO, Coreea de Sud.

 4. ARTRAM

  Polonia

  Compania ARTRAM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Baghete pentru ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite din lemn, picture frames, și Matrite din lemn. Are sediul în Rudniki, Polonia.

 5. POLINAR GMBH

  Austria

  Compania POLINAR GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Baghete pentru ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnare materiale plastice, plastic pipe fittings, injection moulds, construction of moulds for moulding thermoplastic material, și Turnare materiale plastice. Are sediul în Polinar Gmbh, Austria.

 1. TALLER DEL CUADRO S.L

  Spania

  Compania TALLER DEL CUADRO S.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Baghete pentru ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bound mirrors, custom-made mirrors, picture frames, și framing of works. Are sediul în Valencia, Spania.

 2. JACOBI NACHFOLGER E.K.

  Germania

  Compania JACOBI NACHFOLGER E.K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Baghete pentru ancadramente. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 1. HANS WOLFF GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania HANS WOLFF GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse finite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Baghete pentru ancadramente, și Baghete pentru ancadramente. Are sediul în Mittenaar, Germania.

 2. CS DI CAPPELLINI GIANLUIGI & C. S.N.C.

  Italia

  Compania CS DI CAPPELLINI GIANLUIGI & C. S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Baghete pentru ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile frames, mirrors, photo frame, și paintings and prints. Are sediul în Giussano, Italia.

 3. EFFECTOR S.A.

  Polonia

  Compania EFFECTOR S.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Cercevele pentru ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Baghete pentru ancadramente, Aluminiu - utilaje si materiale pentru tamplarie, aluminium profiles, Baghete pentru ancadramente, și Aluminiu - utilaje si materiale pentru tamplarie. Are sediul în Włoszczowa, Polonia.

 4. KINO MARCOS MOLDURAS

  Spania

  Compania KINO MARCOS MOLDURAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Baghete pentru ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shoe racks, și wooden photo frames. Are sediul în Madrid, Spania.

 5. EC MOULDINGS

  Belgia

  Compania EC MOULDINGS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Baghete pentru ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile picture frames, și mouldings. Are sediul în Oostende, Belgia.

 6. EUROLIJSTEN

  Belgia

  Compania EUROLIJSTEN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Baghete pentru ancadramente, Baghete pentru ancadramente, și stamping. Are sediul în Eke, Belgia.

 7. CHANGSHA FANCY EMBROIDERY CO.,LTD.

  China

  Compania CHANGSHA FANCY EMBROIDERY CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Baghete pentru ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hand embroidery, și embroidered articles. Are sediul în Changsha, China.

 8. VINDOR OÜ

  Estonia

  Compania VINDOR OÜ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Baghete pentru ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mouldings. Are sediul în Kehtna Vald, Estonia.

 1. RZMOULD

  Statele Unite ale Americii

  Compania RZMOULD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Baghete pentru ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile design of moulds for plastics, injection moulding, și injection moulding of plastics. Are sediul în Hk, Statele Unite ale Americii.

 2. JUST FRAME IT

  Norvegia

  Compania JUST FRAME IT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Baghete pentru ancadramente, Albume pentru fotografii si colectii, Fotografie - productie si distributie, Publicitate - fotografie, Baghete pentru ancadramente, Albume pentru fotografii si colectii, Fotografie - productie si distributie, și Publicitate - fotografie. Are sediul în Mandal, Norvegia.

 3. GASPAR AGUSTIN, S.L.

  Spania

  Compania GASPAR AGUSTIN, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Baghete pentru ancadramente. Are sediul în Loiu, Spania.

 4. LION PICTURE FRAMING SUPPLIES LTD

  Regatul Unit

  Compania LION PICTURE FRAMING SUPPLIES LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Baghete pentru ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile accessories for picture framers. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 5. PAWOTEX

  Polonia

  Compania PAWOTEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Baghete pentru ancadramente. Are sediul în Łódź, Polonia.

 6. ALURON MARCIN LIWOCH

  Polonia

  Compania ALURON MARCIN LIWOCH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Baghete pentru ancadramente, Ferestre, Baghete pentru ancadramente, și Ferestre. Are sediul în Dabrowa Gornicza, Polonia.

 7. CORELLI SABRINA

  Italia

  Compania CORELLI SABRINA, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Baghete pentru ancadramente, Rame cu sticla pentru fotografii si suporturi pentru fotografii, Baghete pentru ancadramente, și Rame cu sticla pentru fotografii si suporturi pentru fotografii. Are sediul în Roma, Italia.

 8. LS FRAME INTERNATIONAL LTD.

  China

  Compania LS FRAME INTERNATIONAL LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Baghete pentru ancadramente. Are sediul în Shenzhen, China.

 9. BOLOGNI ARREDA S.R.L.

  Italia

  Compania BOLOGNI ARREDA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Baghete pentru ancadramente, Rame cu sticla pentru fotografii si suporturi pentru fotografii, Baghete pentru ancadramente, și Rame cu sticla pentru fotografii si suporturi pentru fotografii. Are sediul în Certaldo, Italia.

 10. CIONI CORNICI S.R.L.

  Italia

  Compania CIONI CORNICI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Baghete pentru ancadramente, Rame cu sticla pentru fotografii si suporturi pentru fotografii, Baghete pentru ancadramente, și Rame cu sticla pentru fotografii si suporturi pentru fotografii. Are sediul în Certaldo, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit