• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice

Rezultate pentru

Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice - Import export

 1. CPI ENERGIE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania CPI ENERGIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Material pentru energie solara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, și Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. Are sediul în Puget Sur Argens, Franta.

 2. SASU BET CETEBA LTD

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SASU BET CETEBA LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arhitectura - ateliere de proiectare, Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, Cofraje - lucrari, building construction, consultants on major building works, reinforced concrete, general renovation work, Arhitectura - ateliere de proiectare, și Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. Are sediul în Paris, Franta.

 3. 2LI SERVICE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania 2LI SERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme rulante, Esafodaje din otel, Santiere - materiale si echipamente, Cofraje, Cofraje - lucrari, Fabricarea placajului - utilaje si echipamente, Building, site building, și Platforme rulante. Are sediul în La Roche Blanche, Franta.

 4. 3MG STRUCTURES

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania 3MG STRUCTURES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. Are sediul în Paris, Franta.

 5. ROMCONVERT S.A.

  Romania

  ROMCONVERT este specializată în domeniul automatizărilor industriale, desfăşurând în paralel şi activităţi de proiectare şi prestări de servicii în diferite domenii, inclusiv în arii periculoase clasificate Ex. ROMCONVERT poate asigura: - evaluarea stării tehnice a echipamentelor tehnologice amplasate în zone periculoase în care există sau pot apărea atmosfere potențial explozive; - clasificarea locurilor în care există sau pot apărea atmosfere potenţial explozive sub formă de gaz, vapori, ceaţă sau nori de pulbere combustibilă în aer; - analiza modului de punere în conformitate cu cerinţele esenţiale de securitate a echipamentelor electrice şi neelectrice protejate la explozie; - evaluarea riscului la explozie; - întocmirea documentaţiilor tehnice necesare în vederea expertizării şi atestării conformităţii echipamentelor tehnologice de către INSEMEX Petroşani; - întocmirea documentaţiilor tehnice necesare în vederea evaluării instalaţiilor de ventilare şi a emiterii atestării conformităţii de către INSEMEX Petroşani; - întocmirea documentaţiilor tehnice necesare în vederea autorizării staţiilor de salvare şi a emiterii „Autorizaţiei de funcţionare a staţiei de salvare” de către INSEMEX Petroşani.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ACCORA PROIECT S.R.L.

  Romania

  Accora Proiect este o companie specializata in proiectarea instalatiilor pentru constructii si mai ales proiectarea instalatiilor termice, sanitare si HVAC.

 2. INGENIEURBÜRO DR. BINNEWIES

  Germania

  Compania INGENIEURBÜRO DR. BINNEWIES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. Are sediul în Hamburg, Germania.

 3. INFO CONSULTING & ENGINEERING CO.LTD.

  Turcia

  Compania INFO CONSULTING & ENGINEERING CO.LTD., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri si cofrete - electricitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, cases for electrical panels, electric command and control panels, business consultancy, și Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. Are sediul în Çankaya / Ankara, Turcia.

 4. ALPHASOIL TECHNICAL SOLUTIONS GMBH

  Germania

  Compania ALPHASOIL TECHNICAL SOLUTIONS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru constructii si lucrari publice, Asanare soluri, Materii prime pentru constructii si lucrari publice, stabilisers, Asanare soluri, și compacting building plots. Are sediul în Groß-gerau, Germania.

 5. OVALO GLOBAL SERVICES SL

  Spania

  Compania OVALO GLOBAL SERVICES SL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile project management, și energy certificates. Are sediul în Bétera, Valencia, Spania.

 1. REPARA CASA - REMODELAÇÃO DE INTERIORES E EXTERIORES

  Portugalia

  Compania REPARA CASA - REMODELAÇÃO DE INTERIORES E EXTERIORES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile minor renovations. Are sediul în Mem Martins, Portugalia.

 2. TYP ENGINEERING CONSULTANTS GMBH

  Germania

  Compania TYP ENGINEERING CONSULTANTS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 1. O.T.E. INGENIERIE

  Franta

  Compania O.T.E. INGENIERIE, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inginerie - birouri de studii industriale, Birouri de studii industriale, Mediu inconjurator - consiliere si control, Inginerie - birouri de studii industriale, Birouri de studii industriale, și Mediu inconjurator - consiliere si control. Are sediul în Illkirch Cedex, Franta.

 2. LANISOL

  Franta

  Compania LANISOL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Soluri - analiza, Soluri - analiza, și Analysis and verification of soil. Are sediul în Trainou, Franta.

 3. ZREMB PROJEKT SPÓŁKA Z O.O.

  Polonia

  Compania ZREMB PROJEKT SPÓŁKA Z O.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arhitectura - ateliere de proiectare, și Arhitectura - ateliere de proiectare. Are sediul în Wroclaw, Polonia.

 4. CONSTRUCCIONS PRATS I CARDONA

  Spania

  Compania CONSTRUCCIONS PRATS I CARDONA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. Are sediul în Sant Josep De Sa Talaia (eivissa) (illes Balears), Spania.

 5. CONSTRUCCIONES POZO PRIETO

  Spania

  Compania CONSTRUCCIONES POZO PRIETO, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile civil works, Renewable energies, industrial building, și building construction. Are sediul în BADAJOZ, Spania.

 6. VPT CONSULTING GMBH

  Germania

  Compania VPT CONSULTING GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. Are sediul în Neuenkirchen, Germania.

 7. ETA AG ENGINEERING

  Germania

  Compania ETA AG ENGINEERING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. Are sediul în Spremberg, Germania.

 8. SAFETY LAB LTD

  Malta

  Compania SAFETY LAB LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Securitate la locul de munca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, training courses for the food sector, fse planning and training consulting, Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, și quality safety and environmental certification. Are sediul în Qormi, Malta.

 1. ESSA ENGINERINNG

  Turcia

  Compania ESSA ENGINERINNG, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Clinici si spitale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, technical consultants in mechanical engineering, project management assistance, și hotel furnishing design studios. Are sediul în Ankara, Turcia.

 2. ROBERTO DELLAVALLE ARCHITETTO

  Italia

  Compania ROBERTO DELLAVALLE ARCHITETTO, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile landscape architecture, building supplies, și Renewable energies. Are sediul în Bra (bra, Italy), Italia.

 3. IMESAPI

  Spania

  Compania IMESAPI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. Are sediul în Madrid, Spania.

 4. WINFRIED REBEL GMBH

  Germania

  Compania WINFRIED REBEL GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Interior fittings, bathroom furniture, și indoor furnishings. Are sediul în Ettlingen, Germania.

 5. OTEP

  Franta

  Compania OTEP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Pre-stressing processes, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Concrete structural beams, și Produse din beton si aglomerate pentru constructii. Are sediul în Saint-Gaudens, Franta.

 6. THERMIKAL

  Franta

  Compania THERMIKAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. Are sediul în Vincey, Franta.

 7. ESTRUCTURAS MHB

  Spania

  Compania ESTRUCTURAS MHB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Osaturi si schelete din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii industriale - antreprenori, Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, Constructii industriale - antreprenori, concrete structures, major project and infrastructure building companies, și Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. Are sediul în Móstoles-Madrid, Spania.

 8. ALPHA ARCHITECTURE

  Franta

  Compania ALPHA ARCHITECTURE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arhitectura - ateliere de proiectare, Arhitectura - ateliere de proiectare, turnkey offices, și turnkey building works. Are sediul în Conflans Sur Loing, Franta.

 9. ADISON IPD

  Regatul Unit

  Compania ADISON IPD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile design and construction of large civil engineering projects, și civil engineering. Are sediul în Dunstable, Regatul Unit.

 10. SAFE ESTATE E.U.

  Austria

  Compania SAFE ESTATE E.U., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. Are sediul în Wien, Austria.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice - Import export

Număr de rezultate

45.067 Intreprinderile