• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • asistenta administrativa

Rezultate pentru

Asistenta administrativa - Import export

 1. RODIER CONSULTING

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania RODIER CONSULTING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta administrativa. Are sediul în St Symphorien Le Chateau, Franta.

 2. AMDZ CONSULTING SRL

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania AMDZ CONSULTING SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere pentru companii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asistenta administrativa, Business consulting, Asistenta administrativa, Administrative assistance for businesses, Administrative consultant, Filing and archiving, Activity monitoring, Sorting professional e-mails, și Back office management. Are sediul în Woluwe-Saint-Lambert, Belgia.

 3. STUDIO RIGHINI

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania STUDIO RIGHINI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta administrativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile administration consultants, lawyer, administrative secretary, accountant, consulting services, law firm, company law, tax appeals, și transfer pricing. Are sediul în Verona, Italia.

 4. C&S DEMARCHES ET +

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania C&S DEMARCHES ET +, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere pentru companii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asistenta administrativa, Servicii administrative si financiare - externalizari, Asistenta administrativa, și Servicii administrative si financiare - externalizari. Are sediul în Arles, Franta.

 5. PAYLIGHT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania PAYLIGHT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii administrative si financiare - externalizari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Resurse umane - gestionare externa, Asistenta administrativa, Resurse umane - gestionare externa, și Asistenta administrativa. Are sediul în Paris, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MY ASSISTANCE ONLINE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MY ASSISTANCE ONLINE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta administrativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii administrative si financiare - externalizari, Marketing, Servicii administrative si financiare - externalizari, și Marketing. Are sediul în Paris, Franta.

 2. AB-LUX RELOCATION SERVICES

  Luxemburg

  Compania AB-LUX RELOCATION SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta pentru persoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asistenta administrativa, Experti imobiliari - comert si industrie, Agentii imobiliare - comert si industrie, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Asistenta administrativa, Experti imobiliari - comert si industrie, Agentii imobiliare - comert si industrie, și Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. Are sediul în Luxembourg-Grund, Luxemburg.

 3. ALBERTO MIRANDA ABOGADOS - PERUANOS EN EL MUNDO

  Peru

  Compania ALBERTO MIRANDA ABOGADOS - PERUANOS EN EL MUNDO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta administrativa. Are sediul în Lima, Peru.

 4. KCA SERVICES

  Franta

  Compania KCA SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii administrative si financiare - externalizari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asistenta administrativa, administration consultants, Asistenta administrativa, administrative secretary, și secretarial service. Are sediul în Alfortville, Franta.

 5. JSV INTERNATIONAL ASSISTANT SERVICE S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania JSV INTERNATIONAL ASSISTANT SERVICE S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - externalizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Secretariat - servicii, Asistenta administrativa, Servicii administrative si financiare - externalizari, Interpretare, Secretariat - servicii, Asistenta administrativa, Servicii administrative si financiare - externalizari, și Interpretare. Are sediul în Prague, Republica Ceha.

 1. STUDIO RIGHINI

  Italia

  Compania STUDIO RIGHINI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta administrativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile administration consultants. Are sediul în Verona, Italia.

 2. MULER TRANSCRIPTION - MONIQUE MULLER

  Franta

  Compania MULER TRANSCRIPTION - MONIQUE MULLER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta administrativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile text transcription from electronic media, și text pagination. Are sediul în Puyravault, Franta.

 1. ADMINTECH SARL

  Elvetia

  Compania ADMINTECH SARL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta administrativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Company law, și lawyer. Are sediul în Vernier, Elvetia.

 2. UAB VERSLITAS

  Lituania

  Compania UAB VERSLITAS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Recrutare personal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informaticieni - selectionare si recrutare, Asistenta administrativa, Cabinet de recrutare, Informaticieni - selectionare si recrutare, Asistenta administrativa, și Cabinet de recrutare. Are sediul în Alytus, Lituania.

 3. CHARTRES METROPOLE

  Franta

  Compania CHARTRES METROPOLE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta administrativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere pentru companii, Consiliere pentru companii, și finance. Are sediul în Chartres, Franta.

 4. EUROSENT-LU

  Luxemburg

  Compania EUROSENT-LU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asistenta administrativa, Asistenta administrativa, marketing services, și company service. Are sediul în Weiswampach, Luxemburg.

 5. MUTANDISS

  Belgia

  Compania MUTANDISS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asistenta administrativa, management training courses, marketing consulting, in-house training, și Asistenta administrativa. Are sediul în Vilvoorde, Belgia.

 6. VT2000

  Olanda

  Compania VT2000, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta administrativa. Are sediul în Wateringen, Olanda.

 7. RP CONSULTING & ASSOCIATES

  Regatul Unit

  Compania RP CONSULTING & ASSOCIATES, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta administrativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile house calls, și web marketing. Are sediul în London, Regatul Unit.

 8. SABO + MANDL & TOMASCHEK IMMOBILIEN GMBH

  Austria

  Compania SABO + MANDL & TOMASCHEK IMMOBILIEN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta administrativa. Are sediul în Wien, Austria.

 1. RJS US SERVICES

  Statele Unite ale Americii

  Compania RJS US SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta administrativa. Are sediul în Miami Beach, Statele Unite ale Americii.

 2. TMF CONSULTING SRL

  Italia

  Compania TMF CONSULTING SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Experti fiscali. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asistenta administrativa, financial analysis, financial analysis advice, Asistenta administrativa, și cost analysis. Are sediul în Mazzano, Italia.

 3. AUDITEX

  Luxemburg

  Compania AUDITEX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta administrativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Analiza financiara - consiliere, accountants, tax consultants, Analiza financiara - consiliere, și business accounts management. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 4. LOTEA GESTIONES ADMINISTRATIVAS

  Spania

  Compania LOTEA GESTIONES ADMINISTRATIVAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta administrativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile outsourcing of company services. Are sediul în Chiclana De La Frontera, Spania.

 5. AF ADMINISTRADORES

  Spania

  Compania AF ADMINISTRADORES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta administrativa. Are sediul în Marbella, Spania.

 6. LANGEVELD TOTAAL

  Olanda

  Compania LANGEVELD TOTAAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta administrativa. Are sediul în Zoetermeer, Olanda.

 7. MASTERSERVICES (ONDERDEEL VAN PULSUSMARKETING)

  Olanda

  Compania MASTERSERVICES (ONDERDEEL VAN PULSUSMARKETING), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta administrativa. Are sediul în Hoofddorp, Olanda.

 8. GESTORÍA ASESORÍA TORRES

  Spania

  Compania GESTORÍA ASESORÍA TORRES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta administrativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile advice on fixed term employment contracts, agencies, și Legal advice. Are sediul în Elche, Spania.

 9. ÁBACO - ADMINISTRADOR DE FINCAS

  Spania

  Compania ÁBACO - ADMINISTRADOR DE FINCAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta administrativa. Are sediul în Málaga, Spania.

 10. ATENCIÓN AL CONSUMIDOR ESPAÑA

  Spania

  Compania ATENCIÓN AL CONSUMIDOR ESPAÑA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta administrativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile consumer rights, protection consumer interests, consumer credit, și consumer meetings. Are sediul în Madrid, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit