• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • bachelita

Rezultate pentru

Bachelita - Import export

 1. LA MISOLET

  Italia

  Verified by europages badge

  Misolet is specialised in processing dielectric, thermo-insulating, thermo-electric, electromechanical and thermo-mechanical materials for the electronic, lighting, transport, energy and renewables sectors. It produces made to drawing components from bakelite, bakelised fabric, bakelised paper, epoxy glass (G10, FR4, G11, FR5), melamine glass laminates (G5), silicone glass laminates (G7), polyester glass (GPO3), thermo-insulating materials (Mica, Misoglass1, Misotherm500), thermoplastic materials, polycarbonate.

 2. IREM BAKALIT PLASTIK VE KALIP SAN. TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania IREM BAKALIT PLASTIK VE KALIP SAN. TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aragazuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bachelita, handle, Cookers, Bachelita, și Crêpe griddle. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. HAKKAR MAKINA EKIPMANLARI SAN. TIC. LTD. STI

  Turcia

  Compania HAKKAR MAKINA EKIPMANLARI SAN. TIC. LTD. STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si accesorii agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bachelita, și Bachelita. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. VIP KUNSTSTOFF-VERTRIEB GMBH

  Germania

  Compania VIP KUNSTSTOFF-VERTRIEB GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bachelita. Are sediul în Forchheim, Germania.

 5. A. WESTENSEE UND PARTNER ROHSTOFF GMBH

  Germania

  Compania A. WESTENSEE UND PARTNER ROHSTOFF GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bachelita. Are sediul în Winsen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ŞEMOGLU KAUCUK

  Turcia

  Compania ŞEMOGLU KAUCUK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - articole tehnice pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bachelita, moulded rubber products, rubber, și Bachelita. Are sediul în Bursa, Turcia.

 2. AKRO-PLASTIC GMBH

  Germania

  Compania AKRO-PLASTIC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bachelita. Are sediul în Niederzissen, Germania.

 3. UNAL MELAMIN-SALI UNAL

  Turcia

  Compania UNAL MELAMIN-SALI UNAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bachelita. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. UNVERBAKALIT

  Turcia

  Compania UNVERBAKALIT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bachelita, Bachelita, electrical connectors, Car parts, și handle. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. TEKNIKEL MAKINA KALIP LTD STI

  Turcia

  Compania TEKNIKEL MAKINA KALIP LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bachelita. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. ARAYICILAR PLASTIC CHEMICAL

  Turcia

  Compania ARAYICILAR PLASTIC CHEMICAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chimie - produse de baza si derivate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bachelita, rosin, și Bachelita. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. WESSEX RESINS & ADHESIVES LTD

  Regatul Unit

  Compania WESSEX RESINS & ADHESIVES LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bachelita. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasini, și Rasini. Are sediul în Romsey, Regatul Unit.

 1. FENOLIT D.D.

  Slovenia

 2. A.V. PEHRSSON A/S

  Danemarca

 3. S.C. TEHNICA NOUA LIBERA S.R.L.

  Romania

  Principalele obiective de activitate reprezinta: Producerea reperelor de mase plastice: treapta canal, placute sonda hall, etc. Producerea izolatorilor electrici: tuburi CFR, borne legatura, carcasa bobina, reglete contact, etc Proiectrarea si executia de SDV-uri: matrite-mase plastice sau bachelita, ştanţe, etc. Producerea pieselor de schimb pentru ascensoare: broasca usa semiautomata, captuseala patina, element buton, contact dublu, contact dublu cu saniuta, gheare, contact cap linie, parghie, traductori, capac 1+3 cu butoniera, etc.

 4. BACHELIER

  Franta

 5. BACHELIER

  Franta

 6. BACHELET

  Franta