• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • automate de bilete

Rezultate pentru

Automate de bilete - Import export

 1. CASHTIME

  Elvetia

  Compania CASHTIME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Automate de bilete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile job consultants - human resource management, personal id badges, și personnel administration. Are sediul în Wetzikon, Elvetia.

 2. METRIC GROUP LTD

  Regatul Unit

  Compania METRIC GROUP LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Automate de bilete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile automatic ticket machine. Are sediul în Swindon, Regatul Unit.

 3. STEMPEL-WOLF GMBH

  Germania

  Compania STEMPEL-WOLF GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Semnalizare - panouri si pancarde. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tampoane si poansoane - masini si materiale, Automate de bilete, Stampile, Cerneala pentru stampile, Tampoane si poansoane - masini si materiale, Automate de bilete, Stampile, și Cerneala pentru stampile. Are sediul în Siegen, Germania.

 4. AGTI

  Franta

  Compania AGTI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Software de gestiune pentru firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automate de bilete, și Automate de bilete. Are sediul în Haubourdin, Franta.

 5. IEM SA

  Elvetia

  Compania IEM SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Automate de bilete. Are sediul în Plan Les Ouates, Elvetia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. M - D - J, S.R.O.

  Slovacia

  Compania M - D - J, S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Automate de bilete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi de obiecte grele, Automatizari - instalatii si echipamente, Transport rutier, Placi aglomerate, Transporturi de obiecte grele, Automatizari - instalatii si echipamente, Transport rutier, și Placi aglomerate. Are sediul în Kosice, Slovacia.

 2. PARKLI HL OÜ

  Estonia

  Compania PARKLI HL OÜ, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masurarea si reglarea vitezei - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - accesorii si echipamente, Climatizoare pentru vehicule, Automate de bilete, Vehicule - accesorii si echipamente, Climatizoare pentru vehicule, și Automate de bilete. Are sediul în Harjumaa, Estonia.

 3. COMINFO, A.S.

  Republica Ceha

  Compania COMINFO, A.S., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare automate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ferestre, Automate de bilete, Ferestre, și Automate de bilete. Are sediul în Zlín , Republica Ceha.

 4. GREEN CENTER SPOL.S R.O.

  Republica Ceha

  Compania GREEN CENTER SPOL.S R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Broaste, inchizatoare si chei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi automate si controlul accesului, Automate de bilete, Usi automate si controlul accesului, și Automate de bilete. Are sediul în Praha 8 , Republica Ceha.

 5. BRÁNY, VRATA - PRIKRYL

  Republica Ceha

  Compania BRÁNY, VRATA - PRIKRYL, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Automate de bilete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii prefabricate si industrializate, Construcții industriale, Constructii prefabricate si industrializate, și Construcții industriale. Are sediul în Letovice, Republica Ceha.

 1. APROKS SLOVAKIA, S.R.O.

  Slovacia

  Compania APROKS SLOVAKIA, S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Automate de bilete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carti de credit si de identitate - productie, Carduri de memorie, Carti de credit si de identitate - productie, și Carduri de memorie. Are sediul în Bratislava , Slovacia.

 2. VIHORLAT S.R.O SNINA

  Slovacia

  Compania VIHORLAT S.R.O SNINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Automate de bilete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Poduri rulante, Matrite sub presiune, Construcții industriale, Poduri rulante, Matrite sub presiune, și Construcții industriale. Are sediul în Snina , Slovacia.

 1. KELCOM INTERNATIONAL SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania KELCOM INTERNATIONAL SPOL. S R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Antifurt - material si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, Automate de bilete, Alarme si supraveghere - materiale si sisteme, Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, Automate de bilete, și Alarme si supraveghere - materiale si sisteme. Are sediul în Pardubice Vii, Republica Ceha.

 2. APROKS, SPOL. S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania APROKS, SPOL. S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Broaste, inchizatoare si chei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi automate si controlul accesului, Automate de bilete, Usi automate si controlul accesului, și Automate de bilete. Are sediul în Praha 4 , Republica Ceha.

 3. KRENOTECH KRENO S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania KRENOTECH KRENO S.R.O., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi automate si controlul accesului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi pentru garaje, Automate de bilete, Usi pentru garaje, și Automate de bilete. Are sediul în Praha 10, Republica Ceha.

 4. PARKHOCHHAUS FARMONT E.K.

  Germania

  Compania PARKHOCHHAUS FARMONT E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare automate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automate de bilete, și Automate de bilete. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 5. BE-BARMATIC PARKSYSTEME GMBH

  Germania

  Compania BE-BARMATIC PARKSYSTEME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare automate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automate de bilete, și Automate de bilete. Are sediul în Duisburg, Germania.

 6. HOROAD ELECTRONIC CO.,LTD

  China

  Compania HOROAD ELECTRONIC CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare automate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automate de bilete, și Automate de bilete. Are sediul în Shenzhen, China.

 7. AWA TRADING S.R.L.

  Romania

  Compania AWA TRADING S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare automate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automate de bilete, și Automate de bilete. Are sediul în Galati, Romania.

 8. IDENTCODES. R.O.

  Republica Ceha

  Compania IDENTCODES. R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare automate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automate de bilete, și Automate de bilete. Are sediul în Brno , Republica Ceha.

 1. ATPS (AUTOMATISCHE TIJDREGISTRATIE EN PLANNING SYSTEMEN) B.V.

  Olanda

  Compania ATPS (AUTOMATISCHE TIJDREGISTRATIE EN PLANNING SYSTEMEN) B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare automate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automate de bilete, și Automate de bilete. Are sediul în Ede Gld, Olanda.

 2. ELIS PRAHA SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania ELIS PRAHA SPOL. S R.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare automate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automate de bilete, Electricitate - componente si piese, Automate de bilete, și Electricitate - componente si piese. Are sediul în Praha 2 , Republica Ceha.

 3. SGC SERVICES

  Regatul Unit

  Compania SGC SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Automate de bilete. Are sediul în Portsmouth, Regatul Unit.

 4. MIKROELEKTRONIKA, SPOL. S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania MIKROELEKTRONIKA, SPOL. S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare automate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automate de bilete, și Automate de bilete. Are sediul în Vysoké Mýto, Republica Ceha.

 5. PARKSYS S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania PARKSYS S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare automate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automate de bilete, și Automate de bilete. Are sediul în Prachatice , Republica Ceha.

 6. TRITON, SPOL. S R.O.

  Slovacia

  Compania TRITON, SPOL. S R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare automate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automate de bilete, și Automate de bilete. Are sediul în Bratislava 3 , Slovacia.

 7. MABYC SA

  Spania

  Compania MABYC SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare automate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automate de bilete, și Automate de bilete. Are sediul în Montcada I Reixac, Spania.

 8. ARDOS AZ, A.S.

  Slovacia

  Compania ARDOS AZ, A.S., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automate de bilete, și Automate de bilete. Are sediul în Bratislava 3 , Slovacia.

 9. TAXA-METER CENTRALE B.V.

  Olanda

 10. ZI-ZEITSYSTEME GAMM GMBH

  Germania

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit